עבור לתוכן

המופע האחרון של אסי וגורי בהיכל התרבות

Featured Replies

פורסם

אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן

ב 14/08...מישהו עוד היה?

פורסם

את האמת שדי נמאס מהצמד "אסי וגורי", הכוונה היא בתור צמד, הקטעים שלהם חוזרים על עצמם בצורה משעמת מאוד (מאוווד). חוץ מ"קוקו וסטיב" שבהחלט היה חידוש איכותי מאוד, למרות כל זאת - שניהם שחקנים מעולים, ביחוד גורי (החבוב הקטן יותר) התפקיד שלו ב-101 היה מצוין, ובכלל רואים עליו שהוא שחקן מצוין ולמען האמת זה די חבל שהוא מבזבז כל כך הרבה כישרון על מופעי סטנד אפ וחלטורות. בקשר לגרייניק ואלתרמן, הם משחקים את אותם דמויות כבר 12 שנה (מאז היווסדות התוכניות "פלטפוס"), ואני לא יכול להביע את עצמי בצורה טובה יותר: נ-מ-א-ס!! ב-10 פעמים הראשונות הקטע שאלתרמן עושה "דפווווווק" או "אני ממש גאה בעצמך" היה מצחיק, בפעם העשרים זה היה משעשע. בפעם החמישים זה כאב ראש, ובפעם המאתיים זה יותר אפקטיבי מעינוי מים סיני.

8)

פורסם
  • מחבר

מישהו פחות שלילי אולי?

פורסם

אני הייתי ה-16.8.

נהנתי מאוד. אסי וגורי מאוד מוכשרים ומרבית הקטעים שלהם (לפחות במופע) לא חוזרים על עצמם באופן יותר מדי מורגש. אז מה היה לנו? פעם אחת- דוד ותקווה, פעם אחת-השרת שמגלם גורי (וגם היה "ביום טוב"), קוקו וסטיב כמובן (שבהופעה שהייתי בה הצטרף אליהם בהתחלה רועי בר-נתן "פריצי") ועוד מספר קטעים.

חוץ מהצמד המוכשר גם הופיע אדיר מילר (שכבר הייית בהופעה שלו בעבר ולכן חלק מהבדיחות כבר היו מוכרות לי) שקרע את הקהל, היה מערכון עם פריצי וגם שלישיית "מה קשור" הופיעה. בקיצור אחלה מופע!

פורסם

לא הייתי עכשיו אבל הייתי בהופעה לפני שנה, עוד לפני שהתחילו שידורי המהפכה וכל ההצלחה שלהם. אז הם באמת הצחיקו (חשבנו שהם סתם לא מצחיקים) עם ההילר וכל השטויות שלהם, באמת חבל שהם הפסיקו.

אם אתם רוצים עוד לשמוע את גורי ממשיך להצחיק תפתחו גלגל"ץ ביום חמישי ב12 בלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים