פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים זה בפוטו שופ 7 העברתי את הבחור טיפול פנים, עכשיו הוא מאושר לפני: אחרי: מה דעתכם? אני לא משתמש מקצועי, לא למדתי פוטו שופ ואני משתמש בתוכנה בערך שנה. כל הזכויות שמורות לי ולאיש הזקן שמצאתי בגוגל ©
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מצד אחד רואים שזה ערוך ולא אמיתימצד שני בחיים לא עבדתי על פוטושום אז אני לא יודע כמה זה קשה
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים אני הייתי ממליץ על לצבוע לו את הגבות בשחור שייראה יותר צעיר :biggthumpup:
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים עבודה יפה, לא הייתי חושב שהיא נערכה אם היית מציג רק אותה.אבל מה זה העיגולים הקטנים מעל הגבה שלו ?
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים השיניים לא נראים מציאותיים ... מעבר לזה ממבט ראשון לא היתי מזהה שזה ערוך
פורסם 2003 באוגוסט 2022 שנים מחבר הנה הגרסה החדשה : תודה על התגובות סמתם לב שהוא דומה לשון קונרי בתמונה הראשונה וקצת לטום קרוז ותמונה השנייה (אולי זה רק אני)
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים החיוך יצא יפה מאודהגבות נראות מוזר... לדעתי היה כדאי לך לשנות רק את הפה ולהשאיר את הגבות כמו שהן...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים תנסה לצבוע לו את כל השיער בשחור וגם להעלים את הקמטים המכוערים מתחת לעין שלו סך הכל יפה מאוד
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים איך העבודה על הקמטים?5 דקות ב-Paint Shop.צר לי לאכזב אותך אבל זה ניראה ערוך ממבט ראשון :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.