פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אולי תארגנו תחרות מודינג או מפגש מודינג כך אפשר ללמוד הרבה מהמתקדמים לרעות רעיונות כול מיני דברים וכו.....מה אומרים ???סליחה על הכותרת אין לי מושג מה לכתוב שם חחחחחחח
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אולי את התמצית של הרעיון...? אתה יודע זה מה שבד"כ כותבים בכותרות.בכל אופן אשכול מדריכים פעיל יספיק, לא צריך להפגש בשביל זה, ולסחוב את המחשבים
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים באמת צריך להוסיף עוד מדריכים לאתר...אני אשתדל להכין איזה מדריך בזמן הקרוב (בתקווה שיהיה לי זמן...)
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר אולי את התמצית של הרעיון...? אתה יודע זה מה שבד"כ כותבים בכותרות.בכל אופן אשכול מדריכים פעיל יספיק, לא צריך להפגש בשביל זה, ולסחוב את המחשביםכולה הצעתי רעיון ולא הצעתי רק למדריכים מפגש כללי נחמד ליראות מה אנשים יודעים רעיונות והכול ותסכים איתי שלהפיגש וליראות בפורום זה לא אותו דבר ?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים אין בעיה לעשות מפגש.אבל אל תצפה שתלמד משם משהו, כי זה לא מה שעושים במפגשים.קח בחשבון שדי קשה לסחוב ממקום למקום מארזי מודינג, במיוחד כאלו שמכילים קירור מים...
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים במיוחד אם יש לך מוצארט או כפול עם כמה לופים בפנים שכל המערכת עולה כמה אליפם טובים שחבל מאוד שילכו סתם ככה בחום התל אביבי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.