עבור לתוכן

המצלה לנגן MP3 חדש, תקציב של עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות נגן חדש וברגע שהתחלתי לקרוא פשוט הלכתי לאיבוד!

אני הולך להתשמש בנגן בעיקר לספורט והכי חשוב לי זה איכות.

מספיק לי 16 GB, מעדיף שיהיה רדיו ולא כל כך חשוב לי כמה הוא ג'אג'טי הוא יהיה!

עד עכשיו היה לי Iriver מבוסס סוללה והייתי דיי מבסוט. השאלה היא אם הדגמים היותר מתקדמים שלהם גם טובים?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

לספורט הנגן הכי מומלץ הוא ה-sansa clip ( תוכל למצוא אותו ב-bug או ivory בזול, עשה חיפוש ), אבל תאלץ להתפשר על 8GB.

אפשרות נוספת היא ה-cowon i7 ( אותו יש ב-16gb ) - יש לו איכות סאונד בין הטובות וזמן סוללה של עד 60 שעות!!! ( על הנייר )

כמו שאתה רוצה אין צורך להוציא כלכך הרבה כסף על נגן איכותי לספורט.

והדגמים החדשים של iriver ( כמו ה-e100 ) לא טובים כמו הקודמים שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אבל זה כל האפשרויות המומלצות?

פורסם

יש גם את ה- creative zen v plus אבל אני לא בטוח לגבי המחיר, אם הוא יקר יותר משמעותית מה-I7 אז ללא ספק עדיף את ה-I7 או את ה-sansa.

אבל אלו הם פחות או יותר הנגנים המומלצים לריצות וספורט בכללי.

מה אתה בדיוק מחפש בנגן?

פורסם
  • מחבר

יש גם את ה- creative zen v plus אבל אני לא בטוח לגבי המחיר, אם הוא יקר יותר משמעותית מה-I7 אז ללא ספק עדיף את ה-I7 או את ה-sansa.

אבל אלו הם פחות או יותר הנגנים המומלצים לריצות וספורט בכללי.

מה אתה בדיוק מחפש בנגן?

אני עכשיו בדיוק משתחרר והדילמה שלי זה אם לקנות כבר נגן שהוא רמה מעל כמו האפאל נאנו (לוא דווקא כי הוא כזה טוב פשוט זה מה שאני מכיר)

בשביל העתיד, טיול וכאלה. או באמת מספיק נגן טוב וקטן.

פורסם

אז או שאתה יכול לקחת את הזמן, לעשות חושבים ולהחליט מה באמת אתה רוצה מהנגן ( ואז אני אמליץ לך בכיף ),

או שאתה יכול פשוט לקנות את ה-sansa clip בנפח קטן בשביל הריצות, דבר שיעלה לך בין 180 ל-350 ש"ח ( תלוי בנפח ), וכאשר בהמשך תרצה נגן נוסף עם דרישות אחרות, תוכל לקנות נגן נוסף כיוון שגם ככה ההוצאה על ה-clip היא יחסית נמוכה, חוץ מזה שבשביל ריצות נטו, אני לא חושב שיש נגן עדיף על ה-clip כי כל מה שצריך מעבר לדברים הבסיסיים זה גודל פיזי קטן ( הוא ממש "פיצפון" ) ואיכות סאונד טובה ( בהחלט יחסית למחיר ובכלל, יש לו איכות סאונד מעולה ).

פורסם

הנגן הטוב ביותר בתקציב הזה יהיה +Cowon D2/D2 בגרסת ה- 16GB (ויש לך גם אפשרות להרחבה של עוד 32GB ע"י כרטיס SD). אני משתמש בו בריצות ובמכון כושר, הוא אידיאלי למטרה הזו (ולרוב המטרות), יש בו רדיו.

אציין שהוא עם מסך מגע.

פורסם

בהחלט נגן מצוין,

אבל אי אפשר לציין נגן שהכי מתאים לו עד שהוא לא יאמר מה הדרישות שלו מהנגן ובאיזה סדר עדיפויות.

למשל לי יש את ה-cowon s9 ואת ה-clip בבית, אבל אם אני אצא לריצה אין ספק שאני אקח את ה-clip כי הוא פשוט כלכך קטן, פחות מורגש מהמפתחות לבית ( למרות שבפועל אני בכלל לא רץ עם נגן / לבד ).

ד"א: ה- ipod nano לא שווה כלום, אין לו שום דבר להציע חוץ משיהיה כתוב עליו apple ועוד במחיר יחסית גבוה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה

ובקשר לאפל אתה לגימרי צודק ובגלל זה החלטתי להתייעץ פה כי הייתה לי את התחושה מחברים וכאלה שזה סתם מותג בלי איכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים