עבור לתוכן

כמה שאלות על הטלוויזיה החדשה שלי

Featured Replies

פורסם

שלום שלום! 8)

אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות

1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA?

2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו?

3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה?

4. לא, אין 4!

בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים לילדים, כיבוי אוטומטי וידני (SLEEP) משחקים(לא משחקי ג'אווה!! LOL) אהממ מה עוד?אהה! הממשק ממש נוח ויש ה-מ-ו-ן אופציות

בקיצור אם יש לכם שאלות תשאלו!

יום טוב ;)

פורסם

תיתחדש ;)

טלויזיה ברמה דיי טובה לאיכות שהיא מפיקה בסאונד ובתמונה.

הבעייה של האיכות שציינת בין כל ערוץ זו בעייה של השידור של אותו ערוץ לטלויזיה.

פורסם

scart.jpg

זה החיבור שיש מאחורה?

זה חיבור אירופאי, נחשב דיי איכותי. אצלנו למשל אנחנו משרשרים את הוידאו והדיוידי דרך הממיר של יס לטלויזיה

עניין של 2 כבלים כאלה. חוסך הרבה חוטים.

אם דחוף לך, יש ממירים scart->RCA.

פורסם
  • מחבר

עכשיו ניזכרתי שהכבל של הכבלים הוא לא רשמי של תבל. אבא שלי הביא לי מהעבודה כבל שחור כזה (של תבל לבן :P)

כדאי לנסות להחליף את הכבל?

פורסם
  • מחבר

scart.jpg

זה החיבור שיש מאחורה?

זה חיבור אירופאי, נחשב דיי איכותי. אצלנו למשל אנחנו משרשרים את הוידאו והדיוידי דרך הממיר של יס לטלויזיה

עניין של 2 כבלים כאלה. חוסך הרבה חוטים.

אם דחוף לך, יש ממירים scart->RCA.

התמונה של עובדת :-\

פורסם

נסה באמת להחליף את הכבל,עשה לי פלאים בכרטיס טלוויזיה אחרי שערוץ 3 עבר ל53 ו4 ל54.

תחליף לכבל של דיגיטל.

פורסם

אז ככה

1. יש על הכרטיס שלך (vibra 128) גאמפר שקובע אם היציאה הירוקה תהיה line out או speaker out. תקבע את זה ל-line out לביצועים טובים יותר

2. זה חיבור scart. יש ממירים מכל דבר לכל דבר. הכי פשוט ללכת להוםסנטר ולקנות ממיר מ-scart ל-6 rca.

Scart-RCA.JPG

S180537.JPG

3. תזמין אותם שוב. סביר להניח שיתקנו לך מגבר שיסדר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :D

אז באמת אני אנסה להחליף את הכבל בתור דבר ראשון

HOLY:

לא עדכנתי את המפרט שלי :-\ אבל עכשיו יש לי AC97 מובנה על הלוח (של אינטל :-[) ועדיין לא הבנתי את הקשר. איך זה קשור לכרטיס קול? אני פשוט לוקח את הכבל של הרמקולים ומבחר אותו ליציאת אוזניות. אין שום קשר למחשב. אולי תלמד אותי שיטה אחרת.. כי זה מה שאני מכיר :\

3. את מי להזמין? את תבל..?

תודה!

עכשיו ברשותכם יש אסקימו לימון, שוב. :)

THX BYE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים