עבור לתוכן

מתי ה cowon s9 אמור להגיע לארץ?

Featured Replies

פורסם

הנגן יצא כבר ממש מזמן בחו"ל , לא מתכוונים לשווק אותו פה?

פורסם

מתכוונים לשווק אותו פה? לא שמעתי על שום דבר בסגנון :nixweiss:...

בכל אופן, לא יותר משתלם לקנות מEBAY ???

פורסם

ראיתי את זה ביום שני-שלישי

פורסם

ראיתי את זה לפני כמה ימים בעיתון החודשי של באג שאני תמיד לוקח וזה ממש מגניב שהביאו אותו לארץ ובמחיר של 1300 ל-32 זה אחלה מחיר ועוד יכול לרדת ולהישתפר!

חבל שלא הביאו את גירסת ה-16 שגם הייתה נמכרת טוב מאוד!

אם מישהו קונה אז קדימה סיקורים! ;D

(כרגע אני מאוד נהנה מהו-I7 שלי ואחליף אותו בעתיד אולי ל-S9, אחלה של נגן!)

פורסם

אני תאמת שוקל לקנות I7 כי אני מחפש נגן למוזיקה נטו... מה ההתרשמות שלך ממנו?

פורסם

נגן מאוד מאוד טוב, המגע מגיב טוב מאוד ויש לך אופציה להגדיר את הרגישות ואני שיניתי את הרגישות לקצת יותר חלשה מההכי חזקה.

אין טעם להיכנס לפרטים של האייכות כי פה אין עוררין בנוגע ל-COWON, זה בטבע שלהם. הממשק בהתחלה אולי קצת מוזר וגם המקשי מגע אבל תוך שניות מתרגלים ומבינים כי זה גאוני ומאוד נוח!

אני חייב לומר ש-60 שעות מוזיקה וכמעט כל נגן של COWON בעל סוללה מטורפת זה פשוט ממש טוב ואני בערך מחזיק את הנגן אצלי מתחילת השנה וטענתי אותו פעמים בודדות.

החיסרות היחיד שמצאתי בו הוא שאולי אין לו ID3 וזה קצת מבאס אם אתה רוצה לשמוע אומן מסוים אבל אצלי הכל בתקיות של- אנגלי- עברי ושם שם האומן> האלבום של אותו אומן וככה זה מצוין!

בשביל הקטע ניסיתי גם לשים עליו סרט אבל זה ממש לא רמה ואין לי מה להיכנס לקטגוריה הזו.

אם יש לך עוד שאלות בכיף ואם יהיה ביקוש אולי יום אחד אני אשנס מותניים ואכין עליו סיקור נחמד שיהיה לכולם פה.. ;)

פורסם

למען האמת יש לי אבל לא נעים לי לחטוף את הת'רד יש מצב לשאול אות כמה דברים בפרטי?

פורסם

החיסרות היחיד שמצאתי בו הוא שאולי אין לו ID3 וזה קצת מבאס אם אתה רוצה לשמוע אומן מסוים אבל אצלי הכל בתקיות של- אנגלי- עברי ושם שם האומן> האלבום של אותו אומן וככה זה מצוין!

אתה יכול לסדר את השירים שלך גם לפי תגיות (אומן/אלבום וכו...) כמו בשאר הנגנים של חברות אחרות וככה לחפש לפי אמן מסויים... אם תרצה אבדוק לך איך.. אני פשוט לא זוכר כי אני מעדיף את התיקיות..

לא מבין את הצורך בתגיות בכלל... מסדרים בתיקיות לפי אומנים ובפנים לפי הדיסקים שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים