עבור לתוכן

מפרט מבוסס C2Q תקציב פתוח

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי (מפרט בצד) שבק סופית לאחר 7 שנות עבודה מאומצות. כרגע אני מתלבט אם להשקיע עכשיו בI7 או לקנות "מחשב מעבר"

לתקופה של שנה-שנה וחצי. אני מעוניין במפרט מבוסס I7 למטרות עריכת סרטים ומעט משחקים. את רוב הציוד ההיקפי יש לי כך שאני צריך

"רק" מעבד+לוח+זכרונות וכרטיס מסך (ובנוסף ספק כוח אם הליברטי 500W שלי לא יחזיק את המפרט הנ"ל). דרישה נוספת היא 3X2GB

זיכרון. אני מעוניין לשחק משחקים בצורה חלקה על המחשב שיחובר למסך 19 אינץ כך שלא נראה לי שצריך להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך.

אשמח להמלצות.

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

the i7 isn't very cost effective right now, but a transitional computer will still need the same motherboard, RAM, case, HDD etc. as a non-transitional computer. basically our best bet right now is buying a good non-i7 computer since the only difference in price between it and the transitional one is the price of the CPU.

but both intel and AMD are working on mammoth CPUs who should put the current generations to shame and will probably be out a year from today

there's talk from intel about a dual i7 CPU, which is a dual quad, or in other words 8 real cores and 16 virtual ones. AMD is talking about 10 & 12 core CPUs.

both companies are pushing R&D rather than products because of the recession, so expect major improvements when they do release new products.

since you have TT's typhoon, and it won't support AM2 socket but will support the 775 socket I'd think about building a system around a strong intel dual core and a 4770 ATI video card. that should give you a strong enough setup to easily handle your needs and last until the monster CPUs are unleashed.

פורסם
  • מחבר

הסיבה היחידה שבגללה אני שוקל לקנות מערכת מבוססת I7 היא בגלל שיש לי נטיה להחזיק מחשבים הרבה שנים. אני יודע שזה לא משתלם ועדיף

לקנות מערכת משתלמת ולהחליף כל 2-3 שנים אבל אני יודע שאני לא אעשה זאת. לכן אני מתלבט אם אני כבר קונה עכשיו לפחות להשקיע דור

אחד קדימה. מטרת הדיון היא לא לשכנע אותי לקנות מחשב משתלם כעת אלא מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן (ושוב, אני יודע שזה לא

כלכלי ויעיל)

פורסם

אני יכול להגיד מניסיוני - שזה גם לא יעיל שכל הבית מתמלא בג'אנק.

בכל אופן, כיום אפשר להשיג גם Core i7 במחיר שפוי,

ובמחשבה שיהיה אפשר תמיד לשדרג בעתיד (כמו שאפשר לראות במפרט שלך כיום)

אני בכל אופן ממליץ על דבר כזה:

מעבד Intel Core i7-920 Tray

₪1419

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay

לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4

₪1230

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM050

זיכרון Mushkin DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-27 HP

₪790

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=998659

כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe

₪568

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000

סה"כ מחיר לכל המוצרים:4007₪

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

* הליברטי שלך בהחלט יחזיק את המפרט הנ"ל.

* השארתי לך מעבד Tray, במחשבה אם תרצה לקחת קירור שקט יותר מהקירור סטוק,

כמובן שההבדל מהמחיר של מעבד BOX הוא כמה עשרות שקלים. (50~)

פורסם

זה מעבד TRAY, צריך קירור אתה יודע ::)

פורסם

וודאי, השארתי את זה פתוח להחלטתו.

פורסם

Gigabyte's board gives you more connections on the back panel, more connections on the MB itself, 6 RAM slots instead of 3, and that's pretty much it.

you can also consider the Gigabyte GA-EX58-UD3R model.

פורסם
  • מחבר

מפעילים עלי לחץ פיזי מתון בבית לפחות לשקול חלופה זולה יותר. במה יתבטא ההבדל בין מפרט כזה לדוגמא:

סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט

888 888 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Tray IQ6700ay

765 765 1 לוח אם Asus P5Q3 31212

451 451 1 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS C4G1333C9G

568 568 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 954000

4 פריטים

2,671 ¤ סכום כולל מע``מ

פורסם

בעריכת סרטים\תמונות תרגיש את ההבדל.

כמה גדול יהיה ההבדל? תלוי בתוכנות וברמת העריכה וכו'.

ההבדל הגדול באמת יהיה כשעוד זמן X יהיה קשה להשיג מעבדים בתושבת 775 \ זכרונות DDR2,

ואז יעמדו בפניך 2 אופציות, לקנות מיד שניה 775\DDR2 (בדקת כמה עולה כיום DDR1?) במחיר מופקע או להתקע עם מה שכבר יש לך...

פורסם
  • מחבר

זה אחד השיקולים העיקריים שלי לרצות I7. הבאתי כדוגמא לוח שמשתמש בDDR3 כדי לא להתקע עם הוספת זכרון עתידי. אשמח להמלצות

בעיוון המפרט הפשוט שהבאתי (במיוחד אם יש לוח אם משתלם יותר) כדי שאוכל להשוות מפרטים ולהחליט.

תודה מראש.

עריכה: המחשב יעבור O.C.

פורסם

ddr3 of speeds under 1600 isn't better than ddr2 800. that's been well documented in online reviews, so feel free to save some money and get a DDR2 board and mem

פורסם

החלטת לקחת I7? סבבה, אבל תבקש מכל האנשים שלא ידחפו לך מעבדים שהעלו כבר אבק במחסנים!

קנה I7, תהנה ממחשב מהיר, חזק ועם פלטפורמה שתחזיק כמה שנים טובות. סה"כ למעט מעבד ולוח אם כל שאר המחשב זהה גם אם לא תרכוש I7.

לגבי תקציב..מה זה תקציב פתוח? מה השימושים שלך מהמחשב? מה התקציב המוערך שאתה מוכן..ללא תקציב ומבלי לזלזל חלילה..זה לא ממש רציני.

פורסם
  • מחבר

שוב, DDR3 שני לוקח כדי לא להיתקע עם שדרוג עתידי, לא בשביל הביצועים.

פורסם

טיפשי ומיותר! DDR2 ישנו ויהיה נוכח עוד זמן רב, אגב, RAM לDDR1 לא עולה כל כך הרבה, ועדיין ניתן להשיגו גם חדש מהחנות וגם ביד שניה במאסות.

תן את התוכנות שאתה משתמש בהן, ככלל, השקעה בDDR3 במיוחד למעבד שלא מחייב שימוש בו, היא טיפשית. זה סתם מייקר לך את הלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים