פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר יש לי נטבוק, שאני בתקווה בנונה לו בודי חדש.הנקודה היא כזו.המעבד יושב בצד אחד, והמאורר בצד השני. עקב צורת הלוח אם לא ניתן להזיז את שני הדברים האלה.היום יש לוח מחומר מוזר נראה כמו קרטון אבל מכיל מתכת. והוא מחבר בין המעבד למאורר. הבעיה היא שהדבר הזה מוליך חום צורה מאוד גרועה והמעבד מגיע ל70 מעלות בקלות.השאלה אם היטפייפ ביתי יהיה יותר או פחות טוב ממה שקיים עכשיו...
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים עכשיו את מדברת בהגיוןתנסי לעשות משהואם יהיה טוב הרווחתאם לא תמיד אפשר להחזיר את הסטוק המקורי .
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים יש לי נטבוק, שאני בתקווה בנונה לו בודי חדש.הנקודה היא כזו.המעבד יושב בצד אחד, והמאורר בצד השני. עקב צורת הלוח אם לא ניתן להזיז את שני הדברים האלה.היום יש לוח מחומר מוזר נראה כמו קרטון אבל מכיל מתכת. והוא מחבר בין המעבד למאורר. הבעיה היא שהדבר הזה מוליך חום צורה מאוד גרועה והמעבד מגיע ל70 מעלות בקלות.השאלה אם היטפייפ ביתי יהיה יותר או פחות טוב ממה שקיים עכשיו...פאד טרמי וזהו?
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים היום יש לוח מחומר מוזר נראה כמו קרטון אבל מכיל מתכת. והוא מחבר בין המעבד למאורר.רוב הסיכויים הם שהחלק שאת מדברת עליו זה סוג של היט פייפ שטוח.היט פייפ לא חייב להיות צינור עגול.
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר היט פייפ זה בטוח לא, זה מרגיש כמו קרטון ביצוע.רק שזה בצבע אפור כהה מבריקחוץ מזה לאן נעלמתי? שלח הודעה פרטית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.