פורסם 2009 ביוני 1916 שנים אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלההמערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד.כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחוראני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר אין שם משהו שיכול לעזורלפני קצת פחות משנה ביקשתי עזרה באיזשהו פורום ושם אמרו לי :"בצע את הפעולות הבאות :1.בחר ב"התחל" > "הפעלה" והקלד "regedit"2.נתב אל המיקום הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogo n3.לחץ לחיצה כפולה על הערך "AutoAdminLogon". ערכו צריך להיות 1 על מנת לאפשר כניסה אוטומטית או 0 על מנת למנוע כניסה אוטומטית.4.במידה והערך לא קיים, צור אותו. לחץ עם הלחצן הימני בחלק ריק ובחר ב"חדש"> "ערך מחרוזת" רשום את שם הקובץ "AutoAdminLogon""אני שם את זה על 1 וזה באמת עוזר אבל כשהמחשב עולה שוב זה על 0 ואז אני צריך לשים את זה על 1 ולפעמים אני שוכח וזה מעצבןאיך אני משאיר את זה על 1 או פותר את זה בדרך אחרת ?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogonיש לך שמה שני דברים לעשות חוץ מזהaltDefaultName = תשנה אותו לשם היוזר שלךDEFAULTUSERNAME = גם אותו תשנה ליוזר שלך
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים מחבר DefaultUserName יש ושיניתי אותו אבל altDefaultName איןיש altDefaultUserName ו- altDefaultDomainNameהתכוונת לאחד משני אלה ?<
פורסם 2009 ביוני 2416 שנים יש את AltDefaultUserNameויש גם DefaultUserNameאת שני אלה אתה צריך לשנות ליוזר שלך אם אין אחד משניהם , אז תיצור לך , תעשה NEW ותעשה STRING ותכתוב את השם , ותשנה את הערך ליוזר שלךאם זה לא פותר את הבעיה , אתה יכול להוריד TUNE UP ושמה אפשר לשחק בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.