עבור לתוכן

מחשב לאינטרנט, סרטי 1080P, אופיס ופוטושופ

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לבית ולהעביר את הלאפטופ לשימוש מחוץ לבית בלבד.

אין לי צורך במחשב גיימינג כי יש לי X360. אבל אני צריך מעבד וכרטיס גרפי מספיק חזקים כדי:

חייב לטוס בגלישה באינטרנט (גם באתרים כבדים כמו יוטיוב ופייסבוק)

חייב להריץ סרטי 1080P בצורה חלקה

חייב להיות מסוגל להפעיל שני מסכי 1200*1980 במקביל ב Extended Desktop ללא בעיות. כרגע אני הולך לחבר, חוץ מה 2709 מסך LCD קטן 768*1024 אבל אני מעדיף לשמור אופציות שדרוג המסך הזה בעתיד.

המפרט שנראה לי הוא:

מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box

¤376

לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L

¤352

כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB

¤394

זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2

¤313

כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe

¤594

מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W

¤452

מה דעתך?

אין לי מושג במערכות קירור והשתקה אבל חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט מאד (הוא נמצא בחדר בו אני ישן).

תודה מראש על העזרה.

-אבי

פורסם

חביבי, תרשום תקציב.

וגם, מהירות האינטרנט תלויה בספקית שלך לא במחשב. המחשב אומנם מהיר אבל כדי לקבל אינטרנט מהיר אתה צריך אינטרנט מהיר.

פורסם

as for the silence you seek, you've picked a case which has holes in it's side panel, not the best idea for silence. however it does come with a quiet 120mm fan and a quality & reasonably quiet power supply, and frankly getting a quiet case and a decent quality completely silent power supply will cost you about 600 instead of 450

as for the CPU, the box cooling solution should be pretty quiet. replacing it with something quieter will cost around 60, and that's something that can be done later on when and if you'll feel a need.

as for the HDD, if you want silence get one of the western digital green series, or (as a 2nd best option) go with a samsung HDD.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא 3000 שח.

ובקשר להצעות - אני אשמח לקבל המלצות על מוצרים ספציפיים.

הרצת דפי אינטרנט שמכילים קבצי פלאש כבדים והמון סקריפטים היא תלויה במעבד ובכרטיס הגרפי ולא רק בחיבור אינטרנט מהיר (כאשר היום כל חיבור מספיק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים