פורסם 2009 במאי 3116 שנים שלום לכולם,אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה.איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש)נ.ב.אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים?תודה
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר אם זה היה פונקציה של "מה שצריך" אז היינו קונים טלפון מלפני 5 שנים ב100 שקל...אני אשאל אותה ואפרסם פה. אבל בכל זאת אפשר להתייחס לשאלות שלי?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר היא רוצה מצלמה טובה עם פלאש (היא גם רוצה מצלמה מקדימה שהיא תוכל לראות את עצמה כאילו) ומוזיקה.היא גם אומרת שהיא מעדיפה שזה יהיה סליידר.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים לי יש את הW705 אני מאוד מאוד נהנה ממנו אומנם המצלמה זה לא הצד החזק אבל אם מוזיקה חשובה לה אז זה המכשיר כמובן שיש גם WIFI וזה בונוס גדול המסך איכותי וגדול והטלפון איכותי מאוד ומקשים נוחים מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.