פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אני בקרוב יתחיל פרוייקט שהוא בעיקר לשפר את המודינג שעשעתי בשנה שעברה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347491.0 טוב מה אני מתכנן צביעת פנים המארז בצבע בכסף הגדלת חלון המחשב והחלפתו בחלון חדש שקוף(ולא כחול כמו שיש) ציפוי או החלפת קלוב הכוננים בפרספקס כחול ציפוי הריצפה של המארז בפרספקס כחול (לא סגור על זה) סידור הכבלים של המחשב כי הם ממש מבולגנים בנית לדים לפי המוזיקה ובנית אורגן אורות(אוקליזר) זה בערך מה שאני מתכנן מקווה שתעזרו לי בעוד רעיונות החלקים שיש לי ומה שאני צריך ליקנות צבע כסף-יש פרספקס כחול -יש פרספקס שקוף -היום אני קונה דרמל -יש דיסקיות לדרמל-יש כל מה שקשול לאלקטרוניקה יש לי את כל החלקים והמעגלים בנויים על מטריצה אני רק צריך ליקנות לוח בניה ותושבות לגוקים כדי ליבנות על לוח בניה, קניתי אתמול לוח בניה כל הציוד שלי הגיע קצת תמונות של הציוד הדרמל הספריי,דיסקיות לדרמל,מסקינטייפ לציפוי דלת המארז ביזמן החיתוך ואפשר ליראות את לוח הבניה מאחורה הפרספקס השקוף מימין והכחול מצד שמאל ביום ראשון אני יתחיל בפירוק החלקים מהמארז בשיוף המארז וכמובן בצביע שלו (תעשו מיצווה ותגיבו) הינה תמונות של המחשב עכשיו [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים מחבר אני רוצה לצפות את הכלוב של הכוננים בפרספקס כחול ולעשות עליו חריטהאני יסביר מחר יותר טוב
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים פותח הת'ארד, זו לא פעם ראשונה שאני מעיר על זה,תפסיקו לרשום "תגיבו לי"אתם עושים את המודים עבורכם בלבד, ולא בשביל אף אחד אחרבקשר לפרויקט1. סידור כבלים הוא בגדר חובה2. אני בספק עד כמה "צבע הכסף" יניב את התוצאה שאתה רוצה, הייתי מנסה את הצבע על משהו אחר כדי לראות אם הוא מספק את התוצאה הרצויהלכן הייתי שוקל שימוש בצבע בגוון אחר (שחור או כל צבע "צועק" אחר.. כמו אדום או כחול3.בהצלחה
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר אני סך הכל רוצה שיהיה תגובות כי אים אין אז אין לי מה לפרסם כי זה משעמםולגבי הצבע ניסיתי אותו ויצא יפה אני גם רוצה צבע מקורי ולא שחורמקסימום לא יצא יפה אני יצבע שוב בצבע אחר
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים ^^^ אני לא רואה הגיון בלבקש תגובות אין סיבה שלא יגיבו לך, אתה עושה פרוייקט, משקיע, מראה תוצאות ..
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים מחבר עדכון גדול!!! מה עשיתי היום?? פירקתי את המחשב לכך לי איזה 30 דקות לפרק את כולו וכמובן שאפתי מלא אבק ואיפו שאני רוצה לשים פרספקס כחול (בכלוב של הכוננים) יש שם כמו מין עיגול שעושה את זה עבה אז חתכתי אותו עם הדרמל ושייפתי (תבינו עם התמונות) שייפתי את המארז עם 2 סוגים של ניירות שיוף(אין לי מושג איזה דרגה הם)אחד גס והשני לא גס חח אחרי השיוף ניקיתי את המארז מכל הליכלוך והתחלתי ליצבוע שיכבה ראשונה וכמובן הרכבתי את המחשב ללא המארז והוא כאן לידי (ערום) וזהוא להיום כל העבודה לכחה לי קצת פחות משלוש שעות(דיי מהר... אני חושב) יאללה תמונות!!! המארז ערום כל החלקים של המחשב מפורקים המאורים והDVD הספק והלוח אם הכרטיס מסך הHDD והFIREWIRE הקירור של המעבד (TT BLEU ORB 2) מאחורה (אני צריך ליקנות מישחה טרמית דחוף) המארז משויף ומוכן לצביע המארז צבוע שיכבה ראשונה(לא ניראה שיש הבדר גדול אבל בעין יש הבדל) וזה רק שיכבה ראשונה המחשב מורכב ללא מארז זווית שונה ושאמרתי שחתכתי אז זה מה שהיה שם זה יפריעה לי בעתיד כשאני ירצה לצפות את הכלוב של הכוננים בפרספקס כחול וגם אתם רואים שלא שייפתי טוב כי זה יצופה בפרספקס ולא יראו את זה תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=nnltyzu2kxom.jpg (היא גדולה כדי שיראו ברור איפו שחתכתי) זהו להיום (רק עוד שיכבה שח צבע) ומחר אני ירכיב את המחשב בחזרה ויסדר את הכבלים בעזרת אלה:
פורסם 2009 ביוני 2816 שנים לדעתיעדיף סדראת הכבלים באזיקונים למה כי אח שאתהסוגר אזיקון וקצת מחמם את הסוף אז אין סכנה לכבלים ולכלום אבל החיבורים שלך ז חוט מתכת מצופה פלסטיק ואם המתכת תגע באיזה משהו בטעות אז זה יכול לגרום לקצר או לחתוך איזה כבל בקיצו עדיף אזיקונים.(אני קניתי 50 אזיקונים קטנים בחנותשל הכל בדולר)אי חכה לצביעה ובהצלחה בפרויקט ;D
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר עדכון עעענננקקקק היום חתכתי את הפרספקס הכחול בצורה של כלוב הכוננים ועשיתי בו חורים כי יש ברגים שמפריעים (התמונות יסבירו ) אבל לא חיברתי מחר אני יחבר אותו (וגם עליו תיהיה החריטה) כמובן חיברתי את המחשב מחדש תוך כדי שאני מסדר את הכבלים (יצא מדדדההיםם) וזהו ניראה קצת אבל לכח לי הרבה זמן בסביבות שעה וחצי לחתוך את הפרספקס של כלוב הכוננים ובסביביות 3 שעות לחבר את המחשב ולסדר את הכבלים דרך התמונות תבינו יותר טוב את התהליך המארז צבוע(3 שכבות) הסימון של הפסרסקס לכלוב הכוננים כמעט מתאים אחרי עוד שיוף זה התאים אבל אין לי תמונה הייתי צריך לעשות חורים בפרספקס כי יש ברגים של המארז שמפריעים הברגים http://img44.imageshack.us/i/dsc00165f.jpg/ הסימונים של הברגים כדי לעשות חורים הפרספקס מתאים בדיוק ויושב במקום כמו גדול זה להיום לציפוי לכוננים עכשיו ההרכבה של במחשב וסידור הכבלים!!! ליפני הכל צילמתי את החיבורים של הPOWER והריסט כדי לא להיסתכל בחוברת של הלוח אם (חכם האא) המחשב חצי מורכב (הספק/לוח אם /2 מאווררים/HDD) מסודר האא? חצי מורכב מאחורה(הכבלים של הפסק) יש לקטודות חיבור PCI בשביל המתג אז העברתי אותו לקדימה(יצא יפה) מקדימה המחשב מורכב ומסודר!! מאחורה עוד זווית עוד כמה תמונות של המחשב מורכב המחשב דולק עם הקטודות באור המחשב סגור הפרספקס הכחול הזה חוסם את האור ולא רואים את האור של הקטודות זה עוד סיבה שאני יחליף אותו לשקוף גלריה של כל התמונות למי שרוצה http://img39.imageshack.us/gal.php?g=dsc00160ekp.jpg מה אני יעשה מחר?? ירכיב את הפרספקס הכחול על הכלוב של הכוננים בעזרת ברגים ואולי יגדיל את החלון ויחליף אות ובשקוף זה העדכון להיום!! עריכה צריך עזרה שלכם* יש רווח קטן בין הפרספקס לקיר של המארז אני חושב על דרך כדי לחסום אותו ושיראה מיקצועי, יש רעיונות למישו?? הכוונה לזה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר עדכון !!! חיברתי את הפרספקס לכלוב של הכוננים עד דבק דו צדדי ככה זה ניראה ואיפו שיש רווחים שמתי דבק חם (יצא דיי יפה לא כמו שציפיתי אבל נחמד) הינה תמונה של זה מורכב והמחשב פועל וסתם תמונה של כל "פינת המחשב" הקטנה שלי רציתי גם לחתוך את המארז ולשים תחלון השקוף אבל יש לי בגינה מלא דבורים ניראה לי עקצו אותי ברגל חח גם יש רווח בין הפרספקסים כי הכלוב של הDVD ושל הHDD לא באותו גודל אבל זה לא נורא כי המחשב למטה ואני לא רואה את זה אבל אני בכל זאת יעשה פרספקס שיהיה בניהם ניראה לי אני יעשה את זה היום יותר מאוחר (כשהדבורים יתפנו מהגינה) מקווה מחר לחתוך את החלון ונישאר גם ליבנות את האורגן אורות(חצי בנוי) ואת הלדים לפי המוסיקה לא יודעה מתי אני יעשה את זה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים יפה מאוד רק תסדר את הכבלים שיש לך מתחת לשולחן. סידורי כבלים זה לא רק למחשב זה להכלד"א מאיפה השולחן הזה? אני מחפש בדיוק משהו דומה
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר האמת חשבתי לסדר שם יש כמו מינהרה כזאת ששמים של את כל הכבלים אני צריך ליקנות אותהואני לא זוכר תשם של המקום שקנינו תשולחן שקנו לי חדר חדש אז קנינו גם תשולחןיש כזה בכל חנות רהיטים
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים סתם שאלה לצורך הרלוונט, איך אתה פותח ברגים של הכונן אופטי ושל ה-HDD במקרה ואחד מהם תקול/ תרצה להוסיף עוד אחד? עכשיו עם הפרספקס הכחול הזה אתה צריך לפרק אותו כל פעם ולהדביק בחזרה! בכל מיקרה, נראה אחלה רק שאני לא הבנתי את הפואנטה של הכחול.. נ.ב- הדרקון על הגג נורא יפה, אבל נראה לי הגיע הזמן כבר להעיף אותו ולעשות חור 120 למאוורר שם(עוד זוכר מהמוד הקודם שלך את הדרקון על הגג ).
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים ואני לא זוכר תשם של המקום שקנינו תשולחן שקנו לי חדר חדש אז קנינו גם תשולחןיש כזה בכל חנות רהיטיםשום מנהרה, קח אזיקונים ולעבודהלגבי השולחן... תברר אם אתה יכול. אז היה אחד כזה בכל חנות מזמן הייתי מוצא אותו והוא היה יושב אצלי בחדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.