עבור לתוכן

נייד קטן וחזק בתקציב 6000~ גמיש הדרישות בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק

כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי

שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש

אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר

אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון)

כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם

ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4

אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט שלו נראה ממש ממש טוב, אבל תתקנו אותי אם אני טועה...

בקשר למערכת הפעלה, במקרה הכי גרוע אני פשוט אעבוד עם פרללס...

לנוחיותכם אני מצרף את הדגשים שקיימים בלפטופ שלי שאני אשמח שלפחות, אם לא ישודרגו בלפטופ הבא, תודה :)

מעבד 2 ג'יגה הרץ בטכנולוגית מרום

זיכרון 2 ג'יגה DDR2

כרטיס מסך ג'י פורס 8400MG 128MB

הארד דיסק בעדיפות לכמה שיותר גבוהה (עם פזילה ל SSD אם זה באמת באמת שווה)

וזהו כל שאר הירקות הרגילים בנוסף זמן סוללה מכובד יתקבל בברכה

שוב פעם התקציב גמיש ובמידת הצורך ואם אני אראה לנכון אני אוסיף ביד נדיבה ;)

אוקיי מהצצה ובאמת חיפוש עליתי על הנייד הבא, מה דעתכם עליו?

http://www.ronlight.co.il/category.asp?cid=370

הוא נראה לי שווה ערך מבחינת ביצועים לקיים (תקנו אותי אם אני טועה), הדבר היחיד שמדאיג אותי זה הראם

יש לי סיבה לדאוג?

פורסם

אני ממליץ לך על DELL LATITUDE E4300

מסך 13", משקל החל מקילו וחצי בלבד, איכות בנייה מעולה, פלטפורמה מתקדמת - centrino 2, מעבדי SP9300/9400 וזכרון DDR3.

ה-X4500HD עדיף על פני כרטיס המסך הקודם שלך.

כל הרכיבים באיכות גבוהה - מסך LED, מקלדת מוארת, כרטיס רשת אינטל 5300 וכו'

זמן סוללה עם 6 תאים - יותר מ-5 שעות.

למרות שמחירו בארץ מעל 8000 ש"ח, ניתן לקנות אותו מיבוא מקביל עם אחריות ל-3 שנים (גם בארץ) - בפחות מ-6000 ש"ח !

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת יבוא מקביל!? ואיזו מן אחריות מקבלים?! ואיפה ניתן למצוא ב6 אלף שקל?

כל מה שאתה אומר בקשר לקניה נשמע קצת מפוקפק..

פורסם

יבוא מקביל זה כינוי ליבוא שלא דרך היבואן הרשמי.

הרבה אנשים קונים מחשבים בארה"ב ומוכרים בארץ ברווח של כמה מאות דולרים, שזה עדיין 2000-3000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ.

האחריות הינה אחריות יצרן של DELL עצמה והיא ניתנת למימוש דרך היבואן בארץ.

למחשבי הלטיטוד אחריות בינלאומית ל-3 שנים.

הדבר המפוקפק היחיד כאן, הוא המחיר השערורייתי של המשווקים הרשמיים בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לעשות את הקניות "יד שלישית" האלה...

הצעות אחרות!?

פורסם

מצטרף להמלצה על ה E4300 ,

או על DELL XPS 13 - גם מחשב מצויין , אולי אפילו יתאים לך יותר מה 4300 - יש לו את כל הצעצועים שתרצה במידת הצורך ובאפשרות הכיס- דיסק פלאש וכל הצעצועים ... כדי להגיע לדיסק פלאש התקציב שלך יצטרך להשתפר מאוד, - אם חשוב לך שקט ואמינות ללא מתחרים מכאניים קלאסים - הדיסק הזה פשוט לא נדפק !!! מדבר מניסיון ! מאוד ממליץ על פלאש בנייד - שוב מניסיון אישי שלי

וחייבלהדגיש משהו לגבי הייבוא המקביל ..

לא תמיד מה שכתוב ומה שנראה במפרטים שיש באינטרנט זה בדיוק מה שבאמת ...

אחריות 3 שנים , לא תמיד 3 שנים מלאות במעבדות דל .. אלא לפעמים 3 שנים במעבדות החנות מאחורה במחסן ..

והמבין יבין ..

ממליץ לבדוק את זה טוב טוב לפני הרכישה.

שוב, לא פוסל את המקביל , לפעמים יש דילים מעולים, רק צריך לבדוק טוב לפני הקנייה.

פורסם

הרי אמרת שאתה יכול להביא את המחשב מארה"ב ולכן אין שום צורך ביבוא מקביל, אתה עושה יבוא אישי. ניתן לרכוש אחריות של דל שתכסה את המחשב הזה בארץ ברוב המקרים, ברר מולם את הפרטים ליתר בטחון.

ה-E4300 הוא המחשב הכי מומלץ ב-13.3" לדעתי למטרות ניידות וחיי סוללה בשילוב עם איכות גבוהה. זאת בהנחה שהשימושים שלך לא כוללים משחקים.

פורסם
  • מחבר

מה זה משחקים!? לא רוצה להריץ קרייסס על ההגדרות הכי גבוהות אבל פה ושם איזה COD4 מזדמן לא יותר...

אני לא ממש משחק במחשב כגיימר אלה יותר כדי לשרוף זמן פה ושם אם צריך

או בקיצור כמו שהסברתי אני רוצה את אותו (או אפילו חזק יותר כי סה'כ גם משתדרגים), כוח עיבוד שאני רגיל אליו

ואותם ביצועים רק ביותר ניידות

פורסם

וחייבלהדגיש משהו לגבי הייבוא המקביל ..

לא תמיד מה שכתוב ומה שנראה במפרטים שיש באינטרנט זה בדיוק מה שבאמת ...

אחריות 3 שנים , לא תמיד 3 שנים מלאות במעבדות דל .. אלא לפעמים 3 שנים במעבדות החנות מאחורה במחסן ..

והמבין יבין ..

דווקא המשווקים המורשים בארץ, שלעתים נותנים עד 5 שנים אחריות, הם אלו שיש להיזהר מפני האחריות שהם נותנים.

למחשב שנקנה בארה"ב באתר של DELL יש אחריות של היצרן. דל עומדת מאחוריה והיא כוללת רק חלקים חדשים ומקוריים.

פורסם
  • מחבר

מי היבואן הרשמי של דל בארץ? אני פשוט אצלצל מחר ואבדוק מה העמדה שלהם בנושא

פורסם

ישנם מספר נציגים.

נסה את יעל בהרצליה 09-9527556

או שתחפש באתר של דל ישראל (או גוגל...)

בכל מקרה, היבואן לא אוהב שאתה קונה בחו"ל כי אתה מונע ממנו רווח, אבל אין לו הרבה ברירה והוא מחוייב לתת שירות !

פורסם
  • מחבר

כן ברור, לא התכוונתי גם לשאול אותו ישירות רציתי פשוט להציג לו עובדה שיש לי מחשב של דל

ורציתי לדעת איזה תקלות החברה מכסה, תודה על העזרה...

פורסם

קודם כל, ה4500 המובנה של אינטל חלש יותר מכל כרטיס לא מובנה שקיים היום בשוק, לרבות ה8400 הקודם שלך.

שנית, גם ה8400 ממש לא מתאים ל"COD4 מזדמן".

שלישית, DELL אמנם יכולים לתת אחריות שתופסת בישראל, אבל הם נוטים להיות יקרים משמעותית ממתחרים בעלי מפרט דומה. אם עניין האחריות הוא קריטי הייתי הולך יותר בכיוון של ASUS, שמציעים שנתיים בינלאומית לרוב הדגמים.

פורסם
  • מחבר

מה שרשמת הוא קשקוש ה8400 מריץ את הCOD4 נפלא רק שיש איזה משהו מסיבי עם עשן אז יש תקיעה של רבע שניה

חוץ מזה רץ מעולה על 1024X768 ש AA על 2...

פורסם

כן ברור' date=' לא התכוונתי גם לשאול אותו ישירות רציתי פשוט להציג לו עובדה שיש לי מחשב של דל

ורציתי לדעת איזה תקלות החברה מכסה, תודה על העזרה...

[/quote']

ככל הנראה יבקשו ממך service tag כדי להעלות את המחשב הספציפי במערכת ולדעת בדיוק את סוג ומשך האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים