עבור לתוכן

צריך יעוץ למדפסת משולבת ושאלה בנוגע לפקס

Featured Replies

פורסם

אהלן

דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה

אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס

עכשיו, בנוגע לפקס..

אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס?

תודה מראש

פורסם

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PTM2040

אני תמיד נוהג להמליץ על המדפסת הזאת

כוללת גם סורק וגם פקס זולה יחסית ואמינה ביותר

לגבי חיבור הפקס היא מתחברת כמו כל פקס רגיל אל קו הטלפון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בן אדם..זה פד לעכבר ם_ם

אתה יכול להביא לי את הדגם?

אגב, איך אני מקבל מספר מהפקס?

פורסם

מצצטער על הטעות

זה הדגם HP Officejet J4580

והנה הקישור

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705956

ושוב מצטער על הטעות :jump:

ולגבי המספר זה המספר של הטלפון הקווי בבית זה פועל בדיוק כמו כל פקס רגיל

פורסם

אני מצטרף להמלצה על ה 4580 , וממליץ גם על הלקסמרק

X5650

היתרון הוא ב 3 שנים אחריות לעומת שנה ב HP .

כמו כן הוא מגיע עם קורא כרטיסים, פיקברידג' , וכניסת USB קידמית (בנוסף לאחורית).

גם Canon MX310 מגיעה עם אחריות ל 3 שנים, והיא מומלצת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

זה דיי יקר לי האמת

מה שאני צריך זאת מדפסת מאוד חסכונית וכמה שיותר זולה, וכמובן שאין לי צורך בתמונות אלא רק במסמכים..זה יכול להוריד את המכיר?

תודה מראש.

פורסם

בדרך כלל קיים מתאם הפוך בין מחיר הרכישה למידת החסכוניות של המדפסת, דהיינו ככל שהמדפסת יותר זולה הדיו/טונר שלה מספיק לפחות הדפסות ועולה לא מעט. הרציונל של היצרנים הוא שאת הרווח הם עושים על המתכלים למיניהם (דיו/טונר וכו').

אם אתה לא הולך להדפיס הרבה אז זה בעצם לא כל כך משנה אבל אם כן אז שווה להשקיעה בדגם יותר יקר על מנת לחסוך עלויות שוטפות.

הנסיון שלי תקף למדפסות לייזר צבעוניות של זירוקס ולמדפסות הזרקת דיו של קנון.

ועוד תובנה קטנה. בחלק מהדגמים של המכשירים המשולבים (אולי הרוב ואולי לא) כשמתקלקל אחד הרכיבים כל המכשיר מושבת. לחבר היה מכשיר משולב של HP ויום אחד הסורק שבק חיים. כתוצאה המכשיר כולו הושבת היות והמכשיר עושה בדיקה עצמית בזמן ההדלקה וכשהוא זיהה רכיב תקול הוא לא נתן גם סתם להדפיס. במעבדה אליה המכשיר הובא לתיקון נאמר לו שעלות התיקות מגיע קרוב לעלות מכשיר חדש ולא כדאי לתקן ושהבעיה הזאת היא ברוב המכשירים המשולבים שהם נתקלו בהם.

פורסם

^^^מחזק לגבי הפיסקה הראשונה

לגבי הפסקה השנייה זה אכן נכון שבמדפסות משולבות הסיכוי גבוה יותר להתקלקלות

אבל במקרה של hp זה לא קורה הרבה זו חברה ממש אמינה

לי יש כבר 10 שנים מדפסת של hp והיא עובדת בלי שום תקלה אמנם היא לא משולבת אבל בכל זאת זה די הרבה זמן

לכן הייתי ממליץ לך לבחור ב-HP Officejet J4580 למרות הכל

מה גם שזו השקעה ארוכת טווח ולא תצטרך להחליף מדפסת עוד שנה והמחיר הוא ממש זול יחסית למדפסת משובלת ממותג שכזה

פורסם

שני דברים:

1. אם יש לך מדפסת אחת שפועלת 10 שנים אז התשובה הפשוטה היא שמכשירים שיוצרו אז נבנו באופן איכותי יותר מאילו שנבנים היום. לפני 10 שנים HP נחשבו לטופ של המדפסות והרוב המוחלט של הרוכשים בארץ קנו מדפסות שלהם, שאכן היו אמינות ואיכותיות. תוחלת חיים נמוכה יחסית נכונה במיוחד אם מתיחסים למוצרים שנועדו לשוק הביתי ולא העיסקי/תעשייתי, למרות שגם שם יש לא מעט מוצרים שאיכות הבניה ותוחלת חיים נמוכים למדי לעומת מה שהיה מקובל.

2. ברור לך שמקרה של אדם בודד זאת לא סטטיסטיקה מספקת.

פורסם

זה נכון אני מסכים

ברור שהיום האיכות ירדה וזה תקף לכל המוצרים של החברות

אך עדיין יש שמירה על איזשהי רמה מסוימת

חברה שפעם יצרה את טופ לא תיצר היום מוצרים ברמה ממש נמוכה וההפך

חוץ מזה שים לב שכל שאר החברות סביבם גם ירדו באיכות כך שנשאר פחות או יותר אותו מאזן כוחות

:gguyz:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים