עבור לתוכן

nokia n97 בעיה בחיישן

Featured Replies

פורסם

יש לי nokia n97 ושמתי לב שרק מתי שאני פותח את המקלדת אז המסך מתהפך לרוחב. אם הוא סגור הוא לא יתהפך...

מישו יודע איך משנים/מתקנים את זה???

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

איך בדיוק יש לך N97? :-X

פורסם

תבדוק אם הפונקצייה של היפוך מסך פועלת...

פורסם

בין אם באמת לבין אם אין לך את המכשיר זה לא משנה.. עזרה זו עזרה! ;)

אז ככה, יש מכשירים (שנורא מוזר אם באמת ככה ב-N97 כי הוא יקר מאוד!) שיש להם מקלדת נשלפת ופשוט חסכו ברכיב האקסרומטר כי בהם בשביל לפתוח את המקלדת אתה מטה את המכשיר ככה שההיגיון אומר שאם אפשר לחסוך פה ברכיב X למה לא? הרי החברה חוסכת גרוש וחצי מזה! ;D

דוגמה למצב שכזה אתה יכול לראות ב-G1 של HTC, מכשיר האנדרואיד הראשון בעולם שהושק.

בכל מיקרה, הייתי ממליץ לך לבדוק אם באמת זה אכן המצב ב-N97 ותציץ במפרט של המכשיר באתר נוקיה..

בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs: מכשיר מדהים!

נ.ב-

ראיתי את N97 גיקס מנסים להרוס את המכשיר ופשוט המכשיר לא שובק חיים! :o

פורסם

זה ידוע שאין בNOKIA בקרת איכות וכל המכשירים שיוצאים משם, אמנם עשויים מפלסטיק די סבבה, אבל מורכבים בצורה חובבנית.

99 אחוז מהמכשירים שלהם, כולל הN97 רופפים ומשקשקים ונראים טוב רק בתמונה, ביד מרגישים שמדובר במכשיר של שקל ועשרה מסין.

אני מחזיק ב5800 ד"א.

Iphone is the ONLY option

מבינים למה זה יקר רק אחרי שמתעסקים עם כל החקיינים ... כי הם שמים את הזמן בבקרת איכות ויש להם רק דגם אחד על הראש לא כמו חברות ענק עם מליון דגמים שכל אחד יותר חובבני מהשני.

פורסם

אז אתה אומר שכולם צריכים להוציא מכשיר אחד לשנה במחירים אסטרונים לעומת מה שהם באמת שווים כמו אפל? :lol:

אגב, לפי מה שאתה אומר השבדים (SE) מייצרים מכשירים כמו דוסים ואתה טוען שהם גרועים? אממ.. מעניין מאוד איך זה שהם עדיין עם אחוזי שליטה בשוק הסלולאר..

יאמר לזכותך שאולי אולי מוטורולה שקצת יצאה מהמסלול מסיבות מוזרות היא היחידה בלי "בקרת אייכות" כמו שאתה קורא לזה..

פורסם
  • מחבר

Lost Spirit שאלת אותי איך בדיוק יש לי את המכשיר אז ככה..

אבא שלי נסע שבוע שעבר (למרות שהיה אמור לסעת השבוע) לאנגליה והוא קנה לי את זה משם במחיר ממש מוזר 2300 ש"ח

הוא אמר לי שהמוכר נתן לו הנחה בגלל שהוא קנה 2 (לי ולאח שלי) כי זה היה אמור לעלות 2400.

ולנושא: מה שאמרת עם המקלדת זה לא נראה לי הגיוני כי ראיתי המון תמונות וסרטונים שבהם הבנאדם

שם את המכשיר לרוחב וזה התהפך. בכל מקרה הסתדר לי פה כמו שאמרו לי פשוט החיישן לא הופעל תודה רבה לכם!!!!!

:yelclap::xyxthumbs:

ד"א רציתי לקנות אייפון בסוף ירדתי ממנו בגלל שלא ממש אהבתי את הפיצרים שיש בו..... אבל הוא גם אחלה

פורסם

המכשיר לא אמור לעלות איזה 600 דולר? ועוד יש עכשיו לחץ עליו אז המחיר אמור להיות קצת יותר יקר לא?

אם אתה אומר שנתנו לכם הנחה של 200 שקל נו יופי- הרווחתם!

נראה כי אתה הולך לבלות הרבה עכשיו! :xyxthumbs:

אגב, באירופה משתמשים בדולר ממתי?\

אגב2, אני כבר מבולבל איזה מערכת המכשיר מריץ? סימביאן מיוחד למכשירי מגע לא ככה או שמא WM?

פורסם

סימביאן S60 V5 בדיוק כמו X5800, אומניה HD, והIDOU או איך שלא קוראים לו של SE...

פורסם

זה ידוע שאין בNOKIA בקרת איכות וכל המכשירים שיוצאים משם, אמנם עשויים מפלסטיק די סבבה, אבל מורכבים בצורה חובבנית.

99 אחוז מהמכשירים שלהם, כולל הN97 רופפים ומשקשקים ונראים טוב רק בתמונה, ביד מרגישים שמדובר במכשיר של שקל ועשרה מסין.

אני מחזיק ב5800 ד"א.

תסלח לי אבל זה פשוט גיבוב שטויות. בקרת האיכות של נוקיה היא אחת המתקדמות בעולם, ומכשיריה סופגים התעללות מאסיבית הרבה יותר מהרבה פלאפונים בשוק. כמו כן כל מכשיר עובד סדרת מבחני מאמץ גדולה וכל עיצוב נבדק לעומק ובעומסים גדולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים