עבור לתוכן

COWON D2 VS Ipod Nano 3g

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אחרי כמה שנים עם ה- IPOD NANO 3G החלטתי שצריך טיפה להשתדרג בעיקר כי איכות הקול פשוט מאכזבת מאוד ונשבר לי כבר מהאיטונס!

עכשיו ממה שקראתי פה בפורום ה-COWON D2 הוא הנגן הכי מומלץ לתקציב שלי שעומד על 600 ש"ח, השאלה שלי האם כדאי לי לעשות את ההחלפה הזאת ועד כמה השינוי באיכות הסאונד תורגש (לנגן יחוברו JBL REFFERNCE 220

ובכלל ה-COWON מבחינת פרמטרים אחרים כמו נוחות שימוש זמן סוללה וכו'-עד כמה הוא יותר טוב מה-IPOD (או יותר גרוע?!)

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

ביום שבת שעבר התחדשתי בD2, זו קניה פשוט נהדרת, הנגן עונה על כל דרישותי באשר הן (זמן סוללה-52 שעות, ניגון פורמטים-אפילו מנגן FLAC , וממש נוח ופשוט לשימוש). למען הסר ספק-אני הייתי בעליו לשעבר של אייפוד וידאו. תאמין לי-לא תצטער על הקניה.

פורסם

הסאונד של D2 יותר מדוייק וקריספי יותר, ביחס לIPOD.

לגבי שאר התכונות שלו:

בטרייה שמספיקה ל52 שעות של מוזיקה (הצהרת יצרן) בפועל בערך 48-50 שזה מאוד יפה לנגן כזה, ווידאו לא זוכר אבל גם הרבה בסביבות ה10 שעות.

המכשיר מאוד נוח לתפעול, המערכת הפעלה שלו מאוד נוחה וידידותית, אני נהנה איתו מאוד, אם אין לך בעיה לראות סרטים על מסך 2.5 אינץ' אז זה מכשיר מצויין, אני רואה בו סרטים ומרוצה מאוד.

פורסם
  • מחבר

הסאונד של D2 יותר מדוייק וקריספי יותר, ביחס לIPOD.

לגבי שאר התכונות שלו:

בטרייה שמספיקה ל52 שעות של מוזיקה (הצהרת יצרן) בפועל בערך 48-50 שזה מאוד יפה לנגן כזה, ווידאו לא זוכר אבל גם הרבה בסביבות ה10 שעות.

המכשיר מאוד נוח לתפעול, המערכת הפעלה שלו מאוד נוחה וידידותית, אני נהנה איתו מאוד, אם אין לך בעיה לראות סרטים על מסך 2.5 אינץ' אז זה מכשיר מצויין, אני רואה בו סרטים ומרוצה מאוד.

ומבחינת ווליום איך ה-D2? אחד הדברים שהכי מציקים לי ב-IPOD שהווליום פשוט לא מספיק גבוה..

ועוד שאלה מה זה ה-bbe ב-D2?

שוב פעם תודה רבה לעוזרים עכשיו אני בטוח ב-100% שאני יקח אותו :xyxthumbs:

פורסם

הווליום מטורף, אין שום מצב שבעולם שזה לא יספיק לך.

פורסם

ומבחינת ווליום איך ה-D2? אחד הדברים שהכי מציקים לי ב-IPOD שהווליום פשוט לא מספיק גבוה..

ועוד שאלה מה זה ה-bbe ב-D2?

שוב פעם תודה רבה לעוזרים עכשיו אני בטוח ב-100% שאני יקח אותו :xyxthumbs:

לא מספיק גבוה בIPOD? כנראה יש לך IPOD אירופאי (גם IPOD ישראלי הוא אירופאי)

פורסם
  • מחבר

אכן כן האיפוד נקנה בגרמניה לפני שנתיים בערך. והווליום על הפנים וכמו כן איכות הסאונד פשוט היתה מאכזבת ברמות.

היה לי לפניו נגן של SANSA שעלה 200 ש"ח והוא נשמע יותר טוב מה-IPOD

פורסם

אז הווליום של הD2 יכול להיות גבוה מאד ואיכות הסאונד ללא תחרות.

פורסם

אכן כן האיפוד נקנה בגרמניה לפני שנתיים בערך. והווליום על הפנים וכמו כן איכות הסאונד פשוט היתה מאכזבת ברמות.

היה לי לפניו נגן של SANSA שעלה 200 ש"ח והוא נשמע יותר טוב מה-IPOD

תשווה את הIPOD שלך לדגם אמריקאי זהה ואתה תופתע כמה הווליום גבוה הרבה יותר, לא יודע לגבי איכות, אבל אני מבטיח לך לגבי ווליום.

פורסם
  • מחבר

יצא לי להשתמש ב-IPOD NANO דור ראשון אמריקאי ובאמת הווליום שם היה יותר גובה וגם איכות הסאונד.

אחרי השימוש במכשיר הזה החלטתי לרכוש לעצמי גם אחד והתאכזבתי יש פשוט הבדל גדול, פשוט חשבתי שהסאונד רק ב-3G הוא כזה לא ידעתי שזה קשור למקום שהוא נמכר בו.

סתם מתוך סקרנות, למה הם מסרסים אותו ככה באירופה?

פורסם

האיחוד האירופאי מחייב את כל יצרניות הנגנים להגביל את הווליום של הנגנים לרמת דציבלים מסויימת (לא זוכר את הרמה המדויקת) כדי שזה לא יפגע בשמיעה.

תקרא פה:

http://www.google.co.il/search?q=european+volume+limit

יש שם גם מדריכים איך להסיר את ההגבלה בiPodים, לא יודע אם יש שם iPod Nano 3G.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה!

דרך אגב ה-D2 נרכש הים בבאג דיוטי פרי גרסת ה-8GB, רק עכשיו צריך לחכות עד שההורים שלי יחזרו מחול ויביאו אותו :(

פורסם

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים