פורסם 2009 במאי 3116 שנים שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב)עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולראז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית??תודה רבה לכוולם!
פורסם 2009 במאי 3116 שנים בקשר לשאלה השנייה לא.אבל בחנויות פרטיות כנראה שכן.וכל עוד החברות הסלולריות לא יביאו את המכשיר הזה, לא תוכל לשים אחריות עליו במידה ותרצה.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לשים עיברית אני חושב שזה אפשרי ,אבל מקשים אני לא בטוח , בכל מיקרה יש פלאפונים יותר טובים בתקציב לא מוגבל .
פורסם 2009 ביוני 116 שנים עד כמה שאני יודע, יש קודים של שפה שאתה יכול לצעורב על המכשיר ואז עם עידכון תוכנה הוא יצרוב לך כבר את העברית. יש אשכול של זה בפוקט
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר בכל מיקרה יש פלאפונים יותר טובים בתקציב לא מוגבל .כמו?תוכל להמליץ לי ( מעדיף נוקיה)2. אין פה מישו שיודע משהו על התאריך יציאה שלו?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לדעתי אומניה HD הולך להיות משהו מיוחד מאד. החדשים של סוני אריקסון יכולים להיות זולים ומענינים, וממש עוד מעט יוצא גם PIXXON 12MP מטורף. נראה לי הזוי קצת לקנות N86, לא אהבתי את סאמפלי התמונות שלו.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים כמו?תוכל להמליץ לי ( מעדיף נוקיה)אויי סליחה לא היסתכלתי פה כמה ימים ,בקיצור אני ממליץ על palm pre ,פשוט מכשיר חלום http://en.wikipedia.org/wiki/Palm_Pre
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר בפעם האלף לא אוהב מסכי מגך. וד"א מה אני יקח את הפלאם פרי אני כולה ילד בן 16 מה אני איש עסקים??בכל מקרה תודה. אני נואש בקשר ליציאה של המכשיר עד ה29 ביוני נראהלי הוא לא יצא עד אז. אם מישו יוכל לתקן אותי אני יודה לו!
פורסם 2009 ביוני 516 שנים זה לא משנה בן כמה אתה (טוב לא הייתי נותן את הפלאפון נזה לילד בן8 אבל בן 16 זה מספיק )הפלאפון הזה יפה , מעניין ,ופונקציאונלי .ועם התקציב שלך לא מוגבל אז הוא מצויין ,אגב יש לו גם מגע וגם כפתורים ,וזה מסך מגע טוב ,לא איזה קאקהמיקא של lg .ואני הבנתי שכרגע זה גירסה רק לרשת האמריקאית אבל גירסה לכל השאר אמורה להגיעה עוד מעט .
פורסם 2009 ביוני 516 שנים האומניה יכול להיות שלא ישווק בארץ , כלומר לא תיהיה עברית במכשיר.לעומת זאת, לכלל מכשירי נוקיה יש אפשרות לשים עברית.. אחד ההיתרונות העצומים כאן.אם אני לא טועה המכשיר אמור לצאת בסוף החודש הזה או הבא.. בקשר למקשים, אולי חברה פרטית מסויימת תוכל לחרוט לך מקשים בעברית.. אבל זה לא יוצא הכי אסטטי.
פורסם 2009 ביוני 516 שנים מחבר מה זה נראה לך הגיוני שאני ילך ברחוב נגיד עם הn97 (זה מראה על פלצנות כלשהי אתם יודעים...) :s05:
פורסם 2009 ביוני 516 שנים פלצנות? זה יראה שאתה הולך עם אחלה מכשיר. מעבר לזה שמבחינה חיצונית הוא לא נראה כל כך פלצני, זאת בנוסף לעבודה שהוא כלל אינו מיעד לילדים אלא, לאנשי עסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.