פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים חבר'ה, יש לי 100 שקל! ;D חשבתי חשבתי, ואין שום דבר שאני רוצה לעשות איתםאז למה לא להתחיל חשבון בנק קטן? אפשר בכלל ללכת לשים 100 שקל בחשבון חדש ונגיד אבא שלי יוסיך עוד איזה 300 ולקבל כרטיס ויזה+כספומט ?איך זה הולך ? כמה אפשר להפקיד (סכום מינימלי)? מקבלים ויזה לנוער נכון? אפשר לקנות איתה בחנויות אינטרנט?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים יש כרטיסי אשראי גם לילדים אבל הם לא אשראי על באמת אתה צריך להפקיד כסף ואז הם מאפשרים לך להשתמש עד הסכום שהפקדת
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר בסדר, אז לא נוכל לשנות דברים אחרי שהם קרו בדיעבד הטרואקטיבי ביג דיל אני יוכל להזמין מ PCH עם הכרטיס הזה?
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים יש כרטיסי אשראי גם לילדים אבל הם לא אשראי על באמת אתה צריך להפקיד כסף ואז הם מאפשרים לך להשתמש עד הסכום שהפקדתאתה מדבר על בנקט.מגיל 16 אפשר גם אשראי אשראי.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים יש כרטיס אשריא שהוא מין הקצאה מסויימת מהכסף של ההורים. עכשיו הוא למעשה זהה לכרטיס דיירקט...
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים לאאני דיברתי על כרטיס אשראי לילדים מגיל 14זה מה שיש לימשהו בסגנון הYCARDעד עכשיו לא יצא לי להשתמש בוא כי אני שם את הכסף שלי בחבון כדי שזה לא יהיה לי נגיש ככה ביד שאני יבזבז כל הזמןבנתיים מתחילת החופש חסכתי כמעט 1000-1200שקל ואני בן 14היו לי עוד 1000אבל הם הלכו על הפלאפון החדש אז מבחינתי אם יש לי 1200שקל חסכון ואני יכול לקנות משהו טוב זה טובבעקרון אני מנסה לחסוך בסביבות ה3000לקנות ציוד DJS מחול :}זה עוזר תעשו והם בקושי לוקחים כסף כל חודש
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אם עברת את 16, אתה יכול לפתוח חשבון גם בלי הפקדה בכלל ולקבל כרטיס דיירקט.בוא אתה יכול להשתמש בכל המקומות שמכבדים כרטיסי אשראי , לא להכנס למינוס, או שכן אני לא זוכרואם כן אז מסגרת של 300 שקל, אבל אתה לא יכול לעשות אף קנייה בתשלומים.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים כמה שטויות....יש לי כרטיסי אשראי מגיל 16 והדבר היחיד שמגביל את הכרטיס שלך זה ההכנסה שלך, בגיל 16 הייתה לי מסגרת אשראי (לא קשור למינוס) של 2000 ש"ח ומסגרת חשבון (זה המינוס) של 2500 ש"ח. וכן אתה יכול לעשות תשלומים בלי בעיה (בתוך המסגרת כמובן) הדבר היחיד שאתה אל יכול לעשות זה קרדיט... אבל עם מסגרת כזאת נמוכה גם ככה אין צורך בקרדיט.מטי.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אל תצא ישר ותגיד שטויות כי אתה לא יודע הכל.כיום יש אפשרות לכרטיס צעיר שהוא כמעט רגיל לחלוטין וכרטיס דיירקט. ההבדל הוא המינוס. ברגיל אפשר מינוס ובדירקט אין מינוס.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים זה משתנה בבנק ובחברת אשראי. לא מומלץ לזרוק כל מיני דברים כי זה גם משתנה מאדם לאדם, לא נותנים בדיוק את אותה הצעה לכל הלקוחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.