פורסם 2009 ביוני 1816 שנים שלוםאני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוסstart windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט.last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט.אני מנבה לעשות REPAIRוכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם.מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנוייאני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלםאני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!!והאם בכל זאת הפיתרון הוא REPAIR לכונן של ווינדוס בכל מקרה?(בלי לאבד את המידע)תודה!!!
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים repair לא גורם לשום איבוד של מידע.אני מקווה שאתה באמת מדבר על תיקון ולא recovery console.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר תודה רבה על העזרה!אחרי שהדיסק של ווינדוס עולהאני לוחץENTERF8מגיע למצב שיש לי אפשרות של התקנה/מחיקה של מחיצותאין זיהוי של התקנה של ווינדוסהמסך שאני מגיע אליו הוא מסך שמראה לי את כל הכוננים/מחיצות/ומקום פנויי*כונן C מראה שהכונן ריק , כולו פנויי בכונן מותקן וויינדוס...והוא מזוהה כריק*דרך אובונטו אני רואה ויכול "לקרוא , ולכתוב" בכונן Cהכונן "חי" באובונטו , ולא קיים בווינדוס?חיפשתי בגוגל וממה שאני הבנתי כשלא מגיעים למסך של REPAIR ולא מזוהה התקנה אז הכל אבוד?וצריך להתקין מחדש ווינדוס?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים לא אבוד, פשוט ההתקנה לא מתאימה למה שמותקן בפועל מבחינת SP בעיקר.זאת במקרה לא התקנה ששונתה ע"י nLite?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר יש לי SP2 אתה אומר שהדיסק על SP2/SP3וזה גורם לאי תאימות...יש אפשרות לבדוק איזה sp הדיסק?אני עכשיו בדקתי בגוגל לגבי nLITE לא שמעתי על זה.אני לא יודע אם ההתקנה שונתה ל - nLITEאני אבדוק את זה.הבנתי לפני שצריך תאימות מבחינת SPלא ידעתי שהדיסק הוא ככל הנראה SP1זה עובד גם הפוך?SP3 לא יעזור לווינדוס SP2?שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.