פורסם 2009 ביוני 916 שנים אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים...יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות?ואולי מסך בית כמו בN97?ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר מסתבר שהכי מעודכנת...ניסיתי לעדכן והוא אמר שהגרסא כבר מותקנת עליו והאם אני רוצה להתקין את הגרסא מההתחלה..
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים האיטיות יכולה להיות בגלל שחיישן המגע איטי.כנס להגדרות>>טלפון>קלט מגע>מהירות כתיבה תעלה אותה למהירה מאוד,זה אמור לעזור.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מסתבר שהכי מעודכנת...ניסיתי לעדכן והוא אמר שהגרסא כבר מותקנת עליו והאם אני רוצה להתקין את הגרסא מההתחלה..לא בהכרח.. מכיוון שקנית את המכשיר שלך מאורנג' אז אורנג' שמו את ה"גירסה שלה" פשוט בשביל שיהיה לך את ה obox הזה שלהם וכל זה.בעיקרון אתה צריך לבדוק באתר של נוקיה עם הקוד שמאחורי הסוללה שלך, ולא דרך התוכנה. כך תדע את הגירסה הכי חדשה שיש.ממה שידוע לי כרגע, הגירסה האחרונה זה 11.0.8
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר לא בקטע שאיטי...בקטע שהממש לא זורם בצורה חלקה כזאת בדומה ל Iphone...(למשל כשמדפדפים בתמונות)ומה זה "debranding"?והגרסאת תוכנה שלי היא V 21.0.025
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים תמיד יכול להיות שיצאו עוד עדכונים זה יקח איזה חודש חודשיים אבל רוב הסיכיים שיצאו עדכונים נוסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.