עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב היום! מה דעתכם על המפרט?

Featured Replies

פורסם

אם בעל WD מחזק אותי, את שלי עשיתי :xyxthumbs:

חחחח

פורסם

KAKADU999, כמה דברים:

1) זה לא BASHBASH זה BASHASH

2) אתה רוצה להסביר את הדברים שלך או לתת הוכחות? (הכוונה ל"נו באמת, הבל הבלים") לגבי הסייגטס, שוב, שזה לא שאנחנו אומרים לו לקחת גרסה 11 ושיתקן את הבעיות שלה עם עדכוני קושחה, אלא אומרים שיקח גרסה 12 שבה אין בעיות! למה אתה מתעקש להתווכח על משהו שלא הזכירו בכלל בזמן שאתה מכניס לאנשים מילים לפה? אתה מתווכח עם עובדות, ב-12 אין בעיות.

פורסם

לא רק שאין לה בעיות, יש לה גם NCQ שזה אחלה בוסט לביצועי ההארד דיסק...

פורסם

מה שתגיד

עם זה אני מסכים.

עריכה:

= חפש בפורום גרפיקה + עריכת ווידיאו, בוודאי תגלה

שישנם כרטיסים יעודיים שעולים יותר מהמחשב ( שלא אותם הצעתי דרך אגב ),

שמה לעשות, עם כל ה" חוזק " של המעבדים, אנשים ובעיקר ארגונים עדיין

מתעקשים " ברוב טיפשוטם " לרכוש את הכרטיסים האלה, מי שיכול להרשות לעצמו

כמובן. זה לא המקרה, אני מדבר על כרטיסי מסך שתומכים ב-CUDA של אנוידיה לדוגמה... (שכך אפשר לנצל את יכול העיבוד גם בפוטושופ לדוגמה) ולא על כרטיסי עריכה - שאכן עולה המון.

אני לא שם מילים בפי אף אחד, אולי להיפך, ודי כבר עם הפן האישי. אתה כתבת "רוצים ליהיות גיבורים עם עדכוני/ בדיקות קושחה ? - לבריאות"

ולכן ברור שאתה מתווכח עם עובדות ו\או מכניס לאנשים מילים לפה. - או שהחלטת שהוא המליץ על הגרסה הבעיתית - 11 (מכניס מילים לפה) או שהחלטת שהגרסה החדשה גם לוקה בבעיות (מתווכח עם עובדות).

אני לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל כמה מהמגיבים פה יבינו שהם לא

יודעים הכל, ו / או מה שהם יודעים - זה לא הכל, וגם קצת הבנת הנקרא ( ראה Bashash )

לא תזיק, וגם מנות פחותות של יהירות יתקבלו בברכה. יכול להיות שאתה באמת צודק. היית יכול לנסח את עצמי בפחות יהירות ויותר פתיחות להצעות חדשות.

לצערי, אני עומד מאחורי הדברים האחרונים שלי, רק צר לי שנגררתי לבוטות

שהשתררה כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים