עבור לתוכן

ויסטה, האם אני באמת זקוק ל-4 ג'יגה? ותמיכה של כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP

למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט,

וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון.

כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון,

וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון?

לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי,

ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון.

השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי

כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר?

או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה?

בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card

האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה?

תודה מראש על העזרה :)

פורסם

כפי שנאמר אין חכם כבעל ניסיון מבחינת הכרטיס קול אני חושב שלא יהיה בעיה.

אגב בקשר לזיכרונות זה לא מדוייק מינימום בשביל XP הוא 64 מגה בייט זיכרון ואילו ויסטה 512 מגה בייט זיכרון בשביל שהמעכות תיפעל.

אני יכול להגיד לך שבלי AERO ויסטה רצה יפה על 1.5 גיגה זיכרון מניסיון.

אם אתה רוצה לשחק משחקים חדשים אז לא חשוב אם זה ויסטה או XP אתה צריך מחשב חזק עם כרטיס מסך חזק.... כמה חזק? תלוי לפי הסטנדרטים שלך ולפי הכיס שלך.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם יש למישהו כרטיס כמו שלי, וניסה אותו על ויסטה...

ואני כן מעוניין שה-AERO יפעל על המחשב,

לגבי משחקים חדשים, יש לי כרטיס מסך מעולה שעבר אוברקלוקינג ויכול להפעיל חלק את כל המשחקים הקיימים היום

השאלה האם אני חייב 4 ג'יגה בשביל שיטוס לי או ש-2 יספיק?

פורסם

אם מדובר במשחקים חדשים רצוי שיהיה הרבה זיכרון...

פורסם

יש לי HTPC עם מעבד אינטל חד ליבה 3GHZ ו1.5GB זיכרון ראם עם הכרטיס קול הזה והוא עוב מעולה עם ויסטה. שלשום התקנתי בו וינדוס 7 ובכלל החוויה השתפרה.

אין לך מה לדאוג מבחינת ביצועים

פורסם

עדיף שתרשום מה המפרט המלא במקום "יש לי כרטיס מסך מעולה"...

פורסם

ויסטה 32bit יעבוד סך הכל בסדר עם 2GB זיכרון, אבל קח בחשבון שעם 4GB זיכרון זה יעבוד יותר חלק, ושויסטה ULTIMATE לוקחת יותר זיכרון בגלל SERVICES נוספים שחלקם אולי מיותרים.

XP עם 2GB זיכרון יעבוד יותר חלק מויסטה עם 2GB זיכרון, אבל עם הויסטה יותר נחמד לעבוד ולדעתי שווה גם אם יש רק 2GB זיכרון.

עם 2GB זיכרון עדיף להתקין 32BIT ולא 64BIT בגלל שזה לוקח יותר זיכרון (ועוד כל מיני סיבות שאני לא יכנס אליהם).

פורסם
  • מחבר

עדיף שתרשום מה המפרט המלא במקום "יש לי כרטיס מסך מעולה"...

NVIDIA GEFORCE 9600GT עם אוברקולקינג שאני עשיתי לו ל 10 אחוז נוספים (שכרגע לא צריך)[br]פורסם בתאריך: 16.06.2009 בשעה 23:04:49

יש לי HTPC עם מעבד אינטל חד ליבה 3GHZ ו1.5GB זיכרון ראם עם הכרטיס קול הזה והוא עוב מעולה עם ויסטה. שלשום התקנתי בו וינדוס 7 ובכלל החוויה השתפרה.

אין לך מה לדאוג מבחינת ביצועים

קראתי באיזשהו פורום אמריקאי על מישהו שיש לו גם את הכרטיס הנ"ל, וזה לא עובד לו בויסטה.

אתה בטוח?

פורסם

כן, תוריד את הדרייבר הזה בשביל הכרטיס: SBL51_W9xME

תעשה חיפוש בגוגל. עובד בכל גרסאות הוינדוס- גם בויסטה וב7.

פורסם

NVIDIA GEFORCE 9600GT עם אוברקולקינג שאני עשיתי לו ל 10 אחוז נוספים (שכרגע לא צריך)[br]פורסם בתאריך: 16.06.2009 בשעה 23:04:49

קראתי באיזשהו פורום אמריקאי על מישהו שיש לו גם את הכרטיס הנ"ל, וזה לא עובד לו בויסטה.

אתה בטוח?

כרטיס סביר.

וביקשתי מפרט מלא, לא רק כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים