עבור לתוכן

מעוניין לעשות מוד לטלפון

Featured Replies

פורסם

אין לי בחדר טלפון ואני גם לא רוצה. חשבתי אולי לחבר לשקע טלפון בקיר איזה משהו שכאשר מתקשרים לבית אז נדלקת איזה נורה וככה אני אדע אם מתקשרים.

זה בר ביצוע דבר כזה ?

פורסם

כן אחי אפשר לעשות את זה אבל אני לא יודע בידיוק איך.

אבל איכשהו מחברים את זה כך שמתי הטלפון מצלצל אז מהרמקול יוצא אות ואליו אפשר לחבר איכשהו מנורה..

פורסם

פשוט יותר, תפתח את השקע של הטלפון (על אחריותך בלבד)יש לך 4 חוטים בפנים... אני זוכר שכשהייתי קטן כדי להפחיד אותי מחשמל אבא שלי נתן לי לגעת בשניים מהם והתקשר הבייתה, זה נתן לי זרם נחמד מאוד ליד. תחבר את הנורה לשני החוטים האלה (שוב, על אחריותך בלבד)

פורסם

לא לשכוח נגד בטור.

ד"א אתה צריך להתחבר לחוט האדום והירוק לא זוכר מה התפקיד של כל אחד מהם

פורסם
  • מחבר

נגד של כמה?

האם יהיה יותר קל לחבר מודם פקס למחשב? (מה בדיוק עושים עם זה?)

פורסם

אם כבר תעשה מוד למכשיר טלפון עצמו, יש בהפנינג מלא טלפונים בצורת כוס קולה, פילים של מצלמה, המבורגר, סוללה של דורסל, ועוד מלא..

פורסם
  • מחבר

לא מעוניין בטלפון בחדר, אני רוצה רק לדעת מתי מתקשרים.

פורסם

רק שתדעו ברגע שהטלפון מצלצל זה דוחף בערך 120 ולט AC

זה כמו לדחוף אצבעות לשקע בארה"ב (חוץ מהאמפרים)

אז לפני כל זה כדאי ללמוד קצת על טלפוניה :P

פורסם

זה 48 וולט, ויש מכשיר כזה שעולה 20 שקל בהום סנטר שמהבהב שהטלפון מצלצל.

פורסם
פורסם

איך אני אוהב את כל החנונים ב- YOUTUBE שמראים איך הם עושים דברים מגניבים ומסבירים רק 20% ממה שצריך לעשות.

זונות.

פורסם

יש מכשיר כזה....

יש לי חבר שיש לו מכשירי שמיעה, ובגלל שכשהוא רואה TV הוא לא שומע תטלפון (מערכת מיוחדת שכזו במיוחד בשבילו) עשו מערכת כזו בבית שלו היא עושה פלשים של מצלמה (או מסיבה במועדון איך שתרצו לקרוא לזה) ממש חזקים בכל הבית כל פעם שהטלפון מצלצל.......

ניתן לקנות את המכשיר הזה בחניות שמתעסקות התחום וזה עולה כ-2000 ש"ח (שאצלו זה כלום ביחס למחיר של מכשירי השמיעה המיוחדים שלו)

פורסם

איך אני אוהב את כל החנונים ב- YOUTUBE שמראים איך הם עושים דברים מגניבים ומסבירים רק 20% ממה שצריך לעשות.

זונות.

מה הוא כבר לא הסביר? קיבלת סכמה של הרכיבים ואילו חוטים צריך לחבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים