עבור לתוכן

איך הפלסטינים נלחמים בטרור

Featured Replies

פורסם

הרי לכם:

פורסם

עצוב וידוע...

להעביר לאקטואליה

פורסם

עדיין לא הפנמו את המצב שבו אנו נמצאים.

עדיין לא החליטו לרסק את ראשי החמאס והגיהאד וכל החולירות האחרים.

עדיין אנחנו מתעסקים עם הודנה שכלל לא קשורה לנו.

תנו להם לחסל לנו ילדים, תנו להם לשרוף אוטובוסים, תנו יד חופשית לא לעשות כלום מול הטרור.

בסוף לא ישאר פה אף אחד.

בושה וחרפה!

אז מה? עוד הודעת גינוי מחורבנת מוושינגטון ? עוד הפגנה מטומטמת של פעילי שלום תמהונים ?

בסופו של דבר נהרות של דם יהודים זורם ברחובות עירנו.

פורסם

אני אסתכן בהעלאה של 2 נושאים להראות שהדברים לא בדיוק כאלה , אם אתם לא מכירים אותם אז תבדקו :

1. מפלגת השין פיין , הזרוע הפוליטית של "משמרות הרפובליקה האירית" היתה דומה מאד לפתח ועכשיו הם כבר שנה בשלום עם בריטניה , גם שם היה מצב דומה של כיבוש , התנגדות בצורת טרור קשה מאד (ילדים ופצצות והכל) ולבסוף אותם אנשים ישבו ודיברו והראו כמה דברים מעניינים לכל צד.

2. הפלמ"ח שלנו ביחד עם ההגנה עשו לא מעט בלאגן ופגיעה באזרחים בריטיים כשלא היתה לנו מדינה ומנדט למדינה - אנחנו יצרנו את המנדט הזה בכך ש"הראנו" לבריטים שאין להם מה לחפש בארץ ישראל.

פורסם

אני אסתכן בהעלאה של 2 נושאים להראות שהדברים לא בדיוק כאלה , אם אתם לא מכירים אותם אז תבדקו :

1. מפלגת השין פיין , הזרוע הפוליטית של "משמרות הרפובליקה האירית" היתה דומה מאד לפתח ועכשיו הם כבר שנה בשלום עם בריטניה , גם שם היה מצב דומה של כיבוש , התנגדות בצורת טרור קשה מאד (ילדים ופצצות והכל) ולבסוף אותם אנשים ישבו ודיברו והראו כמה דברים מעניינים לכל צד.

2. הפלמ"ח שלנו ביחד עם ההגנה עשו לא מעט בלאגן ופגיעה באזרחים בריטיים כשלא היתה לנו מדינה ומנדט למדינה - אנחנו יצרנו את המנדט הזה בכך ש"הראנו" לבריטים שאין להם מה לחפש בארץ ישראל.

לא הפלמ"ח שלנו לא פגע בסיטונאות באזרחים בריטיים. המלחמה היתה נגד החיילים.

תיכף תאשים אותם ברצח ילדים.

תמיד מנסים למצא דומה אצלינו כשאין.

פורסם

1. המצב בבריטניה לא דומה למה שיש כאן. שם מדובר לך בבעיה של מיעוט פרוטסטנטי(בצפון) שעשוי להפגע כתוצאה מהרב הקאתולי במידה והבירטים יפנו את האיזור - אני אמר את זה כך כדי לעשות עניין מסובך מאוד פשוט. חוץ מזה שהIRA אף פעם, אבל אף פעם לא פגע באנשים במכוון. הוא תמיד, אבל תמיד, נותן התרעה על מכונית תופת ו"מספיק" זמן לאנשים לפנות את הבניין. זה שניתן להגדיר את שיטות הפעולה שלהם "מפלצתיות" זה גם נכון, אבל לא ברמה של החמס והג'יהאד. באירלנד לא היה מצב של כיבוש כמה מאות שנים - לא היה מצב של השתלטות על טריטוריה לא שלך - הייתה שם בעיה של הגדרה לאומית(בחלק העיקרי של האי) ובצפון המצב נשאר בעייתי מאוד והוא מוקר כשטח של בריטניה עד היום.

2. אל תשווה אפילו את הפלמ"ח לפיגועים. אנחנו לא שלחנו מתאבדים ללונדון(אפילו הלח"י והאצ"ל) לא עשו את זה כדי לפוצץ בתי קפה בלונדון או את הרכבת התחתית. הפגיעות היחידות שהיו היו נגד כוחות צבאיים ולא אזרחיים, וגם על כך היה ויכוח. עיקר הפעולות נרשמו גם בכדי להעלות עוד יהודים לא"י ולא בכדי לבצע פיגועים לשמם. הרב הגדול של הפיגועים היו גם פגיעות ברכוש ובתשתיות ולא בחיילים אפילו.

אני לא אכנס איתך ליוכוח אבל הבריטים הבינו בעצמם שאין להם טעם בלי קשר בכלל להתקופת היהודיות עליהם. תיקח בחשבון שמבחינה צבאית היתה כאן חטיבה מוטסת(מספר 8 עד כמה שאני זוכר) שיכולה היייתה למחוץ כל תנועת התנגדות בטווח של שבוע - זה היה מצב שאף אחד מהצדדים לא היה מוכן לשבור את כל הכלים. רוצה דוגמא לדיכוי בריטי של טרור? אחרי מאורעות 36' הבריטים הפיציצו באמצעות מטוסים את כל הקאסבה של שכם והחריבו אותם כמעט עד היסוד, וזה היה תגובה לפגיעה של ערבים בחיילים בריטים. מעניין אם ישראל הייתה עושה שליש מזה היה מה היה קורה - אבל אנחנו לא דנים בזה.

רוצה עוד פריט "פיקאנטי" המצע של מפלגת הלייבור(כן זאת שהממשלה שלנו עשתה לנו את כל הצרות אחרי מלחמת העולם ה2) קרה בתקופת האופוזיציה להעברת אוכלוסיה(לא להשתמש במילה אחרת) של האוכלוסיה הערבית מפלשתינא(א"י) לטראנס ג'ורדן(הממכלה הירדנית שהם הקימו). כך! לא פחות ולא יותר.

עכשיו לעניינו, אני חושב שישראל צריכה להצטייר כשחקן ה"משוגע" במקום הזה ולראות - בשלב זה - מה הוא המאקסימום שהיא יכולה לעשות ע"מ לפגוע בתשתיות פלשתיניות גם אם היא תחטוף על זה גינוי - כל עוד לא מדובר בהתערבות צבאית של אחת מהמעצמות ורק גינויים כל דבר שמדינת ישראל עושה הוא לגיטימי.

פורסם

קחו את מה שכתוב בדבקה בערבון מוגבל. הם לוקחים ידיעה נכונה אחת ומנפחים אותה ומוסיפים לה טעמים מכל כיוון.

בקשר לבחור שהתחיל לדבר על הפיגועים (כן, פיגועים) של האצל והלחי, זה לא המקום. דנו בזה כבר פעם ואתה מוזמן לעשות חיפוש.

פורסם

קחו את מה שכתוב בדבקה בערבון מוגבל. הם לוקחים ידיעה נכונה אחת ומנפחים אותה ומוסיפים לה טעמים מכל כיוון.

בקשר לבחור שהתחיל לדבר על הפיגועים (כן, פיגועים) של האצל והלחי, זה לא המקום. דנו בזה כבר פעם ואתה מוזמן לעשות חיפוש.

אני בסה"כ הגבתי למה שמישהו אמר, וזה שדנו בזה בעבר לא אמר שאי אפשר להמשיך לדון בכך, זה לא כמו פתרון לבעיה בחלקי משב(פורומים אחרים).

פורסם

דבקה? זה המקום הכי לא אמין למצוא חדשות, ממש מכרה זהב לשערוריות ודרעק אחר.

פורסם
  • מחבר

דבקה לא אמין?!

לפני כשנה בערך אני והיחידה שלי היינו אמורים לצאת לאיזה מבצע בשטחים.

בסופו של דבר משהו התפקשש והמבצע בוטל.

בדיוק לאחר כ-40 דק' דבר הביטול פורסם בדבקה עם השערות נכונות ומבוססות ביותר לגבי אופן המבצע וסיבת ביטולו.

עוד אני חייב לציין שפרט לדבקה שום אתר\עיתון אחר לא פירסם כלום אודות המבצע הנ"ל מהסיבה הפשוטה שהם פשוט לא ידעו כלום.

חלק מן המקורות של האתר הזה הם כל מיני "פקידים" בכירים ועוד אשר בהחלט מעורבים בקבלת ההחלטות במדינה בדרך זו או אחרת.

פורסם

קודם כל המינוי והשיחרור שלו נכון, זה כבר פורסם בעבר, בקשר לחגורות ה"דמיוניות" נניח אבל רק נניח שזה לא נכון.

אתם מקשיבים למה שאתם אומרים, עם זבל אנוש שכזה אתם רוצים לעשות שלום?

להוריד כל חמאסניק, ג'יהאדניק, פת"חניק. ובקיצור כל מי שרוצה להרוג אותנו, ויפה שעה (שנה, 5, 10 שנים) אחת קודם.

חבל רק שצריך לסבול את הפיגועים האלה כל פעם מחדש!

[עריכה]

http://news.walla.co.il/?w=//428977 לכל מי שפיפק בדבקה (או איך שלא רושמים את זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים