עבור לתוכן

נשברו לי אוזניות יקרות, איזה דבק כדאי?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שאולי בגלל שפה מתעסקים הכי הרבה בהרכבות וכאלה זה יהיה הפורום הכי מתאים,

נשברו לי אוזניות כאלה:

http://www.buysnow.com/catalog_images/Skull%20Candy/md/lowrider_blackgold.jpg

ניסיתי להדביק בדבק מגע (זה הצהוב שלוקח לו 24 שעות להתייבש) וזה ממש לא נראה לי מחזיק.. זה גמיש מדי ויכול להשבר כל דקה..

איזה דבק כדאי להשים? אני רוצה שזה יראה כאילו לא קרה להם כלום..

• תגובות 40
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפוקסי.

אני הייתי ממליץ על פוקסיפול 2 טון, עולה כ~25 ש"ח בחנויות "עשה זאת בעצמך" (אייס, הום סנטר וכו').

פורסם

אפוקסי יחזיק בלי בעיה אתה עושה יציקה כזאת מסביב לשבר מכל הכיוונים זה הופך להיות הרבה הרבה יותר חזק מהפלסטיק שיש לך עכשיו זה נהיה כמו מתכת

לדעתי פלסטלינה של אפוקסי זה יהיה הכי טוב אתה קונה את זה זה עולה 30 וזה בא במינור כזה עם כיתוב שחור על כסף

זה דבק חזק מאוד יש כאלה שסותמים איתו סדקים במנוע אפילו

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על הפלסטלינה, מהניסיון שלי, הוא לא נצמד טוב לפלסטיק.

פורסם

לאפוקסי פלסטלינה יש כושר הדבקה גרוע.

חפש אפוקסי לסירות (אריזה צהובה- תכלת). דבק מצויין אבל קצת יקר (אזור ה-70 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי...)

אבל הכי טוב לפי דעתי יהייה לקבע את זה באמצעים מכאניים- לקדוח שני חורים ולעשות מעין גשר מאיזה תייל ברזל... יחזיק הרבה יותר טוב מכול אפוקסי.

פורסם

דוקא לי יש נסיון טוב אם הוא משייף קצת את הפלסטיק פוצע אותו מה שנקרא זה יתפוס טוב

פורסם

אני הדבקתי את האוזניות שלי בעזרת אפוקסי (זה שהמלצתי עליו בתגובתי הראשונה) וזה מחזיק כבר למעלה משנתיים.

פורסם

זה בסך הכל פלסטיק

אני חושב שדבק 3 שניות יעשה תעבודה

פורסם

דבק 3 שניות לא יעשה את העבודה.

פורסם

דבק 3 שניות מקסימום יעשה סימן לבן.

אגב, אפשר גם לנסות דבק ויניל... נראה לי שהוא פחות חזק מאפוקסי, אבל ידבק טוב יותר (אם ההדבקה לא טובה אז זה ממש לא משנה החוזק של הדבק עצמו)

פורסם
  • מחבר

מאוד חשוב לי כמעט ולא יראו בכלל שנשבר משהו..

אז כמובן שלא באמצעים מכניים

וליצור יציקה ענקית של אפוקסי תהפוך את זה למכוער..

אז מה כדאי, אפוקסי או דבק 3 שניות?

פורסם

אפוקסי, מהסיבה הפשוטה שדבק 3 שניות פשוט לא יחזיק...

פורסם

מהאפוקסי שאני הצעתי לא צריך לשים הרבה- ואחרי שהוא מתייבש אפשר להשחיז את העודפים... הוא נדבק ממש טוב...

וכמו שכתבתי- תנסה לברר אם דבק ויניל יחזיק את זה... אני יודע שהוא טוב, אבל לא יודע עד כמה... והוא ממש כמו דבק מגע מבחינת המירקם (יענו טיפה מספיקה בשביל להדביק ולא צריך עודפים...)

פורסם
  • מחבר

בסוף היה רק דבק מהיר בחנות.. ודבק אפוקסי פלסטלינה שבכלל לא יתאים.. הלכתי על המהיר אני מקווה לטוב..

פורסם

אם אתה מקווה לטוב לא תשתמש בדבק הזה... כמו כבר כתבו לך- הוא גם לא יחזיק וגם ישאיר סימן לבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים