עבור לתוכן

כדאי לי לקנות עוד 256 זכרון למחשב אבל

Featured Replies

פורסם

יש לי SDRAM ואמרו לי שזה לא ממש ישפר לי את הביצועים כרגע יש לי רק 128.

פורסם

זה ישפר , ועל אחת כמה וכמה אם אתה משתמש ב XP .

פורסם

אם זה P4 עם SDRAM אז חבל על הזמן, אבל אם יש לך איזה K7 או PIII זה משפר הרבה.

פורסם
  • מחבר

יש לי פנטיום 3 עם SDRAM

ואגב היום כמעט ולא מייצרים P4 עם SDRAM אלא עם DDR.

פורסם

מה הנקודה שלך? אמרתי שאם זה המצב זה לא שווה, בפעם הבאה תדאג שהמפרט שלך יהיה בפרופיל וזהו.

פורסם

בתור אחד ששידרג את המחשב השני שלו מ-128MB PC133 ל-256MB באותה מהירות (SDR), אני חייב לציין שהשיפור מאוד קטן!

בווינדואוז ממש אין הבדל... במשחקים יש הבדל, אבל ממש לא גדול.

פורסם

הוא לא רוצה לשפר ל 256, הוא רוצה להוסיף עוד 256... יעני 384...

פורסם

בתור אחד ששידרג את המחשב השני שלו מ-128MB PC133 ל-256MB באותה מהירות (SDR), אני חייב לציין שהשיפור מאוד קטן!

בווינדואוז ממש אין הבדל... במשחקים יש הבדל, אבל ממש לא גדול.

לי יש סלרון 1000 ולפני שהוספתי עוד 128 מגה {מקודם היה לי 128 מגה}, הוינדוס היה איטי מאוד ! {XP} ומשחקים עבדו לאט... {זה היה מזמן אני מדבר על IGI הראשון :P}

בקיצור, תוסיף זיכרון זה יעזור מאוד במיוחד אם יש לך XP !

פורסם

תלוי למה אתה קורא ביצועים...

זכרון לא משפר למשל פרמים במשחקים או משהו כזה , אלא נוחות עבודה וזרימה של העבודה.. בעיקר בתוך ווינדווס , לגבי משחקים יש להם דרישת זיכרון כדאית שאותה צריך - פחות מזה יהיה אסון יותר מזה לא יהווה ממש יתרון (כמובן זה נתון לרמות פרטים של גודל טקסטורות בעיקר ועומק סאונד).

אם אתה עם WIN XP אז אתה דיי בחוסר: 128 מאוד מציקים בעבודה עם מערכת כזאת , מומלץ לפחות 256 מגה , עם חצי גיגה אתה מסודר.

מה שכן חשוב שהמחשב והדיסק יהיו מסודרים: בלי יותר מדיי תוכניות שעולות עם המחשב ורצות ברקע, ניקוי של תוכנות ריגול ורגיסטרי, ודיסק מטופל, ז"א בדיקות שאין שגיאות (גם במערכת) ואיחוי - DEFRAG של הדיסק מדי פעם.

אם המחשב כולו "מבולגן" אין כלכך פלא שאנשים מוסיפים זכרון ל128 שיש על XP ולא מרגישים שיפור.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם אקס פי ודואג להעיף את כל מה שעולה עם הWIN כמו האיציק ועוד.

ואני גם מעיף את הספיי ווארס ואת הטרויינים שיש במחשב וכעיקרון המחשב די טס.

אני חושב שאם אני יוסיף עוד 128 זה יהיה מספיק אבל בכל זאת אני רוצה להוסיף עוד 256 כדי שהמחשב יעבוד יותר מטוב

כי ה-XP לוקח הרבה זכרון.

ואגב תודה רבה לכולכם על העזרה P:

פורסם

ניי גם אני יש לי p4 וsdram יש לי 256 וקניתי (אני צריך לקבל את זה עוד מאט) 512 עוד עכשיו אם זה היה cl2 ואהזכונות שלי היום הם cl3 האם זה יפהוך את זה ל cl3 אם פשוט זה ישאר אותו דבר ותלוי לאיזה זכרון אני ישלח את המידה אבל זה יאיט שזה לי יותר להוציע את השני?

פורסם

לא יצא לך מזה הרבה, עדיף לעבור ל DDR גם אם זה אומר לקנות לוח חדש.

SDRAM אל תוסיף, אם יש לך לוח שתומך גם ב SDR וגם ב DDR אז תעבור ל DDR, אם לא אז תשמור על הכסף עד שיהיה לך מספיק ללוח חדש.

פורסם

כבר מאחר מידי קניתי ואני לא לוח חדש כי עוד שנה אני קונה מחשב חדש ועד אז אני חוסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים