עבור לתוכן

iphone 3gs vs nokia n86 בעיה מאוד מאוד קשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

זה בשביל אח שלי אבל אשתמש במילים כאילו אני רוצה וד"א הוא בכיתה י'

אוקיי נתחיל, יש לי אפשרות לקנות אן את האייפון החדש או את הנוקיה n86 אני יודע שכולם יקפצו ויגידו לי תקח אייפון

אבל תקשיבו חברה זה לא כ"כ פשוט... ועכשיו אני יסביר למה זה כ"כ מסובך מצד אחד אני חושב לקחת את הנוקיה בגלל

העיצוב (סליידר דו כיווני) ומצד שני הוא בכיתה י' אז נראה יותר טוב לקחת את האייפון גי הנוקיה הוא יותר בשביל "ילדים".. (לפי דעתי)

ד"א לא חשובה המצלמה בכלל ואין לי שום הגבלה למחיר. מצד אחד לאייפון יש המון משחקים אבל לn86 יש n-gage שזה מעולה.

ועוד יתרון לאייפון כי עכשיו העולם עובר למכשירי מגע אז למה אני יקח מכשיר עם מקשים???

אתם יכולים להגיד לי מה כדאי יותר לקחת???

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

ולמה אתה חושב שהדברים שהוספת מסבכים את העניין?... ??? ??? אתה לא יכול בכלל להשוות אותם... באמת שלא. האיפון כל כך הרבה יותר טוב ויש בו כל כך הרבה תוכנות משחקים ופיייי... אני באמת שלא רואה כאן בכלל התלבטות...

פורסם

איך אתה יכול לקנות את ה3GS אם הוא עדיין לא נימכר בשום מקום בעולם?

פורסם

קוראים לזה עתיד...

פורסם

אז למה לפתוח אשכול מה עדיף X או Y על העתיד הרחוק יחסית? התנאים והשחקנים יכולים להשתנות עד אז.

פורסם
  • מחבר

בואנה מה אתם מתעצבנים אבא שלי נוסע ב29 ביוני והאייפון יוצא בארה"ב ב19 ליוני אז מה הבעיה???

פורסם

הבעיה שהוא יצטרך להתחייב לAT&T כדי לקנות אותו, יקח זמן עד שהוא ימכר לכל אחד, אלא אם כן אתה מוכן לשלם יותר מ$1000 לאיפון.

פורסם

אז למה לפתוח אשכול מה עדיף X או Y על העתיד הרחוק יחסית? התנאים והשחקנים יכולים להשתנות עד אז.

עתיד רחוק? הiPhone 3GS יוצא מחרתיים.

פורסם

רק לAT&T, הוא צריך להתחייב לAT&T כדי לקנות אותו, הוא לא ימכר ללא התחייבות בהתחלה, והמעטים שימכרו ללא התחייבות ימכרו במחירים מוגזמים (מעל $1000).

פורסם

תחכה חודשיים שלושה ותקנה אותו כאן בארץ מפלאפון או אורנג'. (או איידיגיטל, אבל הוא כנראה יהיה יקר יותר כי הם לא יסבסדו את העלות שלו)

פורסם

בואנה מה אתם מתעצבנים אבא שלי נוסע ב29 ביוני והאייפון יוצא בארה"ב ב19 ליוני אז מה הבעיה???

מצטער, כנראה ברח לנו מהראש....

פורסם

וואי, תהרגו אותו וזהו...הוא שאל שאלה:

איזה טלפון סלולרי עדיף n86 או אייפון בהתחשב בנסיבות בלה בלה בלה... \

"יש לי אפשרות לקנות אן את האייפון החדש או את הנוקיה n86 " זה לא משנה איך!!!!!

תענו על השאלה בלי לבלבל את השכל כגון:

"איך הוא ישיג?" מה זה משנה איך? סטיב ג'וב חבר של אבא שלו. הוא יגנוב. זה לא משנה מה, תענו על השאלה בלי SPAM, שלא קשור לשאלה.

לפי דעתי האייפון עדיף, אבל בהנחה שאח שלך ידע לשמור על הטלפון...כי הוא רגיש...

ערן.

פורסם

למה האיפון עדיף? זה תלוי בצרכים.

פורסם

האמת שזה נכון שזה תלוי בצרכים, אבל הוא בעקיפין אמר כל מיני דברים...

נניח הוא אמר שהמצלמה לא חשובה.

הוא דיבר על איזה עדיף בשביל משחקים, אתה יכול להסיק שהמשחקים חשובים לו.

הוא דיבר על זה שהאיפון זה מגע והN86 זה כפתורים...ואמר למה להיות לפגר בטכנולוגיה=מגע...

בעקיפין ניתן לראות השימושים...לא רשמתי בדיוק, כי אין לי כוח להסתכל, אבל זה מה שאני זוכר.

ערן.

פורסם

נכון בגלל שמשחקים חשובים לו, עדיף NGAGE, אומנם הגרפיקה באיפון מעט טובה יותר, אבל באיפון כשאתה משחק אתה מסתיר חצי מהמהסך עם הידיים, בכללי הרבה יותר נוח לשחק עם מקשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים