עבור לתוכן

עצות לגבי פלאפונים מ DX וכל האתרים הסיניים

Featured Replies

פורסם

אז ככה הזמנתי מ DX דברים קטנים ועכשיו אני רוצה לקנות משם פלאפון

יש לי מכשיר טוב ואני רוצה עוד אחד שלפעמים אני ישתמש בו מצאתי מכשיר שאהבתי אני לא מחפש הרבה פונקציות אני מחפש משו שנראה טוב וזול

מצאתי את זה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26066

והמחיר ממש מצחיק

עכשיו השאלות שלי הן:

אני יצתרך לשלם עליו מכס? אם כן אז איך אני יכול להמנע מלשלם?

הוא יעבוד בארץ מבחינת תדר?

קראתי קצת וראיתי שהאתר אמין וגם ניסיתי אותו אבל יש מספר אנשים שאמרו שהזמינו פלאפון ולא קיבלו אותו האם הסיכוי שזה יקרה לי גבוה?

אשמח לשמוע דעות מאנשים מידע לא משנה מה

אני מודע שזה מכשיר סיני לא הכי אמין והכל זה לא צריך להגיד 250 שקל אני רואה את זה כעוד צעצוע לא כמכשיר ראשי

פורסם

תצטרך לשלם מכס, בערך שליש ממחיר המוצר, תוכל להמנע מתשלום אם DX יציינו שזאת מתנה/ יכתבו סכום נמוך מ50$, למרות שבדרך כלל יש להם במכס מחירון על כל מיני מכשירים אלקטרוניים כדי שדברים לא יעברו סתם (מצד שני זה סתם איזה משהו ג'נרי שלא נראה לי מוכר להם).

בתור מכשיר זה נראה לי די זבל, מפרט זה לא הכל.

אם אתה מחפש מכשיר בלי הרבה פונקציות, פשוט, עמיד ונוח לפעמים כשיש סכנה למכשיר היומיומי, כדאי לך לחשוב על ה3120/ 6100/3100 עם הסוללה האינסופית ששורדים כל נפילה, אתה תהיה מרוצה מאחד כזה הרבה יותר מזבל שמוכרים בDXב60$.

פורסם
  • מחבר

הנוקיות שהצעת יש לי כמו זבל בבית זה לא מה שאני מחפש זה אני מחפש מכשיר חמוד מסך מגע ראיתי ביקרות ודיברתי עם אחד שיש לו אותו בארץ והוא אחלה לגבי המכשיר זה מה שאני רוצה ואני מזמין אותו בוא רק תעזור לי לעשות הכל נכון

השאלה שלי איך אני אומר ל DX לרשום שזה מתנה / עולה 49 דולר ( שזה לא רחוק בכל מקרה)

עוד שאלה הוא יעבוד בארץ או שצריך לפרוץ אני לא מדבר על שפה אני מדבר בכללי

פורסם

בהערות בתשלום בפייפל תבקש שישלחו עם מחיר של פחות מ50 דולר (כמובן שלא משהו מוגזם ומחשיד).

לא כתוב שום דבר על עברית וכנראה שאין אבל הוא אמור לעבוד כאן בסדר, מכל הבחינות (חוץ מעברית שציינתי).

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אני יעשה את ההזמנה בימים הקרובים

אני יגישדלהם לרשום שהוא עולה 47.32$ חחחחחחחח בסדר לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים