עבור לתוכן

מפרט מחשב לגיימינג עד 6K עם ציוד היקפי מלא

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מחשב שעיקר השימוש בו יהיה גיימינג אבל גם הרבה מוזיקה וסרטים.

חשוב לי שהמערכת תהיה מבוססת אינטל ושתגיע עם ציוד היקפי מלא כולל מסך (שיהיה 22 אינץ' ולא יותר) רמקולים עכבר מקלדת וכיו"צ.

בניתי מפרט ב-IQPC שהייתי מעדיף לקנות בה את המחשב ויצא לי סכום שיותר קרוב ל-5K מל-6, אם יש רכיבים שמומלץ לי להחליף שייקרבו את סכום המערכת לתקרה אני אספוג את זה אבל אני מעדיף לחסוך במה שלא צריך סתם.

אז הנה המפרט:

מעבד:

[..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤876

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤452

מסך:

[..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤893

כרטיס מסך:

[..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL - זמין במלאי ¤865

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤286

צורב:

[..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126

כמות:2

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ¤282

מארז:

[..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330

מקלדת:

[..] LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤84

עכבר:

[..] LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTICAL MOUSE ¤235

רמקולים ואוזניות:

[..] ALTEC-LANSING 2.1 VS4121BLK ¤378

ספק כוח:

[..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 - זמין במלאי ¤394

קרור למארז:

[..] ARCTIC COOLING 120mm 12L ¤45

שירותי מעבדה:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤5447

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

מפרט טוב מאד ומאוזן, את שארית התקציב הייתי לוקח לשדרוג המסך ל23-24" FHD או 22" בעל פאנל EIPS. זה אומר שחלק מהמשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי כבדות בFHD אבל זה מחיר קטן לשלם.

בנוסף אפשר לשקול כונן קשיח גדול יותר, לפחות 640AAKS של WD, כי ציינת "הרבה מוסיקה וסרטים".

פורסם
  • מחבר

מסך אני לא יכול לקחת מעל 22 אינץ' בגלל בעיות מקום. העניין הוא עד כמה ההבדל בין מסך הדל עם פאנל ה-e-ips שווה את הקנייה על פני הסמסונג שבחרתי, הוא עולה כמעט כפול, מה גם שראיתי בעינים את המסך סמסונג ולדעתי הוא היה נחמד, אבל שוב פעם, לא ראיתי את המסך דל אז אין לי מקום להשוואה.

לגבי ההארדיסק אני בהחלט שוקל לקחת של 640 ואפילו של 750

פורסם

נושא המסך סוביקטיבי, וזה תלוי גם כמה שעות אתה עובד עם טקסט.

גם מבחינת צפייה בסרטים יש למסך של DELL יתרון.

בכל אופן אני בטוח שתהנה גם מהמסך הזה.

פורסם
  • מחבר

איך המסך ישפיע על עבודה עם טקסטים?

פורסם

פאנל TN עלול לעייף את העיניים בשימוש ממושך, יש על זה המון דיונים בפורום מסכי מחשב

פורסם

I have to ask, why the extra case fan? from what I've read about the case it can have up to 2 fans, and it comes with both already installed.

which brings me to ask why choose this case and not the antec 300 or a quiet one such as the NZXT HUSH?

the PSU comes with an 80mm fan and despite the name isn't all that quiet. seasonic's 500W will probably be a better choice.

פורסם

מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E

זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5

זכרונות none

זכרונות none

דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיסי מסך Zotac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E

כרטיסי קול none

צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata

ציוד רשתות none

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775)

מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU)

ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

מקלדות none

עכברים Logitech G5 Laser Mouse (2nd Gen) (Retail)

רמקולים Altec Lansing VS4121, 2.1

מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220P 22'' LCD 5ms 1:50000 DVI WideScreen

תוכנות none

כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

מחיר 5950 ¤

המחשב הורכב ב-ksp

פורסם
  • מחבר

I have to ask, why the extra case fan? from what I've read about the case it can have up to 2 fans, and it comes with both already installed.

which brings me to ask why choose this case and not the antec 300 or a quiet one such as the NZXT HUSH?

the PSU comes with an 80mm fan and despite the name isn't all that quiet. seasonic's 500W will probably be a better choice.

לגבי הספק - ה-PCP הוא מהסדרה של ה-80PLUS, הוא צבוע ומוסלב ועולה אותו דבר כמו הסיסוניק, מה היתרונות של הסיסוניק חוץ מהשקט?

לגבי המארז -

את האנטק ראיתי ומה שלא אהבתי בו הוא שהוא פתוח כמעט לגמרי, כלומר שקט הוא בטח לא יהיה, והוא יתמלא באבק דיי בקלות. מה גם שאחד המאווררים שלו הוא של 140 ואם אני לא טועה הם לא נפוצים כמו ה-120.

לגבי ה-NXZT אני לא מכיר אותו, מה כל כך טוב בו?

עריכה: ה-NZXT יקר ב-100 ש"ח, אני לא רואה את עצמי משקיע מעל 350 ש"ח על מארז.

פורסם

לגבי הספק - ה-PCP הוא מהסדרה של ה-80PLUS, הוא צבוע ומוסלב ועולה אותו דבר כמו הסיסוניק, מה היתרונות של הסיסוניק חוץ מהשקט?

none. from what I gathered they are pretty much on par when it comes to performance, for me the noise levels give the edge to the seasonic.

לגבי המארז -

את האנטק ראיתי ומה שלא אהבתי בו הוא שהוא פתוח כמעט לגמרי, כלומר שקט הוא בטח לא יהיה, והוא יתמלא באבק דיי בקלות. מה גם שאחד המאווררים שלו הוא של 140 ואם אני לא טועה הם לא נפוצים כמו ה-120.

fair enough. it's made for airflow, and obviously not for you.

לגבי ה-NXZT אני לא מכיר אותו, מה כל כך טוב בו?

since we're talking noise, it comes with a foam lining inside. that's basically it.

if you're not especially concerned with either airflow or noise, than I don't see a reason to spend more than 200 on a case.

something like the RAIDMAX APEX could probably provide you with just as good a solution.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים