פורסם 2009 ביוני 1716 שנים תמונות תוקנו שלום לכולם יש לי מחשב מאוד ישן P4 1.4 וחשבתי לעשות לו מודינג : זה המודינג הראשון שלי אז לא לצחוק על התוצאות למרות שאני מאוד מתאמץ ויש לי קצת ניסיון. אז הינה המארז : החומרה שהיתה בתוך : הציוד שיש לי : + מחסן עם רבבות של כילים של אבא שלי :-X תיכנון : תיכננתי עיצוב בתוכנה Google SketchUp 7 למי שרוצה ליראות http://www.f2h.co.il/6676911953837 דברים מיוחדים שאני רוצה לעשות : * פנל שליטה במאווררים * מוד מסך למחשב (אם היה לי כסף ) * דלת למארז (מיכסה כוננים ) * רגליות עם לדים לעבודה ! פתחתי חורים למאווררים (כמו בתיכנון ) בגג בריצפה מיקדימה ומאחורה ואני עם המזל שלי שברתי את המקדח כוס אז עוברים לדרך הישנה הDREMEL , חתכתי בעזרתו את כול החורים ושייפתי בעזרת האבן משחזת שלו יצא מאוד יפה ומדויק לדעתי : הדלת : חתחתי את החלון של דלת המארז (כמו בתכנון ) עם הDREMEL , גימור ריאשון ע"י "מכרסמת " גימור שני ע"י האבן משחזת של הדרימל וגימור אחרון ע"י נייר זכוכית 1000 : זהוא לעכשיו . עידכונים בקרוב .. ;D
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים מחבר עידכון : סידרתי קצת את הפאנל הקידמי סגרתי את החור של הקפתור ההדלקה והריסט שלו בדבק אפוקסי (הכפתורים יעברו לגג ) ואחרי שמילאתי את החור שייפתי בדיוק כמו הפלסטיק שהיה לידו , יצא מדהים ! ועשיתי בו עוד חור למאורר שחופף לחור של המאורר בחלק הקידמי של המארז (היה בינהם קישור ע"י גליל שאני מזמין ) ראו תיכנון בסירטוט . החור ביכלל לא משויף ומגומר כי אין לי נייר שיוף מחר אני יביא חבילה של נייר שיוף
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אי שיהיה לך בהצלחה!!בואנה כמה גרילים מה זה תלווה לי כמה חח(אנ רציני אם י לך הרבה אז אני ישמח לקבל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.