עבור לתוכן

מקבל מכשיר במתנה, לא יודע איזה לבחור-F480 או W705

Featured Replies

פורסם

אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור.

אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון...

הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו?

WIFI יש רק ב705 ולא ב480

ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים)

חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון.

מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=

פורסם

למען האמת לא מכיר את ה W705... אבל אני יודע בוודאות (כבר שנה תקוע איתו) שה F480 גרוע. פשוט זוועה. מבחינתי שיחליפו לי אותו ל 6120C ואני אהיה מבסוט.

ה F480 איטי, נתקע ממשק גרוע, לא כיף לכתוב עליו SMSים, הדבר היחיד שטוב בו זה העיצוב שלו ואיכות החומרים.

ה W705 הוא מסדרת ווקמן ככה שהדגש שם על מוזיקה/נגן אמור להיות חזק ממש

WIFI זה 802.11, בגדול למכשיר יש כרטיס רשת אל-חוטי כמו ללפטופ

פורסם
  • מחבר

יעני אני יכול לגלוש במקומות שיש בהם אינטרנט אלחוטי בחינם? כמו באייפון?

וד"א, קראתי שאיכות השמע ב705 גרועה ביותר...

מה עושים? אני אובד עצות...!

פורסם

אכן, אפשר לגלוש

איפה קראת את זה?

פורסם

גם לי ניתנה אפשרות לקבל בחינם את F480\W705 או נוקיה 6600S.

היום אני כנראה הולך לקחת אחד מהם. אני די סגור על ה-W705 בגלל ה-WIFI. הנגן שלו הכי נוח מבין השלושה וכנראה שגם האיכות בו הכי נורמלית.

פורסם

הרמקול באמת לא חזק. אבל ככה זה גם היה בהתחלה עם ה-W800 שלי, ועידכוני גירסה הפכו אותו לרמקול חזק מאוד.

הבאתי עכשיו את ה-W705. נחמד. עדיף על הנוקיה 6600 בוודאות. על הסמסונג F480 שמעתי דברים לא טובים. בסך הכל יש לו מצלמה 5 מ"פ מול 3.2 ב-W705.

לסוני יש WIFI ןנגן נוח ויפה. איכות באוזניות טובה וחזקה.

פורסם
  • מחבר

כן נראלי שאנ אקח אותו גם.......

תודה לכולם

פורסם

רק כדי שתהייה בטוח ולא נראה לי.

הF480 גרוע! ל5 ילדים מהכיתה שלי יש אותו וכל אחד שם מתחרט על הרגע שהחליף את הפלאפון הקודם.

הדבר היחיד שאני רואה בוא למה אנשים קונים אותו כל כך זה המסך מגע וכל ההתלהבות סביב זה.

פורסם

נפלתם על ה480 יותר מדי..

בסכ"ה הוא פלאפון סבבה, הכתיבת הודעות איתו מרגיש כמו פלאפון רגיל והמסך מגע אמנם לא ברמה של האייפון אבל הוא סבבה לגמרי

הוא גם לא ~כזה~ איטי, יש את האיטיות הזאת שעוברים בין התפריט למסך הראשי אבל תכלס זה סתם להיות קטנוני אם זה מפריע לכם

פלאפון בסדר גמור לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים