עבור לתוכן

ווינדוס XP על מחשב נייד HP דגם: dv6-1110ej לא יכול להתחיל התקנה אפילו...

Featured Replies

פורסם

טוב אז המצב ככה.. אני מכניס את הדיסק XP (לא חשוב איזה גירסה...ניסתי הכול הום,פרושפשונל עברית אנגלית עם סרוויס פק בלי סרוויס פק 1 או 2)..

בקיצור המחשב טוען את הדיסק .. ואז כאשר מגיע למסך של SETUP IS STARTING WINDOWS אני מקבל מסך כחול (זה לוקח -הטעינה של הקבצים הראשונית- משהו כמו דקה וחצי ..שזה נורמלי) הקיצר במקום שאני יקבל מסך שאני לוחץ ENTER ואז עובר להסכם רשיון אני מקבל מסך כחול שרושם שיש בעיה והמחשב יפסיק כדי לימנוע נזק... ושאני ינסה להריץ F דיסק בלה בלה בלה...

הקיצר אתם מכירים את המסך...

אז אמרתי סבבה..

ננתק את ההרד דיסק מהמחשב ונראה שזה עובר את השלב הזה ונותן לי את ההסכם רשיון ואז את המסך של ההרד דיסק (כמובן שכשאין הרד דיסק אז הוא יגיד לי שאין הרד דיסק ולילחוץ על F3 כדי לצאת מההתקנה ולחבר הרד דיסק) ..אבל זה יתן לי אינדיקציה אם יש בעיה עם ההרד דיסק!

הקיצר אותו מסך!כחול!

מסכנה אין שום בעיה עם ההרד דיסק (אני מזכיר מחשב חדש!לא שזה חייב להיות אבל ווינדוס וויסטה שמותקן כרגע כן עולה ועובד)!

טוב אז אמרתי אולי בעיה עם הזיכרונות (יש 2 סטיקים של 1 גיגה) פרקתי החלפתי ... שינתי בניהם.. חיברתי אחד כן אחד לא... ולבסוף הבאתי אחד חדש שיש לי ובדקתי איתו.. שום דבר אותו מסך כחול...

מסכנה זיכרונות תקינים...

יש אפשרות לנתק את הבטריה של הביוס כדי לאפס אותו גם את זה עשיתי... (מי יודע אולי יעזור...לא עזר)!

אמרתי בוא ננסה עוד משהו... נריץ התקנה של ווינדוס 2000 ונראה עם אני עובר את הדקה וחצי האילו ומקבל את ההמשך... הפעם זה לא נתן מסך כחול אילה נעצר שם בטעינה האחרונה של הכיתוב SETUP IS STARTING WINDOWS ...

הקיצר סתם לעוד ידע... תמיד יש בביוס אפשרות לעבור בזיהוי של ההרד דיסק ממצב SATA למצב IDE ואז לא צריך להכניס דרייבר של SATA דרך פלופי חיצוני או שאר השיטות... אבל כאן בביוס אין בכלל אפשרויות לשנות שום פונקציה למעט סדר הטעינה (פלופי USB סידי רום הרד דיסק וכו)...ועוד 2 דברים לא חשובים..

החשד שלי הוא שיש משהו חומרתי במחשב שלא נותן לעלות XP או 2000 עליו אילה רק וויסטה!

האם אני חולם?

האם פיספסתי משהו?

פרמטתי בחיי מעל 1000 מחשבים ניידים ונייחים מכול הסוגים והצורות! לעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת (אילה שוב עם אני ילך למרכז שירות של HP ויבדקו ויגידו שיש בעיה בלוח אן במעבד וכו....) וזה מוצא אחרון שאני יעשה ללכת אליהם...

בטלפון כמובן זה חסר סיכויי לעזרה או הבנה בכלל...

יושבים שם נציגים של שקל וחצי (בלי לזלזל אבל זה המצב) שרק מנסים לטרפד את השיחה ולעבור לשיחה הבאה .. (מה לעשות בונוס עובד לפי כמות שיחות שנציג עונה בשעה)...

הקיצר מישהו יכול לעלות לי עוד רעיון לבדיקה?

פורסם
  • מחבר

לא עזר לי...

הורדתי עוד ליפני שנתת לי את המדריך את התוכנה שמוסיפה לדיסק של XP דרייברים וכו והוספתי את הדרייבר של הסאטה...

זה לא עוזר...

וגם לא יכול להיות הבעיה כי חסר דרייבר אז יהיה מסך כחול?! נישמע לי מוזר...

הרי נתקתי את ההרד דיסק מהמחשב... אז צריך להופיע לי שאין הרד דיסק...

על כול פנים איבדתי כבר את הרוח במפרשים..

אני יודע שאני יגש למרכז שירות בתל אביב והם יגידו לי חבר... אנחנו מטפלים רק ב וויסטה... והיא עובדת .. אז תחפף..

עוד משהו יש לו הצעה?

נ.ב

תודה על הניסיון

טוב בעודי רושם את התגובה עשיתי ניסיון אחרון עם דרייבר נוסף שמצאתי ושדכתי ל XP

לדיסק

לא ייאמן זה עובד!!!

כמה אני מאושר...

טוב למדנו עוד דבר בחיים...

ודבר מוזר ביותר...

מסך כחול ליפני התקנה ובלי הרד דיסק מחובר כי אין דרייבר לסאטה...

ענק..............

המון תודות....

ושבת שלום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים