פורסם 2009 ביוני 1116 שנים היום קניתי זוג קטודות קרות שפועלות לפי המוסיקהעכשיו ההפעלת מוסיקה לא פועלת אבל כשאני משנה את המתג לפעולה רגילה אז זה פועל רגיל(בלי מוסיקה רק דולק)אז יש איזה דרך לסדר שזה יפעל???זה הקטודה המדויקת שקניתיhttp://www.logisyscomputer.com/viewsku.asp?SKUID=CLK4GN2&DID=CCFLKITוקניתי את הקטודה מהחנות E-BUY או השם השני שלה אם אי אם אלקטריק החנות ממוקמת בקניון האחים ישראלעכשיו יש מישו שמקיר את החנות כי ניראה ל שהם מזמינים הכל מ E-BUY
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תקרא טוב, טוב את הפרטים לפני הקניה:Compatible with Sound control module מה שאומר, שהם תומכות בבקר השולט על הקטודות ע"פ המוזיקה.זה שהם תומכות בבקר, לא אומר שהם באות איתו.והשניי מצבים שאתה מתאר, זה פשוט כפתור ON-OFF, שמכבה ומדליק את הקטודות.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר זה בא לי עם הבקר של המוסיקה אני לא טיפשוגם פתחתי אותו כמה פעמים אבל הכל ניראה תקין[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים באמת?אם אתה כל כך בטוח בעצמך, תן בבקשה תמונה של הבקר המדובר.עריכה:אחי, זה לא הבקר השולט על הקטודות ע"פ המוזיקה, זה סה"כ מייצב כוח, המגיעה עם כל קטודה פשוטה.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר בטוח אחי ???כי יש שם חורים שנירים כמו מיקרופון או שזה לקירור??מקסימום תגיד אני יעלה תמונה של המעגל
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים בטוח, בטוח.יש לי מס' קיטים של קטודות, ככה שאני יודע על מה אני מדבר.והחורים, הם אכן לאיוורר, אם תשים לב, המייצב מתח מתחמם מאוד (אל תגע בו כאשר הוא פתוח! הוא רותח - מניסיון).בכל מקרה, רוב הקטודות הרגישות למוזיקה, מתחברות לרוב אל מקור מוזיקה כלשהו - ולא ע"י מיקרפון (אלא אם כן, הקטודות רגישות למחיאות כף).
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים באמת? אם אתה כל כך בטוח בעצמך, תן בבקשה תמונה של הבקר המדובר. עריכה: אחי, זה לא הבקר השולט על הקטודות ע"פ המוזיקה, זה סה"כ מייצב כוח, המגיעה עם כל קטודה פשוטה. שנאי.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים ניר, אתה יודע, הסמיילי לא היה כל כך במקום.אז נכון, שכחתי מה השם המדיוק (אגב, בתגובה השנייה רשמתי מייצב מתח - שזה בעצם שנאי), אבל בכל זאת עזרתי לבנאדם ולא הלכתי ללעוג לאנשים.ובפעם הבאה שאתה מתקן אנשים, לפחות תנסה להראות כמו מישהו שבא לעזור ולא ללעוג\לצחוק ע"י הוספת סמיילים למינהם.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תגיד כמה עלתה לך הקתודה? כי אני מחפש בנרות איזה חנות שמוכרת קתודה בירושלים במחיר סביר ולא מצאתי...
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר זה זוג קטודות כל אחד 10 מ'ס אבל עושות אור ממש ממש חזקמאירות לי את כל המארז וגם מה שמיחוץ לו הם עלות 89 המוכר עשה לי ב79 וואלה שווההחנות נימצאת בקניון האחים ישראל בקומה הכע למעלה
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים מחבר שהיתי שם היה לו שתיים אחרונות בצבע ירוק (עכשיו יש לו אחד חח)הוא אמר לי שזה מה שנישאר לו אז בטח היה להם כל מיני צבעים ושהם צריכים להזמין תתקשר ותשאל אים יש להםזה אתר שלהם http://www.mim.up.co.il/אה ואים את המיתקשר אז תגיד "תאורה למחשב" כי כשאמרתי לו קטודה הוא לא ידע מזה חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.