עבור לתוכן

מתי הסדרה החדשה של dell studio מגיע לארץ?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל

אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה!

שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי..

אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?

פורסם

על איזה דגם אתה מדבר? מלבד ה-studio 14 החדש מאד כל דגמי הסטודיו נמכרים בארץ. זו לא סדרה חדשה, אלו אותם הדגמים שמתעדכנים בהדרגה עם אופציות קינפוג שונות. חלק מהאופציות הללו יזלוגו לארץ בהדרגה גם כן (בדר"כ לא תמצא את כל אופציות הקינפוג בארץ ממילא). מתי זה יקרה רק בדל יודעים.

מבחינת "האם שווה לחכות", אין שום דבר חריג או מרשים במיוחד בסדרה. המחשב הייחודי המרכזי בה הוא ה-Studio XPS 13 שמתאים לצרכים מסויימים וקיים בארץ.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל גדול בין מה שאני רואה בארץ לבין מה שרואים בדל העולמית בין אם זה בכרטיסי המסך ובקינפוגים השונים

אם כבר הזכרת את סדרת ה14 זה נקודת התלבטות אצלי ולא הצלחתי להחליט מה עדיף?

פורסם

כפי שאמרתי, בדר"כ לא יהיו זמינות בארץ כל אופציות הקינפוג לא חשוב כמה זמן תחכה. אם אתה מחפש משהו מסויים אתה יכול לפנות לספק ולברר אם זה זמין ומה תהיה העלות. מה זאת אומרת מה עדיף? בין אילו דגמים אתה מתלבט? מהם הצרכים שלך? אלו אלמנטים חשובים לך במחשב? מהם השימושים במחשב?

אם אתה מעוניין בהמלצות אנא ספק מידע הרבה יותר מפורט בהתאם להנחיות בסטיקי על חוקי הפורום. כמו כן, יש להכניס את התקציב לכותרת (או את הדגמים המדוברים לכותרת אם אין לך כוונה לקבל המלצות על דגמים אחרים מלבדם).

פורסם

גם אני הסתכלתי על הdell 14z...

מה החיי סוללה שלו? בכל מקום אני רואה משהו אחר ><

בכל מקרה... לצרכים שלי (אינטרנט אופיס מסן+ עריכה גראפית בקטנה ומשחקים בקטנה) הוא יתאים?

למרות שאין לו כונן דיסקים?

אולי כדאי ללכת על ה Inspiron 13?

(נראה כאילו יש לו משטח מגע ממש קטן)

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין ה14 ל15 לגבי הדגמים הספציפים זה פחות חשוב

מה שכן חשוב לי זה שיהיה כרטיס מסך נורמלי לא חייב משהו פצצתי הרבה זכרון הארדיסק גדול

פורסם

אם ההתלבטות שלך היא באופן כללי בין נייד של 14.1" ל-15.4" כלל האצבע לדעתי הוא ללכת על ה-14.1" אם אין משהו שמחייב 15.4". משהו שמחייב 15.4" יהיה בדר"כ או כרטיס מסך ברמה מסויימת או רזולוציה. ההגדרה "כרטיס מסך נורמלי" לא אומרת הרבה כך שאין לי מושג האם במקרה שלך יש צורך לעלות ל-15.4" או לא, זה תלוי בשימושים להם אתה מייעד את המחשב. במחשבי 14.1" ו-15.4" ניתן להתקין ברוב המקרים הארד דיסק סטנדרטי של 2.5" כך ששניהם מוגבלים לרוב לאותו נפח אחסון פוטנציאלי (אלא אם כן מדובר על מחשבי גיימינג ב-15.4" שמכילים יותר מכונן קשיח אחד).

פורסם
  • מחבר

לא מחפש מחשבי גיימנג מפלצתיים אבל שמדי פעם בהתקף שעמום גדול ידע לתת קצת עבודה

נראה לי שמבחינת הרזולציה זה אותו דבר רק הגודל של המסך

צריך לראות את ההבדלים בעיניים ולהחליט

מה שכן ראיתי של14 אין כונן דיסיקים שזה חסרון למרות שנדיר שמשתמשים בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים