פורסם 2009 ביוני 116 שנים דרישות : מסך 14 " לא יותר ולא פחות אין לי חברה ספציפי שאני נעול עליה שימושים : קריאת מיילים הצגת מצגות כתיבת מכתבים ועבודה משרדית שותפת - לא למשחקיםהעדפה לחברה שמעניקה אחרויות ארוכה המחשב צריך להיות מהיר ושיביא לי "ראש שקט"אני חייב לקנות את המחשב מחרררתקציב לא מוגבל שיתן תמורה הכי טובה למבחן מחיר /תועלתהערה חשובה - אני חייב שהמחשב יהיה עם מערכת הפעלה XP ולא ויסטה
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר אפשר לקבל קצת יותר הסברים למה דווקא אלה מה טוב בדגמים האלה במה הם יותר טובים מדגמים אחרים בשוק ?משהו?האם יש דגם מקביל או ממומלץ של טושיבה?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים דגמים עסקיים עם איכות בניה גבוה יותר, סוללה שמחזיקה יחסית הרבה, לא כבדים, רזולוציה גבוהה (תשים לב עם איזה אתה רוצה).אחריות ל3 שנים, מסך מט (נראה לי).לטושיבה, אני אבדוק אבל לא נראה לי שיש להם משהו בסגנון
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר בדקתי וראיתי שישנם מספר דגמים של dell 6400מה ההבדלים המשמעותיים בבינהם??האם זה אפשרי לרכוש אותם עם מערכת הפעלה XP???
פורסם 2009 ביוני 116 שנים ההבדל הוא בקנפיגורציות, כמו המעבד שבתכלס לא משנה בשבילך, כמות הזכרון 2-3 יתאימו, הרזולוציה 1440 הגבוהה- לחלק גבוהה מידי, או 1280, ומערכת ההפעלה, אפשר עם XP ויסטה או בלי, וגם דיסק קשיח בין 160-320 בדרך כללhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htmפה אפשר לשחק עם החלקים השונים, תבדוק גם בפנדס יש להם כמה אפשרויות בדרך כלל
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר עכשיו שאלה חשובה שלא העליתי קודםהיא איך השרות של החברות האלה בארץהשרות האחריות הינם חשובים לי מאודד
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מקריאה פה האחריות אמורה להיות בסדר גמור, אבל אני לא יכול להגיד לך מנסיון, חכה לתגובות של אחרים\חפש על הנייד הזה בפורום, ממליצים עליו הרבה.או חכה לתגובה של המנהלת, היא מבינה בזה הרבה D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.