עבור לתוכן

עזרה סדר עדיפויות

Featured Replies

פורסם

תראו המצב שלי הוא ככה...

אמא ואבא לא מביאים לי יותר שקל(יעני מוסיפים יותר מהדמי כיס) בגלל ששחתתי אותם בלי שהם ידעו בכלל ב2500 שקל על השילוש הקדוש

ויש לי עכשיו 2 דברים שאני צריך לקנות

1 גוף קירור ~תמליצו לי על משהו

2 להחזיר לאיזה חנות את הזיכרון הגנרי 2700 שלי ולקחת 3200 של קינגסטון ~70 שקל

אני יודע שהמלצתם כבר על הוולקנו 11

אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם...

תודה רבה... שמח לעצות...

פורסם

אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם...

אז אתה רוצה שנמליץ לך על קירור למעבד ב 30 ש"ח ?!

(30=100-70)

פורסם
  • מחבר

אז אתה רוצה שנמליץ לך על קירור למעבד ב 30 ש"ח ?!

(30=100-70)

חחחחח ממש לא פשוט אני שואל אם כדאי לחכות שבוע וחצי ואז לקנות גוף קירור ואחרי עוד שבוע זיכרון יעני מה קודם ....

אני יכול השבוע לשפר את הזיכרון ועוד שבועיים וחצי גוף קירור או שעוד שבוע וחצי גוף קירור ועוד שבועיים וחצי זיכרון... פשוט מה עדיף....

פורסם

הוואנטק thermoflow עושה את עבודתו באופן מצויין לא עולה כל כך הרבה.

כמו כן מומלץ לקרוא את הסקירה ב pc-spot.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה אני יבדוק וידווח לכם ;D תודה רבה רבה על העזרה(התמידית)

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר להשיג אותו???

פורסם

עמרי התכוון ל Vantec AeroFlow , אפשר למצוא אותו כמעט בכל חנות מחשבים .

פורסם

עמרי התכוון ל Vantec AeroFlow , אפשר למצוא אותו כמעט בכל חנות מחשבים .

אמר וצדק!

ה Thermoflow הם המאווררים שלהם , ולא גוף הקירור .

פורסם

תודה רבה... שמח לעצות...

לך תעבוד או שתלמד להתפשר ולא לשחוט את ההורים.

פורסם

לך תעבוד או שתלמד להתפשר ולא לשחוט את ההורים.

בדיוק, זה לא קשור אבל אתה מתבכיין על זה שנותנים לך "רק" 100 ש"ח בשבוע כדמי כיס?? אולי לפעמים מקבלים יותר, אבל כהסדר קבוע של 100 לשבוע (שזה 400 בחודש) זה הרבה ::) ד"א, אם הבן שלי היה מוציא ממני בלי לדעת 2500 שקל לא היה לו את המחשב להתבכיין על זה פה, ואני בטוח שזה המצב אצל 90 אחוז מהפורום ככה שתגיד תודה שזה כל העונש שקיבלת, אם אפשר בכלל לכנות את זה עונש.

בכל מקרה, את ה70 תנצל עכשיו ולגבי הגוף קירור אתה תמיד יכול לחכות, שבוע וחצי לא הרגו אף אחד.

פורסם

בדיוק, זה לא קשור אבל אתה מתבכיין על זה שנותנים לך "רק" 100 ש"ח בשבוע כדמי כיס?? אולי לפעמים מקבלים יותר, אבל כהסדר קבוע של 100 לשבוע (שזה 400 בחודש) זה הרבה ::)

אני מקבל 100 שקל לשבועיים וגם זה בגלל שאני מכסח את הדשא ואתם לא רואים אותי מתלונן.

ילדים כמוך ממש מגעילים ומרגיזים אותי.

פורסם
  • מחבר

בדיוק, זה לא קשור אבל אתה מתבכיין על זה שנותנים לך "רק" 100 ש"ח בשבוע כדמי כיס?? אולי לפעמים מקבלים יותר, אבל כהסדר קבוע של 100 לשבוע (שזה 400 בחודש) זה הרבה ::) ד"א, אם הבן שלי היה מוציא ממני בלי לדעת 2500 שקל לא היה לו את המחשב להתבכיין על זה פה, ואני בטוח שזה המצב אצל 90 אחוז מהפורום ככה שתגיד תודה שזה כל העונש שקיבלת, אם אפשר בכלל לכנות את זה עונש.

בכל מקרה, את ה70 תנצל עכשיו ולגבי הגוף קירור אתה תמיד יכול לחכות, שבוע וחצי לא הרגו אף אחד.

בן? בן כמה אתה? ואני מקבל 100 שקל בחודש מהאבא רק ואמא בקושי מביאה לי... ונראה לי שאני יודע מה אני יעשה... אני יכול לקנות Volcano 9 CoolMod

http://www.pc-spot.co.il/reviews/hsf11.php

שיצא פה מקום רביעי אני מוצא כמה סיבות לקנות אותו וסיבה אחת שלא... אני יקנה אותו השבוע ובשבוע הבא... את הזיכרון למה לא הצעתם לי אותו אני לא מבין?

עריכה : "שיצא פה מקום """שלישי""" אני מוצא...."

פורסם
  • מחבר

אני מקבל 100 שקל לשבועיים וגם זה בגלל שאני מכסח את הדשא ואתם לא רואים אותי מתלונן.

ילדים כמוך ממש מגעילים ומרגיזים אותי.

למה אתה מאשימים אותי שההורים שלך לא מביאים לך כסף??? ואני לא מבין מה עשיתי רע רק שיתפתי אתכם במשהו קטן...

פורסם

בן? בן כמה אתה? ואני מקבל 100 שקל בחודש מהאבא רק ואמא בקושי מביאה לי...

16 וקצת אבל בתיאוריה בעתיד. אני בטוח שכמעט כל ילד אם הוא היה עושה את זה היה מקבל עונש יחותר חמור, אלא אם כן לא אכפת להורים שתשב על צווארון לבן בכלא כמה שנים/תאבד את הנכסים ותהיה עלוקה שחיה על הבטחת הכנסה.

ואני אמרתי דווקא תקח את הזיכרון קודם...

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שיש לי דברים הרבה יותר חשובים בגיל 16 לעשות מאשר לתכנן לילד שלי מה לקנות.... שיהיה עוד 15 שנים...

דברים כמו

גוףקירור חדש

או שאולי אתם מליצים לי לחסוך ושאני יקנה את הליקוויד הזה..... מזיגזג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים