עבור לתוכן

בבקשה חוות דעת על נוקיה 5800

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון.

בעיקר חסרונות ויתרונות שלו.

(יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי).

עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה?

תודה רבה!

פורסם

יש GPS מובנה...

פורסם

תראה, לכל מה שנכתוב כאן, תמיד יצוץ מישהו שאוהב את אפל ויטען אחרת.

אז נתחיל מזה שאייפון הוא זה שהמציא את כל הקטע של הטאץ', הוא עובד הכי חלק, אבל הוא גם הכי יקר ויש לו גם בעיות מפה ועד הודעה חדשה, פשוט משום מה לא מדברים על זה.

לנוקיה 5800 יש הרבה מאוד יתרונות, הוא אחלה מכשיר מוסיקה, אפשר לשים עד 16 ג'יגה (כרטיס microSDHC), יש לו מערכת הפעלה מוכרת מכל שאר הטלפונים של נוקיה, מצלמה סבירה, ואין תלות ב-iTunes (שמשתלטת לך על המחשב).

כמעט כל תוכנה שמפותחת לאייפון מפותחת גם למכשירים נוספים, כולל נוקיה, ויש גם אפשרות לתמוך בלא מעט תוכנות שנכתבו לטלפונים אחרים, באמצעות מקלדת וירטואלית. המסך מגע עובד טוב.

מבחינתי מה שהוביל אותי לרכוש את המכשיר הוא בעיקר העבודה שהוא פשוט זול (לפחות אם אתה שייך לאורנג', ולא מפחד מהתחייבות). זה יוצא 400 ש"ח אם אני אמשיך לדבר כמו שאני מדבר היום, וכך או כך זה לא ישתנה.

אם יש לך כסף וכח להתעסק עם המכשיר עד אינסוף, קח אייפון. אם אתה מחפש משהו שהוא יעיל (ביצועים לעומת מחיר) אז קח 5800 ולא תתחרט.

אם תרצה לראות טיפים לתוכנות ומשחקים למכשיר, יש בלוג בעברית שמתעדכן בנושא:

http://blog.tapuz.co.il/schpitz

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה על התשובה המפורטת!

נראה לי אני באמת אלך עליו.

יש לי עוד שאלה אליך, האם הצלחת להטעין אליו מפות ולנווט בארץ עם הGPS המובנה(לא דרך השירות של ORANGE).

תודה שוב!

פורסם

כן, יש פתרון מגניב וחימני בשם WAZE.

מפורט עליו קצת יותר בקישור שנתתי לך.

מדובר בתוכנה ישראלית, וכרגע מדובר בגירסת בטא אבל תיכף תצא הגירסה הרשמית לנוקיה 5800.

(אבל יש עוד דרכים להפעיל את גירסת הבטא על 5800, רבים עושים את זה)

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של WAZE ויש שם רק הרשמה כדי שיודיעו לי מתי יוצאת הגירסא.

לא מצאתי את הבטא בשום מקום.

אשמח מאוד אם תוכל לתת לי לינק.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם תסתכלו באתר של WAZE ה5800 עדיין תחת "בקרוב".

אני גם רוצה את המכשיר אבל אני עדיין משלם על הישן שלי (6500S) איזה זין....

פורסם

חברים, אל תוותרו כל כך מהר.

חפשו קצת בגוגל או בפורומים של WAZE, יש שם את גירסת הניסיון להורדה (כתוב איפשהו גירסת TOUCH)

הבעיה היא שהקובץ לא יעבוד על הטלפון שלכם בגלל שהוא רשום לכמה טלפונים. אתה צריכים להבין קודם איך אפשר לאשר תוכנות (מה שנקרא SIGN), ואז לעשות UNSIGN ואז SIGN מחדש, ואז זה יעבוד.

התהליך הזה נשמע קקה לא קטן, אבל ברגע שתבינו את זה תוכלו להשיג הרבה מאוד תוכנות בחינם מהאינטרנט.

או

שתחכו עוד קצת.

זו תוכנה מעולה וחינמית, מתחרה ראש בראש בזו של אורנג' שבתשלום.

לא על זה ויפול השיקול שלכם אם לקנות את הטלפון, אני מקווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים