עבור לתוכן

קבוצת 3DV, ומלחמתם בגנבים.

Featured Replies

פורסם

יש פדים שעולים המון

פורסם

זה פד איכותי.

ומישהו מגיע ללאן מפה?

פורסם

לפרסם תמונה של קטין..

אותו timmy אולי חושב שהוא שריף אבל זה יכול לעלות לו בדיי הרבה.

פורסם

הם מתחרים על אותו פלח שוק

על אותם הלקוחות

זה ממש לא קשור! הם עושים משהו לא חוקי וכל אדם אשר יודע על זה אמור לדווח, עם אינטרסים או בלי.

פורסם

אדם המואשם בפשע(גם ע"י המשטרה) הוא בגדר חשוד חף מפשע עד שבית משפט הוכיח אחרת.

פורסם
  • מחבר

לפרסם תמונה של קטין..

אותו timmy אולי חושב שהוא שריף אבל זה יכול לעלות לו בדיי הרבה.

אדם המואשם בפשע(גם ע"י המשטרה) הוא בגדר חשוד חף מפשע עד שבית משפט הוכיח אחרת.

סוף סוף תגובות הולמות.

פורסם

תשמע עם כל הכבוד לזה שכל גנב צריך להיענש בחומרה המרבית לעונש שהוא ביצע,כמו כל פושע

עדיין כמו שעיתון לא יכול לפרסם תמונות של קטינים אשר ביצעו דבר עבירה,אשר להם נפתח תיק במשטרה או חקירה פלילית

כך אסור בתכלית האיסור לאתר אינטרנט,שאין לו שום זכות לפרסם תמונה של מישהו שהיא מחשידה כגנב ובמיוחד כשבנאדם זה לא הוגשה נגדו או מתבצעת נגדו תלונה במשטרה,וחושפת את החברה לתביעה דיבה די רצינית.

אז למרות שאני מעריך את "תגבור" מערך האכיפה של המשטרה שנוקטת החברה הנ"ל,אין שום אינדקציה או זכות להם כדי לקחת את החוק ליידים...וכדאי שהם לא ימנו את עצמם לשופטים של אנשים...אלא ישאירו את התפקיד הזה בידי המשטרה ובתי המשפט!

נ.ב....הציטוט הנ"ל מסוף הכתבה

"מי יתן , ואותם חולארות , חסרי השכלה , שקיבלו מהוריהם חינוך לקוי , ישארו מחוץ לקהילתנו , מחוץ לחיינו , ומחוץ לחברתנו. "

רק מוכיח שהבנאדם או צעיר או בנאדם לא בוגר בנפשו,מכיוון שהוא לא יודע להתייחס בכבוד ולהתנסח בצורה הולמת

פורסם

אפרופו 3dv, מישו מתכנן להגיע למסיבת הרשת שלהם שתתקיים בגני התערוכה בת"א ביום שישי הקרוב?

פורסם

סוף סוף תגובות הולמות.

אולי במדינת חוק מתוקנת.

אבל לא אצלנו.

לחוק אין שיניים !

ואם תגיש תביעה במשטרה היא גם כך תתבטל בגלל "חוסר עיניין ציבורי".

אז תעשה לי טובה, בסדר?

פורסם
  • מחבר

אולי במדינת חוק מתוקנת.

אבל לא אצלנו.

לחוק אין שיניים !

ואם תגיש תביעה במשטרה היא גם כך תתבטל בגלל "חוסר עיניין ציבורי".

אז תעשה לי טובה, בסדר?

אולי נוציא אותם להורג?

אתה שופט ?

אם המשטרה מתרצת את מה שהיא מתרצת, תאמין לי שגם אני לא יכול לפרסם תמונה של בדואי שגנב רכב בחנייה שלי בבאר שבע.

ואני לא אקח את החוק לידיים בדיוק כמו שאתה וחברים שלך לא יקחו את החוק לידיים.

אז :

אז תעשה לי טובה, בסדר?

פורסם

בתור מישהו שקרוב לקהילה הזו (3dv) ומרגיש חלק ממנה אני חייב להגיב פה.

timmy הוא בן אדם אחלה שמנסה לשפר את קהילת ה cs בארץ ע"י ניהול חברה שנותנת שרתים בחינם לקלאנים ישראליים. אבל זה לא העניין.

מדי חודש חודשיים הם מקיימים מסיבות רשת שבאים לשם הרבה ילדים להנות ולשחק cs. במסיבות האלו החלה בעיה של גניבות, של ילדים מפגרים (אותו אחד כבר לא כ"כ ילד לפי התמונה שלו) שגונבים ציוד בשווי מאות שקלים מאנשים אחרים.

אחרי ש timmy (קוראים לו ניצן) תפס את אותו אחד במסיבה עצמה הוא שיחרר אותו כי לא היו לו ראיות מוצקות, כעת שהוא יודע בוודאות ממספר עדויות ולוגים של IRC שמפלילים בוודאות את אותו Orgnl בגניבת ה fUnc של שחקן אחר (זה עולה 150, כן כן.. וזה מאד פופולרי בקרב שחקני CS) ולאחריו גם נסיון למכור אותו. הוא מנסה למנוע את התופעה הזו של גניבה מכוערת במסיבות רשת לכן הוא פירסם את תמונתו בתור צעד מרתיע, הוא גם אמר שיעשה זאת אם יתפוס גנבים. ולדעתי ולדעת כל הקהילה של CS בארץ הוא עשה יותר מאת הדבר הנכון.

בקשר לחוקיות המשפטית של הדבר הזה יכולות להיות חילוקי דעות, אבל בטוח שהצדק החברתי בנוגע לגנב, והחומרי בנוגע לילד שנגנב ממנו הציוד נעשה ב 100%.

עכשיו בקשר לדבר השני, שהוא בקשר ל"חברה המתחרה" הזו שהוא "פועל נגדה" כביכול.

אתם סתומים או משהו? הילדים הטמבלים שמנהלים אותה פרצו לשרתי האינטרנט של אוניברסיטת בר אילן ושמו עליהם שרתי קאונטר סטרייק! זה מאד מאד לא חוקי כפי שאתם יודעים וטוב מאד שהוא מדווח על זה לאוניברסיטה. ובניגוד לילדים ההאקרים האלה הוא משלם הרבה מאד כסף מכספו לממן שרתים חינם לקהילת ה cs בארץ.

נ.ב: לדעתי הם עושים לו טובה, במקום להגיש תלונה במשטרה ולפתוח לו תיק ולהכתים אותו לכל החיים, הם רק מונעים ממנו להכנס למסיבות הבאות, והפרסום של התמונה נעשה למען יראו וייראו.

פורסם

DXT, אתה מכיר את המשפט אל תהיה גיסי ואל ת*יין את אחותי?

שלא יעשו לו טובות. רוצים לטפל בגנב שיעבירו למשטרה.

פורסם

אתה יודע מצויין שזה יקח שנים או שבכלל לא ייעשה כלום בנידון אם הם יעבירו את זה למשטרה.

וזה רק יכול לפגוע בקהילה אם המשטרה תתחיל בחקירה (מה שהיא בספק תעשה).

פורסם

בתור מישהו שקרוב לקהילה הזו (3dv) ומרגיש חלק ממנה אני חייב להגיב פה.

timmy הוא בן אדם אחלה שמנסה לשפר את קהילת ה cs בארץ ע"י ניהול חברה שנותנת שרתים בחינם לקלאנים ישראליים. אבל זה לא העניין.

מדי חודש חודשיים הם מקיימים מסיבות רשת שבאים לשם הרבה ילדים להנות ולשחק cs. במסיבות האלו החלה בעיה של גניבות, של ילדים מפגרים (אותו אחד כבר לא כ"כ ילד לפי התמונה שלו) שגונבים ציוד בשווי מאות שקלים מאנשים אחרים.

אחרי ש timmy (קוראים לו ניצן) תפס את אותו אחד במסיבה עצמה הוא שיחרר אותו כי לא היו לו ראיות מוצקות, כעת שהוא יודע בוודאות ממספר עדויות ולוגים של IRC שמפלילים בוודאות את אותו Orgnl בגניבת ה fUnc של שחקן אחר (זה עולה 150, כן כן.. וזה מאד פופולרי בקרב שחקני CS) ולאחריו גם נסיון למכור אותו. הוא מנסה למנוע את התופעה הזו של גניבה מכוערת במסיבות רשת לכן הוא פירסם את תמונתו בתור צעד מרתיע, הוא גם אמר שיעשה זאת אם יתפוס גנבים. ולדעתי ולדעת כל הקהילה של CS בארץ הוא עשה יותר מאת הדבר הנכון.

בקשר לחוקיות המשפטית של הדבר הזה יכולות להיות חילוקי דעות, אבל בטוח שהצדק החברתי בנוגע לגנב, והחומרי בנוגע לילד שנגנב ממנו הציוד נעשה ב 100%.

עכשיו בקשר לדבר השני, שהוא בקשר ל"חברה המתחרה" הזו שהוא "פועל נגדה" כביכול.

אתם סתומים או משהו? הילדים הטמבלים שמנהלים אותה פרצו לשרתי האינטרנט של אוניברסיטת בר אילן ושמו עליהם שרתי קאונטר סטרייק! זה מאד מאד לא חוקי כפי שאתם יודעים וטוב מאד שהוא מדווח על זה לאוניברסיטה. ובניגוד לילדים ההאקרים האלה הוא משלם הרבה מאד כסף מכספו לממן שרתים חינם לקהילת ה cs בארץ.

נ.ב: לדעתי הם עושים לו טובה, במקום להגיש תלונה במשטרה ולפתוח לו תיק ולהכתים אותו לכל החיים, הם רק מונעים ממנו להכנס למסיבות הבאות, והפרסום של התמונה נעשה למען יראו וייראו.

נו באמת,כמה שטוית כתבת פה,ואני הערכתי אותך בתור אדם אינטילגנט ומשכיל...

א' כל לגבי העובדה שהוא "תפס" אותו...תראה מה ציינת,שהוא ביסס את זה על עדויות מהמירק!!

נו באמת,על עדות ממירק הוא מבסס את כל התיאוריה שלו נגד ה"גנבים",שטות מוחלטת שכבר פוסלת את כל מה שכתבת!

ב' גם במקרה והעדות מתקבלת,לאדם זה בתור העובדה שהוא לא המשטרה, אין לו שום זכות בכלל לשפוט בן אדם ולהכתים את שמו,

גם אם החוק לא בדיוק נראה לו,זה לא אומר שהוא יכול לקחת אותו לידיים,וגם אם גלגלי הצדק טוחנים לאט,הוא לא צריך לזרז אותם.

מה שהוא עשה פה יכול לשמש כעילה לתביעה עצומה נגדו,שלא נדבר על העובדה שהוא הפר פה חיסיון של קטין (אל תשחק אותה כאילו הוא לא

ילד,הוא ילד קטן בן 14),הפר פה כמה חוקי הגנה על פרטיות של קטין בעצם פרסום התמונה שלו,כל זה בידיים של אדם קצת יותר משכיל שהיה פונה לעו"ד היה מכניס את חברך ניצן לתביעה ענקית שהייתה גורמת לו להצטער שהוא בכלל התחיל לכתוב את הכתבה הזאת.

ג' לדעתי מה שהוא עשה הרבה יותר נוראי מלפתוח לו תיק פלילי,הוא חשף אותו ברבים והשמיץ אותו,

וכולנו יודעים שמילים יכולות לחרוץ גורל של אדם (משפט דרייפוס מישהו?)

הוא גרם לו נזק תדמיתי,ומאוחר יותר אף הודה שהוא עשה טעות בחשיפת האדם הזה,כלומר בן אדם חף מפשע סבל פה.

האדם הזה סובל מאות קין,והוא יסבול מכיוון שתמונתו פורסמה,במקום לסגור את העסק בתיק פלילי או בהחזרת הציוד בחדרי חדרים,הוא פגע בו אישית וגרם לו לסבל עמוק,ולמרות שהבחור צריך להיענש,גם לו יש זכויות.

לסיכום,אני תומך בענישה מאוד קשה כלפי פושעים,אבל במדינת ישראל יש מערכת בתי משפט ומשטרה,שאליהם פונים כדי לשפוט פושעים,

גם אם הבנאדם פשע,לכותב הכתבה לו היה זכות בכלל לפרסם את שמו ותמונתו,ובהחלט לא להתבטא בצורה ברברית כזאת (הקללות)

ואני גם לא חושב שהוא הסניגור של האנשים שסבלו מהגניבה,אני יודע שאם הייתי "כוכב" הכתבה כזאת,הבנאדם הזה היה היום יושב עם תביעה רצינית על הראש,למזלו הוא מתעסק עם איזה ערס קטן,ולא עם ילד אינטליגנט.

אני מציע לחברך ניצן לעשות חשבון נפש,ולהחליט איפה הוא עומד,כי כרגע הוא עומד בכלל לא במקום

פורסם

אתה יודע מצויין שזה יקח שנים או שבכלל לא ייעשה כלום בנידון אם הם יעבירו את זה למשטרה.

וזה רק יכול לפגוע בקהילה אם המשטרה תתחיל בחקירה (מה שהיא בספק תעשה).

אז מה, ברגע שמישהו יפרוץ לך לאוטו במקום להגיש תלונה (ולהכתים אותו עם תיק פלילי וכל זה...) אתה פשוט תקרע אותו מכות?

הרי יקח זמן עד שהמשטרה תטפל..

ואם מישהו יחתוך אותך בכביש, והמשטרה לא תהיה בסביבה לעצור אותו? תוריד אותו מהכביש?

וזה עוד לפני שדיברנו על זה שבכלל לא בטוח שהוא הגנב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים