עבור לתוכן

n86 תאריך יציאה ובעיה אחת קטנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב)

עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר

אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית??

תודה רבה לכוולם!

פורסם

בקשר לשאלה השנייה לא.

אבל בחנויות פרטיות כנראה שכן.

וכל עוד החברות הסלולריות לא יביאו את המכשיר הזה, לא תוכל לשים אחריות עליו במידה ותרצה.

פורסם

למה דווקא את ה-N86 ?

פורסם

לשים עיברית אני חושב שזה אפשרי ,אבל מקשים אני לא בטוח , בכל מיקרה יש פלאפונים יותר טובים בתקציב לא מוגבל .

פורסם

עד כמה שאני יודע, יש קודים של שפה שאתה יכול לצעורב על המכשיר ואז עם עידכון תוכנה הוא יצרוב לך כבר את העברית. יש אשכול של זה בפוקט

פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה יש פלאפונים יותר טובים בתקציב לא מוגבל .

כמו?

תוכל להמליץ לי ( מעדיף נוקיה)

2. אין פה מישו שיודע משהו על התאריך יציאה שלו?

פורסם

לדעתי אומניה HD הולך להיות משהו מיוחד מאד. החדשים של סוני אריקסון יכולים להיות זולים ומענינים, וממש עוד מעט יוצא גם PIXXON 12MP מטורף. נראה לי הזוי קצת לקנות N86, לא אהבתי את סאמפלי התמונות שלו.

פורסם
  • מחבר

לא אוהב מסכי מגע!

אין מי שיודע מתי יתחילו למכור אותו בחו"ל (לונדון)?

פורסם

כמו?

תוכל להמליץ לי ( מעדיף נוקיה)

אויי סליחה לא היסתכלתי פה כמה ימים ,בקיצור אני ממליץ על palm pre ,פשוט מכשיר חלום http://en.wikipedia.org/wiki/Palm_Pre

פורסם

הוא רק CDMA. הגרסא לרשתות הלא נכות תגיע יותר מאוחר

פורסם
  • מחבר

בפעם האלף לא אוהב מסכי מגך. וד"א מה אני יקח את הפלאם פרי אני כולה ילד בן 16 מה אני איש עסקים??

בכל מקרה תודה.

אני נואש בקשר ליציאה של המכשיר עד ה29 ביוני נראהלי הוא לא יצא עד אז. אם מישו יוכל לתקן אותי אני יודה לו!

פורסם

זה לא משנה בן כמה אתה (טוב לא הייתי נותן את הפלאפון נזה לילד בן8 אבל בן 16 זה מספיק )הפלאפון הזה יפה , מעניין ,ופונקציאונלי .

ועם התקציב שלך לא מוגבל אז הוא מצויין ,אגב יש לו גם מגע וגם כפתורים ,וזה מסך מגע טוב ,לא איזה קאקהמיקא של lg .

ואני הבנתי שכרגע זה גירסה רק לרשת האמריקאית אבל גירסה לכל השאר אמורה להגיעה עוד מעט .

פורסם

האומניה יכול להיות שלא ישווק בארץ , כלומר לא תיהיה עברית במכשיר.

לעומת זאת, לכלל מכשירי נוקיה יש אפשרות לשים עברית.. אחד ההיתרונות העצומים כאן.

אם אני לא טועה המכשיר אמור לצאת בסוף החודש הזה או הבא..

בקשר למקשים, אולי חברה פרטית מסויימת תוכל לחרוט לך מקשים בעברית.. אבל זה לא יוצא הכי אסטטי.

פורסם
  • מחבר

מה זה נראה לך הגיוני שאני ילך ברחוב נגיד עם הn97 (זה מראה על פלצנות כלשהי אתם יודעים...)

:s05:

פורסם

פלצנות? זה יראה שאתה הולך עם אחלה מכשיר. מעבר לזה שמבחינה חיצונית הוא לא נראה כל כך פלצני, זאת בנוסף לעבודה שהוא כלל אינו מיעד לילדים אלא, לאנשי עסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים