פורסם 2009 במאי 3116 שנים הזמנתי את המחשב הבא:מארז COOLERMASTER CM 690 שחורספק כוח CMPSU-650TX 650W CORSAIRלוח ג'יגהבייט GA-EX58-UD4Pמעבד אינטל BOX 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920זיכרון KIT PLZ OCZ 3GB DDR3 1600MHZכרטיס מסך NBIDIA GEFORCE GTX 260 896MB-3 GAINWARDדיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WESTERN DIGITALצורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS+ תוכנת אנטיוירוס OEM NORTON 2009+ תוכנת MICROSOFT OEM VISTA HOME BASIC ENGעכשיו השאלה שלי היא ככה: לגבי הווינדוס - מה עדיף לקחת? XP או ויסטה?אני מבקש שמבינים בתחום יענו לי בקשר לשאלה הזאת, מבחינת נוחות אני מעדיף את XP כי איתה עבדתי כל השנים, אבל המוכר אמר לי שויסטה ידע לנצל את המחשב הזה בצורה הכי טוב שיש? האם זה נכון? כי מחבר שמעתי שויסטה עושה בעיות ובאגים, אינני יודע אם זה נכון ולכן אני מחכה לתשובה.אם אני יקח ווינדוס XP הוא ינצל את המחשב בצורה המלאה? ומה לגבי ויסטה? תודה.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים קודם כל ,אני חייב לסטות רגע מהנושאאני ממש לא יכול להמליץ לך על נורטוןאומנם גרסת 2009 הרבה יותר קלילהאבל בכל זאת יש תוכנות אנטויוירוס הרבה יותרטובות,ANTIVIR פשוט מעולה וגם חינמיתאומנם היא מציגה פרסומת חלון קופץ לאחר כל עדכוןאבל יש דרך לחסום את זהVISTA איטית יותר באופן משמעותי מXPגם בהתקנה וגם בשימוש כללי ,כל דבר שמהלוקח יותר זמן ,אני ממליץ לך ללכת על XP גרסת ה32 ביט תספיק בהתחשב בכך שיהיהלך 3GB של זכרון , קח בחשבון שהכרטיס מסך הוא DX10וDX10 זהו פיצר יחודי ל VISTA ובXP זה9 אבל אין הבדל משמעותי ברוב המשחקים ,כדאי לך להשאר אם XPלפחות עד שיצא רשמית WINDOWS 7 שהיא ממה ששמעתיהרבה יותר מהירה ויציבה מVISTA
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר קודם כל ,אני חייב לסטות רגע מהנושאאני ממש לא יכול להמליץ לך על נורטוןאומנם גרסת 2009 הרבה יותר קלילהאבל בכל זאת יש תוכנות אנטויוירוס הרבה יותרטובות,ANTIVIR פשוט מעולה וגם חינמיתאומנם היא מציגה פרסומת חלון קופץ לאחר כל עדכוןאבל יש דרך לחסום את זהVISTA איטית יותר באופן משמעותי מXPגם בהתקנה וגם בשימוש כללי ,כל דבר שמהלוקח יותר זמן ,אני ממליץ לך ללכת על XP גרסת ה32 ביט תספיק בהתחשב בכך שיהיהלך 3GB של זכרון , קח בחשבון שהכרטיס מסך הוא DX10וDX10 זהו פיצר יחודי ל VISTA ובXP זה9 אבל אין הבדל משמעותי ברוב המשחקים ,כדאי לך להשאר אם XPלפחות עד שיצא רשמית WINDOWS 7 שהיא ממה ששמעתיהרבה יותר מהירה ויציבה מVISTAבקשר לזיכרון 3GB, במידה וארצה להגדיל בעתיד מ3 GB ל4 או 5 או 6 תהיה בעייה? ואם כן מה אצטרך לעשות?בקשר לווינדוס ויסטה זה נכון שהוא עושה באגים ושהוא אינו מומלץ?.. והמוכר שממנו קניתי את המחשב אמר לי שויסטה היא המערכת שתידע לנצל את המחשב הזה בצורה הטובה ביותר, אתה בטוח שאין הבדל משמעותי בין הביצועים בין ויסטה לXP?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים VISTA איטית יותר באופן משמעותי מXPגם בהתקנה וגם בשימוש כללי ,כל דבר שמהלוקח יותר זמן ,אני ממליץ לך ללכת על XP גרסת ה32 ביט תספיק בהתחשב בכך שיהיהלך 3GB של זכרון , קח בחשבון שהכרטיס מסך הוא DX10וDX10 זהו פיצר יחודי ל VISTA ובXP זה9 אבל אין הבדל משמעותי ברוב המשחקים ,כדאי לך להשאר אם XPלפחות עד שיצא רשמית WINDOWS 7 שהיא ממה ששמעתיהרבה יותר מהירה ויציבה מVISTAאוסף של שטויות, ללא גיבוי.*פותח הדיון, אתה מקבל בלוחות של ג'יגבייט את הנורטון לנסיון של 90 יום.ממליץ להתקין 2GB*3 6GB זכרון, ולהתקין ויסטה הום-פרמיום 64 ביט.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר אני כבר החלטתי על המפרט, הלוח מיועד ככה שבעתיד אני יוכל להרחיב זיכרון ככה שאני לא מרחיב כרגע ל6.השאלה שלי היא פשוטה מאוד ואני מבקש תשובה ממישהו שיודע בודאות:איזה ווינדוס עדיף לקחת מבחינת יכולת ביצועים במשחקים? XP או ויסטה?והאם יש בעיות מסויימות בווינדוס ויסטה? והאם XP ידע לנצל את המחשב הזה בצורה המקסימלית?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים עקרונית וינדוס 32 ביט תומך עד 3GB זכרון ולא מעברבשביל זה חייב וינדוס 64 ביט ,כאשר יש יותר מ3 והוינדוסהוא 32 ביט הוא יזהה ויעבוד רק אם 3 ,לכן כמו שאמרתי^נכון לעכשיו 3GB יספיקו לך,עד שתרצה להוסיף עוד כבר בטחיצא וינדוס 7 ,היא לא כל כך רחוקה משחרור רשמיאגב רק שתדע בלוחות אם לCORE I7 הבקר זכרון עובדבמצב TRIPLE במקום DUAL ,יעני משולש,אז אם כבר תוסיף זכרון בעתיד יהיה עדיף לך להוסיף 3 סטיקים של 1GBכדי שיהיה 6 בסה"כאוסף של שטויות, ללא גיבוי.אני התקנתי ויסטה על מחשב אם C2D/4GB/9800GT וזז על הפנים לעומת האקספיאז תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר,ובכלל זה הוכח בכל מני השוואות ביצועיםרק חפש בגוגל,לא חסר לא השוואות ביצועים ולא מאמרים או נסיונות אישיים של אחריםהמאשרים זאת,אם אתה השתמשתה רק בויסטה ואף פעם לא באקספיאז אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני התקנתי ויסטה על מחשב אם C2D/4GB/9800GT וזז על הפנים לעומת האקספי אז תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר,ובכלל זה הוכח בכל מני השוואות ביצועים רק חפש בגוגל,לא חסר לא השוואות ביצועים ולא מאמרים או נסיונות אישיים של אחרים המאשרים זאת,אם אתה השתמשתה רק בויסטה ואף פעם לא באקספי אז אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל אין לי ממש כוח להסביר לאנשים עם... XP מערכת הפעלה מיושנת! לשים מעבד I7 עם מערכת ענתיקה, ויותר גרוע מזה לחנוק אותו עם אגזוז אחד (3GB במקום 6GB). תתקין ויסטה 64X עם SP1 חוקית! ואז נדבר. אני כבר החלטתי על המפרט, הלוח מיועד ככה שבעתיד אני יוכל להרחיב זיכרון ככה שאני לא מרחיב כרגע ל6. השאלה שלי היא פשוטה מאוד ואני מבקש תשובה ממישהו שיודע בודאות: איזה ווינדוס עדיף לקחת מבחינת יכולת ביצועים במשחקים? XP או ויסטה? והאם יש בעיות מסויימות בווינדוס ויסטה? והאם XP ידע לנצל את המחשב הזה בצורה המקסימלית? יותר משתלם שתעשה את זה עכשיו, 6GB עובד מצויין עם מעבדי I7. בקשר ל-XP לדעתי מערכת ישנה DX9, תמיכה עלובה בריבוי-נימים לעומת ויסטה, הגבלת זכרון! 2-3GB היום זה כלום במחשב מודרני. המעבר ל-WIN 7 יהיה יותר קל מאשר XP.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני חייב לחזק פה את הבחור,ויסטה 64ביט מצויינת גם למשחקים וגם לעבודות כלליות במחשב, החומרה עובדת יותר טוב, התמיכה טובה יותר לחומרה מתקדמת.WINDOWS 7 עוד יותר נוחה, אתה יכול להתקין עכשיו את הגרסה החינמית RC1 ואז יש לך שנה להחליט מה לעשות, להתקין מחדש WINDOWS 7, להתקין VISTA, לחזור ל XP וכו'אני מניח ודיי בטוח שאחרי שתחווה את ה WINDOWS 7 \ VISTA אתה לא תרצה לחזור ל XPבטח לא עם מחשב בעל חומרה חדשה וחזקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.