עבור לתוכן

קבוצת 3DV, ומלחמתם בגנבים.

Featured Replies

פורסם

אינני יודע עם פעולתו של בעל האתר או מנהל האתר- הוא חוקי או מותר על פי חוקים מינימליים, אבל נדהמתי לגלות כתבות מילטנטיות ואפילו תמונה של חשוד בגניבה מאירוע שהתרחש בקהילה שלהם.

הרעיון אמנם יפה, והמלחמה בילדים שיכורי כח וצמאי הרס - אבל לדעתי השימוש שנעשה שם בפרסום תמונה של אדם חשוד+ בקשה לתיקון (אם צריך דבר כזה) נוגד את כל כללי האתיקה ומוסר מינימלי.

http://www.3dv.co.il/news.php

כנסו תקראו ותבינו יותר...

פורסם

מתחסד בצורה מטורפת

הוא סתם מקנא שהוא לא יודע לפרוץ.

פורסם

אינני יודע עם פעולתו של בעל האתר או מנהל האתר- הוא חוקי או מותר על פי חוקים מינימליים, אבל נדהמתי לגלות כתבות מילטנטיות ואפילו תמונה של חשוד בגניבה מאירוע שהתרחש בקהילה שלהם.

הרעיון אמנם יפה, והמלחמה בילדים שיכורי כח וצמאי הרס - אבל לדעתי השימוש שנעשה שם בפרסום תמונה של אדם חשוד+ בקשה לתיקון (אם צריך דבר כזה) נוגד את כל כללי האתיקה ומוסר מינימלי.

הוא רשם שהוא לא היה מפרסם אם הוא לא היה בטוח ב110% שזה הגנב!

אם זה רק חשוד אז זה באמת לא בסדר לפרסם תמונה באתר שכזה.

פורסם

אין לי מילים... אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

פורסם

הוא לקוח את

cs

יותר מידי ללב

ITS ONLY A GAME

פורסם

טוב אנשים הקשיבו והקשיבו טוב!

העניין הזה של גניבות בלאן פרטים ממש ממש ממש עולה על כל דמיון!

אני וחבר שלי הבאנו מחשב ששיפרנו אותו מעט (הוספנו זיכרון מהמחשב שלי וכרטיס מסך שלי)

אנשים שיחקו עליו...

לאחר מכן הוצאתי את החלקים שהיו שלי והשארתי את המחשב של חברי לידינו ! משום מה בבוקר שבאנו להרים תמחשבים אני אומר לחבר שלי :

"אופיר , איפה המחשב הישן שלך?" התברר שהמחשב נגנב או נלקח בטעות(לא מאמין שנלקח בטעות)

מכוון שהמארז היה פתוח וללא דלתות עכשיו עוד שאלה , מי ירצה לגנוב p3 450Mhz Slot CPU 128SDRAM no video card hardisk 10GB and motherboard based 440bx chipset

זה עדיין רציני ! ואל תזלזלו! צריך לתפוס את הגנבים האלו!!!

כמובן שאת החומרה של המחשב הישן שלי הוצאתי לפני הגנבה ככה שהיא עדיין אצלי...

פורסם

אם הוא באמת גנב צריך לשים את התמונות שלו בכל אתר שקיים! כי גנבים זה מחלה מגעילה!

אם זה חוקי לשים את התמונה שלו לא ניראה לי. ממש לא ניראה לי.

אבל אני בטוח שנשמע את זה מתפתח למשהו יותר גדול. כי אף אחד לא ישתוק על דבר כזה. ואם הוא גנב אני מקווה שיתחייסו אליו כזבל!

פורסם

בצורה אירונית משהו, בתחתית הידיעה מופיעה הודעת התנצלות או ההבהרה המתקנת "טעות בזיהוי" שנעשתה.

זה גם מסביר את הבעייתיות שבכל העניין - בקלות ניתן להכפיש את שמו הטוב של אדם, ולעיתים גם אדם חף מפשע.

פורסם

נשמע כמו תחרות עסקית

ההוא מספר לאוניברסיטת בר אילן בשביל לדפוק את המתחרים.

שאלה: איזה משחקי רשת הם משחקים בתחרויות ?

פורסם

אין תחרות עסקית.... אני חבר באתר הזה כבר שנתיים (הוא שינה שמות עם הזמן)

ואני מכיר את האנשים האלו. timmy הכינוי של הבנאדם שכתב על הגנב והראה תמונה שלו, קיבל את המידע משלושה ארבעה אנשים שהיו באותו לאנפארטי וזיהו את הגנב. פשוט תקראו שם מילה מילה.

התחרות המרכזית בלאן הבא (יום שישי הזה נדמה לי) היא קאונטר סטרייק.

יש UT2k3 and 2k

יש עוד אני פשוט לא זוכר.

פורסם

אולי זו שאלה קצת טיפשית

אבל מה זה פאנק?

פורסם

גם אני שאלתי את עצמי מה זה

נשמע כמו תחרות עסקית

ההוא מספר לאוניברסיטת בר אילן בשביל לדפוק את המתחרים.

שאלה: איזה משחקי רשת הם משחקים בתחרויות ?

מתחרים? אתה קורא לאנשים שפורצים לאונברסיטה ומקימים שרתים על המחשבים שלה מתחרים?

פורסם

אולי זו שאלה קצת טיפשית

אבל מה זה פאנק?

פאנק נדמה לי שזה משטח לעכבר...פד...תראה ב-simpletech...

פורסם

הם מתחרים על אותו פלח שוק

על אותם הלקוחות

פורסם

פד לעכבר?!

כותב החדשה מדבר פה על ניסיון מכור את הציוד

עם כל הכבוד נגד גנבות ופשיעה הוא לא ניפח קצת יותר מידי את זה

אחרי הכל מדובר בפד לעכבר ולא בציוד יקר...

עריכה - בעעעעעעע פד לעכבר ב-150 שקל?! לא הגזימו קצת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים