עבור לתוכן

מסך מחשב 20-24 אינץ עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD.

קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים:

השימושים במחשב הם:

1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3).

2. גלישה באינטרנט.

3. צפייה בטלוויזיה.

לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה).

איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ?

בתודה מראש.

פורסם
  • מחבר

שלום,

יש תגובה ?

פורסם
  • מחבר

שלום,

אולי אני יחדד את השאלה:

אני כרגע מתלבט בין 22 ל-24 אינץ (יש לי מגבלה גובה של עד 46 ס"מ)

הייתי השבוע במחסני חשמל ואופיס דיפו ובקשתי לראות את המסכים עם מסמך או באינטרנט וקשה מאוד להתרשם מהמסכים בכולם היתה מריחה וצל של הטקסט.

איך אפשר לבחור מסך טוב ?

פורסם

אני מציע שתסתכל בפוסטים האחרים כאן, יש פה הרבה ההמלצות, אני יכול להצליץ לך על שני מסכים שקניתי לאחרונה, להורי קניתי את הסמסונג 2243BW, שנראה מצוין ביחס למחיר ולמסך TN ב 910 מ IQPC כולל משלוח, לי קניתי את ה DELL 2209AW, מסך EIPS מדהים עם מחיר של ~1700 מאותה חנות.. באותה נשימה אני ממליץ גם על החנות..

לגבי חיבור RCA למסך, אני לא מכיר מסכים כאלה, אתה יכול להמשיך לצפות דרך הכרטיס טלוויזיה, לגבי הרמקולים המובנים, באופן כללי אני לא ממליץ על כאלה, ביחוד אם אתה רואה סרטים וטלוויזיה, האיכות שלהם פשוט נוראית וכמעט כל סט יעודי 2.1 יתן לך תוצאות טובות יותר..

לגבי המריחות, אל תשכח שברוב החנויות מחברים את המסכים במקביל ליציאת המחשב, כך שאיכות התמונה בהם יורדת דרמטית בנוסף חשוב מאוד להתקין ולהגדיר את המסך על המחשב בכדי לקבל תוצאות אופטימליות מה שברור שלא עושים במקומות כאלה..

פורסם
  • מחבר

האם המחיר של ה-DELL מצדיק את הצרכים שלי כפי שציינתי (עבודה משרדית,אינטרנט, טלווזיה לפעמים) ?

ברור לי שהמסכים מחוברים למפצל אחד ואז האיכות נפגמת, אבל בכל זאת איך ניתן לבחור מסך ? האם רק לפי ההמלצות שקראתי פה באתר ?

לגבי חיבור לטלוויזיה - האם הדגם של LG - M2294A מומלץ ? (כ-1700 ש"ח) ?

פורסם

האם המחיר מצדיק? אני לא יכול לומר לך זאת החלטה שלך לגבי מה שאתה מוכן להוציא, בשביל הורי 1700 היו מחיר גבוה מדי להוציא על מסך ובשבילי לא, לעומת זאת 3000 ש"ח היו גבוהים בשבילי, אני יכול לומר לך שנינו מרוצים מאוד מהמסכים שלנו- כל אחד והציפיות שלו (אני לא הייתי מרוצה מהמסך שלהם בשבילי אבל בשבילהם הוא מושלם, למרות שיש לנו שימושים דומים), אתה צריך לחשוב מה התקציב שלך בערך ולמצוא את המסך הטוב ביותר בתקציב הזה, לכל תחום תקציבי יש מסכים משתלמים יותר ומשתלמים פחות.

לגבי המסך הספציפי, אני לא מכיר אותו ולכן אני לא יכול לחוות דיעה, לגבי הרמקולים וה RCA, הצגתי את דעתי בפוסט הקודם,

בהצלחה ברכישה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים