עבור לתוכן

המלצה למכשיר מחברת פלאפון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השימושים של אחותי זה בעיקר דיבור .

והיא משתמש בו כנגן MP3 , לפני כמה זמן היא הייתה מסתובבת עם נגן בנפרד אבל עכשיו היא כל הזמן עם האוזניות עליו .

ככה זה שצריכה להיות איכות טובה +סולהלה חזקה .

התמונות יפות .

תמיד לSE היו מצלמות מעולות.

כמו שyuval1101 וידיאו זה לא הצד החזק את SE .

עריכה: ראיתי את הסרטון .

האיכות מעולה לא הייתי מאמין שזה SE .

טוב עדיין ההתלבטות שלי זה SE או הN85 כשאני ילך לחברה אני יבקש את שתי המכשירים .

ואני יבדוק מה יותר נוח כי אני בדרך כלל רק לובש גינסים ומאוד חשוב לי הקטע של הנוחות .

הK800I הוא פשוט סיוט במיוחד המכסה ל המצלמה הייתי עם הפלאפון הזה שבוע והחלפתי .

כל הזמן הפריע לי בכיס.

• תגובות 30
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השימושים של אחותי זה בעיקר דיבור .

והיא משתמש בו כנגן MP3 , לפני כמה זמן היא הייתה מסתובבת עם נגן בנפרד אבל עכשיו היא כל הזמן עם האוזניות עליו .

ככה זה שצריכה להיות איכות טובה +סולהלה חזקה .

התמונות יפות .

תמיד לSE היו מצלמות מעולות.

כמו שyuval1101 וידיאו זה לא הצד החזק את SE .

עריכה: ראיתי את הסרטון .

האיכות מעולה לא הייתי מאמין שזה SE .

טוב עדיין ההתלבטות שלי זה SE או הN85 כשאני ילך לחברה אני יבקש את שתי המכשירים .

ואני יבדוק מה יותר נוח כי אני בדרך כלל רק לובש גינסים ומאוד חשוב לי הקטע של הנוחות .

הK800I הוא פשוט סיוט במיוחד המכסה ל המצלמה הייתי עם הפלאפון הזה שבוע והחלפתי .

כל הזמן הפריע לי בכיס.

ה-C510 ממש חידוש לעומת ה-K800I, המצלמה מכוסה במכסה מאלומיניום שצריך לפתוח עם היד (בכיס הוא אף פעם לא ייפתח לך לא משנה מה), ועוד ייתרון ענקי שלו שהוא דק עם מסך גדול יותר ביחס לשאר המכשירים של SE.

אני פשוט מת על העיצוב שלו, לטעמי הוא מושלם - אין את הכפתורים הקטנים והעגולים (כמו ב-K660I), אין את הבעיה עם מכסה העדשה (כמו ב-K800I), יש לו מסך גדול (לעומת ה-C902).

רק מה היה יותר טוב - אם היו משתמשים בחיישן יותר גדול עבור המצלמה והיו מוסיפים פלאש של קסנון, תמונות בחושך מוחלט יוצאות לא משהו (לעומת ה-K800I שיש לו פלאש קסנון וחיישן גדול יותר, ולכן הוא מסוגל לקלוט יותר אור, אבל אין לו תאורה בעת צילום ווידיאו, שזה מה שיש ב-C510).

ואגב, אין בנגן שלו את השליטה עם החשייני תנועה (לפחות לא בגרסא הרגילה, אני בטוח שאוטוטו יתחילו לצוץ פה ושם פריצות שמאפשרות שדרוג ל-WALKMAN יותר מתקדם...הפלאפון חדש מאוד ועד כה אין אפילו דרייברים מותאמים אישית למצלמה או קבצי אקוסטיקה ערוכים לרמקול - שכן האיכות שלו מדהימה ביחס לעוצמה שלו, ואתה חייב לזכור שזה פלאפון שיותר מיועד למצלמה מאשר לנגן מוזיקה, ולכן SE לא הכניסו לתוכו את הנגן המשוכלל - שיש בו אופציות שספק אם תשתמש בהם דוגמת החיישני תנועה).

מה שדי מפריע לי זה האיטיות שלו בעת מעבר וצפייה בווידיאו, אני לא יודע אם אני מעמיס עליו יותר מדי (כל העונות - 1,2,3 של DEXTER, שכל עונה זה 12 פרקים וכל פרק הוא 150MB אחרי כיווץ), הווידיאו מתנגן חלק מאוד ואין בכלל הפרעות, אבל ברגע שאני רוצה לעבור לפרק הבא באמצע פרק כלשהו, לוקח לו כמה שניות עד שהוא עובר.

פורסם

אתה באמת רואה סדרות על 2.2inch של פלאפון?!?!? ועוד דקסטר?!? :kopfpatsch:

לא חבל על הסדרה?

Xtazy-Mike: מוזר שאתה מציע להתרחק מה-F480, לפי מה שראיתי ב-GSMARENA הם דווקא אהבו את המכשיר ( http://www.gsmarena.com/samsung_f480-review-236.php ).

פורסם

חוויות של אנשים יותר שוות מביקורת/דעה בGSMARENA

פורסם

אתה באמת רואה סדרות על 2.2inch של פלאפון?!?!? ועוד דקסטר?!? :kopfpatsch:

לא חבל על הסדרה?

Xtazy-Mike: מוזר שאתה מציע להתרחק מה-F480, לפי מה שראיתי ב-GSMARENA הם דווקא אהבו את המכשיר ( http://www.gsmarena.com/samsung_f480-review-236.php ).

תשמע, דקסטר זאת סדרה (בשבילי לפחות, כן?) קלילה, ואני בדרכים ובנסיעות הרבה - אז אני מעדיף לצפות בדקסטר מאשר להאזין למוזיקה.

פורסם
  • מחבר

Xeydo אתה יכול לצלם\או למצוא תמונה של החלק האחורי של המכשיר?

או לצלם אותו בזמן שאתה מחזיק אותו .

כי הכי חשוב לי זה הגודל (הרבה יותר ממצלמה וכו) .

גם אני בנסיעות ראיתי ברטים בפלאפון עם מסך קטן .

אחרי 5 דקות של צפייה אתה מתרגל לזה ומושקע בסדרה\סרט

פורסם

תחכה ל c901...

פורסם

ביררתי קצת על הC510 הוא באמת נראה סבבה.

אבל אחרי שראיתי שרמת הקרינה שלו 1.18 w/kg נרתעתי.

זה המון.

פורסם

ביררתי קצת על הC510 הוא באמת נראה סבבה.

אבל אחרי שראיתי שרמת הקרינה שלו 1.18 w/kg נרתעתי.

זה המון.

אנשים צריכים להפסיק לשים לב לפרטים שוליים, הנתונים של רמת הקרינה - היצרנים רושמים מה שבא להם. הכל תלוי מאוד בעוצמת האות, עוצמת המשדר וכו'.

פורסם

קודם כל זה ממש לא מה שבא להם. ממש לא. אם זה היה ככה כל חברה הייתה רושמת נתון כמה שיותר נמוך.

אל תסלף בבקשה עובדות כי זה נושא חשוב מאוד.

למעשה זה הפרט החשוב ביותר בקניית פלאפון לטעמי.

זה נכון, עוצמת הקרינה תלוי איפה אתה נמצא, כמה משדרים יש באיזור שלך ומה העוצמה שלהם. אבל תלוי גם ברמת הקרינה.

אם אתה חושב שאני טועה, אתה מוזמן להביא כאן כתבה/סיקור עדכני בנושא שאומר שזה פרט שולי והיצרנים רושמים מה שבא להם.

פורסם

קודם כל זה ממש לא מה שבא להם. ממש לא. אם זה היה ככה כל חברה הייתה רושמת נתון כמה שיותר נמוך.

אל תסלף בבקשה עובדות כי זה נושא חשוב מאוד.

למעשה זה הפרט החשוב ביותר בקניית פלאפון לטעמי.

זה נכון, עוצמת הקרינה תלוי איפה אתה נמצא, כמה משדרים יש באיזור שלך ומה העוצמה שלהם. אבל תלוי גם ברמת הקרינה.

אם אתה חושב שאני טועה, אתה מוזמן להביא כאן כתבה/סיקור עדכני בנושא שאומר שזה פרט שולי והיצרנים רושמים מה שבא להם.

לא מזמן בדיוק קראתי על זה כתבה, אשתדל להביא קישור במידה ואמצא.

בכל אופן, זה ממש אבל ממש בולשיט, כמות הקרינה שאתה מקבל מהשמש, מהמטען של המחשב נייד, מהדיסק הקשיח, מהטלוויזיה, ממסך המחשב ובעצם מכל רכיב אלקטרוני גוברים בהרבה מהקרינה שתקבל מ-5 דק' שיחה בפלאפון ביום.

פורסם

כן, רק שכחת לציין שהקרינה של הפלאפון חזקה ומרוכזת יותר.

הקרינה של השמש/דיסק קשיח (יש לו קרינה?)/טליזיה נמוכות בהרבה מהקרינה שפולט הפלאפון ישירות לאיזור שבו אתה מדבר, ובעצם "מטגן" לך את הראש.

תכפיל את ה5 דקות שיחה ביום (נניח..) ותקבל שהפלאפון מסוכן הרבה יותר.

אבל למה לסטות?

אם אפשר לקחת מכשיר אחר שרמת הקרינה שלו נמוכה יותר, למה לא?

אני כמוך, מסכים שזה המכשיר הטוב ביותר במסגרת התקציב, אבל רמת הקרינה שלו הרתיעה אותי ישירות.

פורסם

כן, רק שכחת לציין שהקרינה של הפלאפון חזקה ומרוכזת יותר.

הקרינה של השמש/דיסק קשיח (יש לו קרינה?)/טליזיה נמוכות בהרבה מהקרינה שפולט הפלאפון ישירות לאיזור שבו אתה מדבר, ובעצם "מטגן" לך את הראש.

תכפיל את ה5 דקות שיחה ביום (נניח..) ותקבל שהפלאפון מסוכן הרבה יותר.

אבל למה לסטות?

אם אפשר לקחת מכשיר אחר שרמת הקרינה שלו נמוכה יותר, למה לא?

אני כמוך, מסכים שזה המכשיר הטוב ביותר במסגרת התקציב, אבל רמת הקרינה שלו הרתיעה אותי ישירות.

לדעתי זה ממש שטות לפסול מכשיר סלולארי בגלל מדד קרינה, כל הפלאפונים פולטים קרינה - חלקם קצת יותר, זה סיבה לפסול פלאפון??

פורסם

מלא זמן אני מחפש איזה אתר שיראה לי את חוזק הקרינה..

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים