פורסם 2009 ביוני 516 שנים שלום,הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר.הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן.לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור.הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT .תודה לעוזרים.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים האם אתה 100% בטוח שהדיסק קשיח אכן 250? יכול להיות 100?כנס ללוח הבקרה (CONTROL PANEL)--מערכת (SYSTEM)--מנהל ההתקנים (DEVICE MANAGER) ותרחיב כונני דיסקים (DISK DRIVES)וספק את הדגם,וגם כנס להתחל--הפעלה>DISKMGMT.MSCהגדל את החלון לגודל מלא ועשה צילום מסך,אין שום קשר למערכת קבצים
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר המחשב כרגע לא אצלי, אבל אני יעלה תמונה.בכל מקרה זסה הדבר הראשון שבדקתי ואני זוכר שהיה רשום במנהל ההתקנים שהו בסגנון: (דגם250יצרן) חוצמזה המפרט (היה כתוב על הקופסא כשהוא נרכש) של המחשב הוא בוודאות כונן בנפח של 250GB.
פורסם 2009 ביוני 1016 שנים מחבר תמונה עם נתונים על הכונן הקשיח מהתוכנה System IW תמונה מחלון "המחשב שלי" : על פי הוויסטה למחשב יש כונן קשיח בנפח של 42 גיגה. ואני מתקן את עצמי מההודעה הראשונה - הכונן קשיח אמור להיות בנפח של 160GB ולא 250 כפי שנכתב בהודעה הראשונה. לינק למפרט של המחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4179271 ??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.