עבור לתוכן

פדיחה נוראית,קניתי סמסונג אומניה i910 בקנדה וכששלחתי אותו לפתיחה אמרו לי שאין לו

Featured Replies

פורסם

סים קארד,מה אני יכול לעשות? אמרו לי שיש מצב שבפלאפון זה יכול לעבוד מישהו יודע בוודאות אולי?

תודה מראש!!

פורסם

תמכור אותו בEBAY , ולהבא תבדוק מכשירים שאתה קונה אם הם עובדים בGSM או בCDMA ...

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא לא יעבוד בפלאפון?

פורסם

אם פלאפון לא מסכימים לחבר מחדש מכשירים שלהם שנותקו בעבר, נראה לך שהם יסכימו לחבר מכשיר שלא נקנה אצלם???

פורסם
  • מחבר

למה לא?< אני עוד לקוח

פורסם

אתה מוזמן לנסות ולעדכן אותנו בתוצאות .

פורסם

תשכח מזה, תנסה למכור בEBAY.

פורסם

אם פלאפון לא מסכימים לחבר מחדש מכשירים שלהם שנותקו בעבר, נראה לך שהם יסכימו לחבר מכשיר שלא נקנה אצלם???

אם המכשיר שלו היה ברשימת המכשירים המותרים לייבוא של משרד התקשורת, פלאפון היו מחויבים לחבר אותו לרשת שלהם (למרות שהם היו מאוד מקשים עליו בעניין הזה). הבעיה היא שהסמסונג I-910 אינו ברשימה של משרד התקשורת ולכן פלאפון אינם מחויבים לחבר אותו לרשת הישנה שלהם.

הנה הרשימה למי שמתעניין, מדובר על רשימה של מכשירים מ-3 סוגי הרשתות שעובדות בארץ (GSM, CDMA ו-IDEN):

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/125.pdf

פורסם

פלאפון לא הסכימו לחבר טלפון סלולרי שלהם, שבזמנו היה שלי וניתקתי את הקו, ולרוע מזלו של חבר שלי הטלפון שלו נהרס, אז הבאתי לו את שלי בשביל שיחבר אותו על המספר שלו ויעבוד איתו ופלאפון לא הסכימו לבצע את זה.

הם אמרו לו שהם לא מחברים טלפונים לא חדשים מהם.

וששלחתי לפלאפון מייל לשירות לקוחות שלהם דרך האתר שלהם, כמובן שאף אחד לא חזר אלי.

לא הייתי מציע לאף אחד להתקרב לחברה של השקרנים האלה.

HIGH SPEED GSM חחח, המציאו עולם חדש

פורסם
  • מחבר

התקשרתי למרכז שירות ארצי ואמרו לי שאין להם את הרשת שתומכת במכשיר,אני לא יודע אם זה נכון אולי פשוט הם לא רוצים לחבר אותי ואני לא יודע איך לברר

ראיתי באתר משרד התקשרות שיש להם רשת cdma אז הם אל רוצים לחבר אותי??

פורסם

אל תדבר עם פלאפון לפני שאתה מדבר עם משרד התקשורת, פלאפון יגידו לך מהרגע הראשון שאין להם אפשרות לחבר שום מכשיר מבחוץ (למרות שהם מחויבים לפי החוק לחבר מספר מסוים של דגמים, גם כאלו שלא נרכשו דרכם).

פורסם
  • מחבר

מה יש לי לדבר עים משרד התקשורת?

פורסם
  • מחבר

טוב הסמסונג שווה לתחת אני אולי אצליח להחליף ל BlackBerry Storm 9530 האם הוא יעבוד בארץ?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אחלה תןודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים