עבור לתוכן

מסנן אבק במארז CM HAF 932-אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה?

תודה מראש.

פורסם

יש לי את ה 932, ניסיתי להתאים לו פילטר הפשרה הכי נורמאלית בין פילטור לזרימה הייתה גרביון (לא אטום מדי), בסופו של דבר זנחתי גם את זה, המארז לא מותאם לפילטרים לכן אין שום דרך נוחה לפרק אותם להחלפה/ניקוי. ניקוי עם פחית לחץ אוויר פעם בחודשיים שלוש יותר פשוט מפירוק המאוררים פעם בשבועיים.

פורסם
  • מחבר

טוב, חבל:(

חוץ מזה מנסיון אישי, הוא מעולה לא?

פורסם

הוא מדהים!

אתה מוזמן לקרוא את ביקורת ההרכבה שלי בסטיקי ביקורות בפורום ספקים ומארזים

פורסם

שוב כמו שאמרתי קודם

לך למזגן [כמובן אחד שהוא לא שלך]

תוציא לו תפילטר ותהנה

ושוב כמו שאמרתי

מזגנים רבים יש בבתי ספר

פורסם

קוראים לזה ונדליזם וחוץ מזה שזה לא חוקי (שזה ממש לא החלק שמפריע לי) זה פשוט להיות זבל.

אתה רוצה להשחיט? תשחיט את החרא שלך, לא של אחרים.

כ"כ בא לך פילטר של מזגן, דבר עם טכנאי מזגנים, במקרה הכי גרוע זה יעלה לך 20 שקלים.

חזרה לנושא.

הנקודה היא לא חומר לפילטר, יש המון חומרים מתאימים לפילטרים, הבעיה היא שפילטר שכדי לנקות אותו אתה צריך מברג (מפתח אלן במקרה של ה HAF) ולהתחיל להתעסק ולפרק אחרי פעמיים אתה כבר לא תנקה אותו. פילטר צריך להיות עם פתרון שליפה מהירה אחרתהוא לא שווה כלום.

פורסם

ירקוני,

ישנה דרך יותר טובה מ"לגנוב ממזגן בביה"ס", כמו שאמר איגור - ללכת לכל חנות חומרי בניין (כמו אייס\הום סנטר ואפילו טמבוריות) ולקנות פילטר פשוט למזגן.

ואת האמת, מניסיון אישי - אפשר ובקלות להכין פילטר למארז (כל מארז וכל מאוורר), אך שוב, כמו שאמרו מעלי, ממש לא נוח לנקות אותו, מהסיבה שהוא אינו נשלף כמו במארזים אשר תוכננו מראש לכלל פילטרים למאווררים.

המאורר היחיד שנוח לנקות בוא את הפילטר, הוא המאוורר הקידמי, סה"כ מצמידים לחלק הקידמי (הנשלף) פילטר וכאשר צריך לנקות שולפים את החלק הקידמי ומנקים בעזרת שואב אבק.

אגב, המארז הזה פשוט מדהים, הן ביופי והן בנוחות התקנת החומרה\סידור הכבלים ואף בהתקנת מע.קירור מים (ראה את הפרוייקט שלי\פרוייקטים אחרים בגוגל).

פורסם

לא הבנתי זה כאילו מן משאבה או משהו כזה שפולטת/מסננת את האבק שנוצר במארז?

אמממ יש אחד שמתאים למארז של TERMATAKE SOPRANOS?

השחור..

פורסם

לא חבוב, זה פשוט פילטר שמוצב לפני המאורר כדי שאבק וחרא יצרו עליו ותוכל לשטוף אותו במקום לנקות את המארז.

נגיד כמו השקית בשואב אבק שהאבק נתקע בה ואוויר יוצא החוצה.

עריכה- לא חשבתי על זה אבל אם אתה שואל אם מסנן/פילטר אבק זה משאבה שפולטת אבק מחוץ למארז אתה עוד יכול לשים שקית של שואב אבק על המאוררים של המחשב, אל תעשה את זה, השואב אבק חזק לאין שיעור מהמארוררים.

פורסם

לא חבוב, זה פשוט פילטר שמוצב לפני המאורר כדי שאבק וחרא יצרו עליו ותוכל לשטוף אותו במקום לנקות את המארז.

נגיד כמו השקית בשואב אבק שהאבק נתקע בה ואוויר יוצא החוצה.

עריכה- לא חשבתי על זה אבל אם אתה שואל אם מסנן/פילטר אבק זה משאבה שפולטת אבק מחוץ למארז אתה עוד יכול לשים שקית של שואב אבק על המאוררים של המחשב, אל תעשה את זה, השואב אבק חזק לאין שיעור מהמארוררים.

אוקי... וזה יעיל?

פורסם

תלוי בחומר שממנו עשוי הפילטר, ועוצמת המאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים