פורסם 2009 ביוני 2116 שנים קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מה הוא רושם לך(תעלה סקרין שוט).לי היה דבר דומה עם האופיס 2003 (כל פעם שפתחתי קובץ אקסל הוא עשה כאילו הוא מתקין אותו) עד ששדרגתי ל 2007.
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר נמה הכוונה קופץ לך?הוא לא סתם מופעל בלי סיבה.זה בטוח לא 'בלי סיבה' אבל אני לא יודע מה הסיבה, הוא קופץ כשאני סתם משוטט באינטרנט או פותח קבצי MP3 וAVI...מה הוא רושם לך(תעלה סקרין שוט).לי היה דבר דומה עם האופיס 2003 (כל פעם שפתחתי קובץ אקסל הוא עשה כאילו הוא מתקין אותו) עד ששדרגתי ל 2007.אני לא מספיק אפילו לצלם סקרינשוט, הוא לא כותב כלום חוץ מהכותרת של ה Windows Installer ונסגר... :-\
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר איזו תקלה בתוכנה של ActiveSync עשיתי הסרה אלימה לפי מדריך באתר של מיקרוסופט והכל הסתדר :-) תודה רבה !!!
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר אז מסתבר שאחרי הסרה אלימה נשארו שאריות וזה לא הסיר לגמרי את הActiveSync כי עדיין קופץ לי הInstaller פעם ב... זה מה שרואים ב Event Viewer :-\ תודה מראש [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.