עבור לתוכן

חושב לרכוש HTC Magic G2 , מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

היי,

ראיתי שיצא לאחרונה המכשיר החדש מבית Google עם מערכת הפעלה מעודכנת cupcake 1.5

האמת שהוא נראה דיי טוב,

לאחרונה מכרתי את ה iPhone למטרת שידרוג ל 3GS , היה ממש שווה (עשיתי רווח טוב)

אני בנתיים עם Classic 6120 של NOKIA

אז מה אתם אומרים ? G2 או 3GS ?

אני לא חושב שהם מתחרים ראש בראש, 2 נישות שונות.

אבל אני מתעניין ב G2 ,

משהו התנסה עם האנדרואיד או עם ה G1 ? ויכול לתת חוו"ד?

פורסם

לא יודע מה איתך , אבל לי מגרד על הHERO של HTC , הוא הולך להיות עם קצת יותר זיכרון , גם להגיע עם 1.5 ...

מצד שני , הi8000 אמור לצאת בעתיד הלא כל כך רחוק , וגם עליו בא לי .

חברות סלולר ארורות , מאכילות אותנו בלחם ושעשועים , ומעוורות אותנו מהמטרה האמיתית של המכשיר הארור הזה , להתקשר ולדבר , לא לשבת וללטף את המסך , ולעשות תנועות של סרטן במצוקה עם האצבעות על המסך ... :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

תראה, האמת שמאוד קוסם לי העניין של אי המקשים , אני ממש חושב שזה עדיף

וכן אני צריך גישה למייל ומעדיף WIRELESS

לגבי ה i8000 אם אתה מדבר על האומניה HD, אז אני ממש משש לא מסוגל עם סמביאן. פשוט לא אוהב את זה.

וה HERO נראה מדהים, אבל בטח גם ממש יקר

ועוד בעיה עם ה HERO שפחות בא לידי ביטוי ב MAGIC זה השיפוע בחלק התחתון של ה HERO

זה נראה ממש לא נוח בכיס

פורסם

ה8000 הוא winmo לכל דבר , אמור להיות יחסית מהיר , עם מעבד 800 מגהרץ .

הטושיבה 01 עם הסנאפדראגון גם אמור להיות צעצוע מדליק ברמות , עוד מעט יגיע מבול של מכשירים , הבעיה שהם כולם הולכים לעלות בארץ בין 3 ל-4 אלף , וזה הרבה כסף לצעצוע חדש ...

קיצר , הלוואי על כולנו צרות כאלה והחלטות שכאלה :)

עריכה: הmagic נראה לי גם עם ההבלטה המוזרה הזאת מלמטה , כמעט בכל המכשירים האלה יש את השבירה הזאת בחלק התחתון , לא מובן לי הקטע הזה .

פורסם

http://www.gadgety.co.il/3351/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-htc-hero-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%9C/

HERO נראה מעולה, פרט לשבירה למטה, לא ברור לי מה עישנו שם במשרדים של HTC שאישרו דבר כזה :-\

פורסם
  • מחבר

אני לא אוכל לקנות טלפון כמו ה HERO ,

אי אפשר לשים אותו בכיס

ב G2 זה בליטה קטנה

פורסם

רציתי לפתוח ת'רד על ה-HREO והעם הוא באמר גיבור שיהיה חלוץ בתחום האנדרואיד.

כרגע אני גם הגבתי בגאדג'טי ואמרתי שם-

אם המחיר יהיה טוב ויגיע גג ל-1500 שקל ויהיה עברית אז זה ה-מכשיר בשבילי!

העובדה שיש שיפורים כל כך מהותיים לעומת ה-G1 המקורי זה פשוט קסם בעיני גם לאור התוספת של המולטי טאץ' שמקלה על החיים בהרבה דברים.

בקיצור- זה עומד להיות מכשיר מצוין אם איזה מתכנת צעיר יחליט לפתח לאנדרואיד עברית...

הקטע של "השיפוע הדפוק" כמו שאנשים מכנים אותו הוא בשביל זה שהחלק התחתון יהיה לפי הקו פנים של המדבר והמיקרופון יקלוט טוב וטוענים שזה "נוח"... עד כמה זה נוח לכם תחכו ותשפטו אתם.. ;D

בסופו של דבר כל המערכת החדשה והוויג'טים החדשים פשוט ממש מדהימים ועל פי הוידיאו רצים בצורה חלקה וטובה מאוד!

נ.ב-

ה-G1 וה-G2 וכל החבר'ה האלה הם מכשירים של HTC שידועה במכשירים חכמים וסמאטרפונים וזה לא מכשירים של גוגל, אלא המערכת אנדרואיד שהיא מערכת שפועלת בקוד פתוח (ולכן מתכנת טוב יכול לבנות אחלה של עברית) שגוגל בנתה. זה כל הסיפור פה.

נ.ב 2-

חברות כמו סמסונג, סוני ועוד רבים עכשיו מתחילים להיצטרף לשימוש באנדרואיד וזה אומר שהרבה מכשירי מגע בפתח וזה הולך להיות מעניין ואם אחד יגיע ארצה כמעט בטוח יהיה לנו אנדרואיד בעברית= כל המכשירים עם אנדרואיד!. ;)

פורסם

אבל אין משחקים וכו' :-[

ואל דאגה, יהיו בארץ בהפצה בחברות הסלולאר מכשירים עם אנדרואיד.

ויש בארץ מספר מתכנתים שיצרו דברים לאנדרואיד ואפילו אחד או שניים נכנסו לגמרים.

פורסם

יש את היוצר של התוכנת GPS תמונות הזו שזכה בגמר וקיבל G1 אבל זה סתם וויג'ט נחמד ולא יותר..

אני מדבר תרתי משמע על פיתוח איזה פלאג אין שיגרום למכשיר לקרוא עברית! ;)

לכל הבורים בתחום- וויג'ט= אפליקציה

אם תציצו בחנות תוכנות לאנדרואיד תגלו שיש שם גבעה של תונות, אומנם לא גבוה כמו של אפל אבל בהחלט אנדרואיד הולך להיות הקונסלוה הבאה שיפתחו אליה תוכנות כי המשטר הקפדני של אפל נוקב מדי למפתחים מסוימים והם פשוט לא יכולים להיכנס לאפ סטור עם התוכנות שלהם לעומת באנדרואיד שאין כל כך פיקוח..

משחקים וכו' יהיה, אל דאגה- זה רק עניין של זמן וגם אם חס וחלילה לא יהיה נגיע למצב הלינוקס- נתקין WINE! :lol:

סתם לא, אני מתכוון שאולי לא בטוח ש-EA וכל המפתחות הקטנות ירצו לעבור פלטפורמה אבל זה עניין של זמן שמכשיריי אנדרואיד והפלטפורמה תתפוס..

אני צופה שבשנה- שנתיים הקרובות תהיה תחרות קשה של- ווינדוס מובייל, PALM OS, אנדרואיד, אייפון OS3 ואולי סימביאן אם הם ימציאו משהו מחדש שיציל אותם(כרגע יש רק את הסימביאן המיוחד ב-N97).

פורסם

כרגע אני גם הגבתי בגאדג'טי ואמרתי שם-

אם המחיר יהיה טוב ויגיע גג ל-1500 שקל ויהיה עברית אז זה ה-מכשיר בשבילי!

איפה אתה חיי ? הוא בחיים לא ירד מתחת ל-2000...

ואכן יאבל, מבול מכשירים קוסמים שכזה לא היה כבר הרבה זמן.

פורסם

איזה באסה שPRE, אנדרוידים, איפון, דימונד2, N97 והכל יוצא באותו הזמן ולא יודעים מה לקנות :-\

פורסם

להפך. מצויין שזה יוצא ביחד, ככה לא צריך לחכות יותר מידי בשביל לבדוק אם מכשיר אחד יהיה עדיף על האחר.

פורסם

מי פה באמת הולך לגהץ 4000 שקל בפייפאל במכה אחת כדי לקנות את אחד הטלפונים האלה ?

ברצינות אני שואל.. :screwy:

פורסם

למישהו שאשכרה עובד בימים אלו ומרוויח כסף טוב?! ::)

פורסם

חוץ מזה רובם הולכים להגיע ארצה בדרך זו או אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים