עבור לתוכן

מפרט עד 7.5K

Featured Replies

פורסם

בניתי מפרט .

השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל

לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ?

תקציב : 7500 ולא יותר

שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD.

ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט.

אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY.

עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום.

אין צורך במערכת הפעלה

לא מתוכנן OC

מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי.

תודה .

להלן המפרט :

CPU : INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920

Motherboard : Gigabyte EX58-UD3R

Memory : OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz i7 Gold Tri channel Kit

Hard Disk : Samsung HD103UJ

Video Card : PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL

Case : Cooler Master Centurion 590 Black

Case Fans : Scythe S-flex SFF21F 1600rpm 120mm X 2

PS : Enermax Modu 82+ 525 Watt

Monitor : Samsung T220

Tv card : AVER MEDIA M785 PVR LOW PROFILE KIT

DVDR - ASUS DRW-2014L1T

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2000

פורסם

כמה הצעות - הייתי יורד במהירות של מאווררי ה- S-Flex. אני מניח שבחרת בהם בשביל שהמארז יהיה שקט יותר, ו-1600 זו מהירות שמתאימה לקירור גופי קירור ולא מארזים. לרוב המארזים יספיק לך 800, אם אתה ממש חושש מחום לך על -גג- 1200.

זה משנה בגלל שמהירות = רעש, אז אם אתה משדרג בשביל השקט וקונה מאווררים של 1600 אתה לא בכיוון.

ואם אנחנו כבר בנושא, יש מארזים שקטים כמו ה Sileo 500 של CoolerMaster וה-Hush של NZXT. שניהם באים עם ספוגים פנימיים לבידוד רעש. אם הם לא נראים לך הייתי מציע לך לשקול את ה- Antec 300, שמגיע עם מאווררים יחסית שקטים ואיוורור טוב, למרות שהוא מבודד פחות את הרעשים שיווצרו בתוך המארז.

תזכור שבגדול זה טרייד-אוף: יותר מאוורר = פחות בידוד רעשים פנימיים, ולהיפך. אז אם איוורור חשוב לך כדאי שהרכיבים הפנימיים (כ.מסך, קירור למעבד) יהיו שקטים.

באופן כללי הייתי מציע שתימנע מלהתקין מאוורר בקידמת המארז, יש להם נטייה להיות רועשים יותר ויעילים פחות. הם שימושיים בעיקר כשמדובר בקירור לכוננים הקשיחים שבד"כ נמצאים שם, ובמקרה שלך זו לא בעיה. (אין לך כוננים של Raptor או WD BLACK)

פורסם

אם אין כוונה לעבור לWIN 64BIT אפשר לרדת ל3GB זיכרון.

לCI7 הייתי לוקח קירור מעבר לפשוט של INTEL.

למשחקים לא הייתי לוקח סט מקלדת ועכבר אלחוטיים, ואם כן אז לא אלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים