עבור לתוכן

מחפשת את ....

Featured Replies

פורסם

היי, אני חדשה בעיסקי ה WINDOWS MOBILE אני מחפשת המלצות לתוכנות הבאות:

גם חינם, וגם לא, אבל רצוי כמובן חינמיות. :) יש לי PLAM TREO PRO..

1. רשמקול! שאפשר ללחוץ ולהקליט דברים

2. תוכנה ל-SMSים , כי בTREO זה סיוט עד שאתה מגיע לשלוח SMS חדש, זה בערך 5 כפתורים להגיע :silly:

3. תוכנה שמארגנת את "TODAY" במסך הראשי, כי זה מאד מוגבל שם מבחינה של מה אפשר לשים

4. תוכנה לסופט ריסט, כי צריך לפתוח את הפאנל בשביל לעשות ריסט :kopfpatsch:

5. סקייפ, יש?

6. מטרונום אם מישהו מכיר (בתור מתופפת) :)

7. תוכנה "מתקדמת" ליצור shortcuts במקשים, כרגע זה מאד מוגבל לי

8. ואחרון חביב, אהובי הנצחי - WORMS WORLD PARTY, איפה מורידים \ קונים את זה ?!?

אני חולה על זה

פורסם

בבקשה כותרת קצת יותר אינפורמטיבית... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח חשבתי שאם אכתוב פה הכל זה ישעמם אנשים

בכל אופן יש המלצות?

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד אצלך אבל צריך את הקובץ התקנה.

אולי כידאי לך לחפש את המידע הזה בגוגל...

פורסם
  • מחבר

.CAB

פורסם

חחח חשבתי שאם אכתוב פה הכל זה ישעמם אנשים

בכל אופן יש המלצות?

אל תכתבי את כל מה שאת צריכה, קבלי רעיון לכותרת

"מחפשת את התוכנות הבאות לפאלם טריו"

בהצלחה...

ולרוב פשוט תרשמי את התוכנה שאת מחפשת בצירוף השם של המכשיר שלך וגוגל יעשה את העבודה

פורסם

טוב ...

את סובלת מהבעיה שלי , והיא 320 על 320 , אז קחי בחשבון שיש תוכנות שלא יעבדו לך כמו שצריך:

קודם כל את חייבת לפתוח יוזר בforum.xda-developers.com , זה אתר חובה מבחינת תוכנות חינמיות ותוכנות שחברי הפורום מפתחים בשבילם , ובשביל רומים , בשביל עדכונים , ובשביל לשאול שאלות הזויות שאין לך איפה לשאול .

נתחיל :

1. רשמקול חינמי נחמד - http://rjv-sound-recorder.en.softonic.com/windowsmobile .

אני אישית משתמש בתוכנה בתשלומים , של VITO , יותר איכותית קצת , מקליטה ישירות לmp3 באיכות דיי טובה , יש שליטה על הgain של המיקרופון , עוזר בסביבות רועשות . ( הייתי ממליץ לך לבדוק אם המכשיר שלך תומך בכרטיסי HC ולקנות איזה משהו מהיר יחסית , כי עם כרטיסים איטיים הקלטות ארוכות מתחילות "לעייף" את המכשיר אחר כשעה של הקלטה עם כרטיסים רגילים ) .

2. לגבי SMSים , יש תוכנות שונות ומשונות לניהול SMSים , אני לא מסמפט אותם יותר מדי , כך שקשה לי להמליץ לך , מה שכן הייתי ממליץ , זה לשדרג את המערכת ההפעלה של המכשיר ל6.1 , אחרי השדרוג מקבלים threaded sms , הרבה יותר נוח וקל לקריאה . - עריכה : שמתי לב שהוא מגיע כבר עם 6.1 , את פשוט יכולה למפות את אחד הלחצנים המיוחדים אצלך לפתיחת messeging , ואז על ידי לחצן חומרה זה יפתח לך ישירות את מערכת ההודעות .

3. אממ ... את יכולה להתקין על המכשיר realVGA , ואז יהיה לך הרבה יותר שטח מסך , ואחרי התקנה של התוכנה הזאת , להתקין את הmanilla של HTC , ואז המכשיר שלך יראה כמו יהלום/HD/כל הצעצועים האחרונים , וזה דיי נחמד ונוח , כי יש לך עמוד של אנשי קשר , עמוד של קיצורי דרך , עמוד של מזג אוויר ועוד כל מיני דברים מועילים יותר ומועילים פחות . כמו כן , יש תוכנה שנקראית RLTODAY , חינמית , מורכבת יחסית לקנפוג , אבל אפשר להגיע איתה לתוצאות לא רעות בכלל .

4. http://ppcsoft.narod.ru/english/

5. ניסית לבדוק באתר של סקייפ אולי ... ? יש לך את פרינג גם .

6. http://freewareppc.com/multimedia/tempoperfect.shtml

7. לא הבנתי אותך .

8. לא יעבוד על הרזולוציה של המכשיר שלך , לצערי גם אצלי זה לא עובד , i780 , המסכים המרובעים האלה זה פשע .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ממש תודה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים