עבור לתוכן

Nokia 5800 XpressMusic

Featured Replies

פורסם

שלום

מישהו יודע איך המכשיר הזה, הוא טוב

שמעתי שיש לו בעיות בלוח שנה, ידוע לכם משהו על זה? אם תקנו את זה כבר?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

בעיות בלוח שנה ? לא ידוע לי על משהו ספציפי...

פורסם
  • מחבר

מתטך זאפ:

חסרונות:

לאלה בינינו שרגילים לנוקיה הקודמים והטובים (6280) יש מספר תחומים שמכשיר זה באמת לוקה בהם בחסר:

*מסך המכשיר מתלכלך ממש מהר וכל הזמן מלא בטביעות אצבע שקשה להסיר.

*לוח שנה: אין אפשרות לעשות חזרה על תזכורת (יומית,שבועית,חודשית), אין אפשרות להעתיק הערה/תזכורת ליום אחר - צריך לרשום הכל מחדש, במקרה של הכנסת יומולדת - לא נותן אפשרות של תאריך לידה ולכן גם לא מחשב אוטומטית את גיל הבנאדם (כל שנה). במקרה שלוח השנה די מנהל את החיים שלכם (כמו במקרה שלי) ואתם צריכים לציין כל מיני אירועים שקרו ושכחתם להכניס אותם יום לפני או שעה לפני - שכחו מזה. הפלאפון הזה לא נותן להכניס ללוח שנה שום אירוע/הערה שעבר זמנו/ה !

* מצלמה: על הפנים! תמונה לא ברורה ולא איכותית.

*שעון מעורר: הנודניק עובד גג שעה לאחר צלצול השעון (בעייתי לאלה בינינו שמתקשים לקום בבוקר) - אבל הפיתרון הנוסף הוא לשים שעון מעורר נוסף!

*מחשבון: הכי פשוט שיש - לא מדעי ולא נעליים

*הפלאפון לא מואר כאשר מתקבלת הודעה חדשה - נשאר חשוך, קצת בעייתי אם הוא בתיק מלא דברים וצריך לתור אחריו באפילה.

* הפלאפון הזה אמור להיות מכשיר המוזיקה (משולב טלפון) הטוב ביותר בשוק נכון? אז זהו שלא. קודם כל לא מצאתי הבדל בין איכות השמע בו לבין האיכות בנוקיה 6280 שלי (אפילו נדמה לי שהדיבורית אצלי חזקה יותר), והדבר המבאס ביותר - הנגן בפלאפון אוטומטית מנגן כל קובץ שמע שקיים במכשיר! אין אפשרות לקבוע לנגן תיקייה(תיקיות) מסויימות שרק אותן ינגן - הוא מנגן הכל כולל הצלצולים של ה-30 שני' ופחות. - לא רוצים שינגן אותם? אל תשמרו אותם בפלאפון!

* יש עוד מלא חסרונות מבחינת נוחות ויעילות של המוזיקה בעיקר: כשנכנסים למנהל הקבצים ובו לתיקיות מוזיקה אז אין אפשרות לעבור אוטומטית משיר לשיר צריך להיכנס לכל שיר בנפרד וגם אין אפשרות להגדיר שיר מסויים ישר ממנהל הקבצים לצלצול כלשהו (SMS,שעון מעורר וכו') חוץ מצלצול כללי.

* ידוע לך באופן כללי איך המכשיר?

הוא טוב? מכיר משהו טוב יותר עם מסך מגע במחיר דומה?

תודה

פורסם

ביקורות בזאפ זה ממ שבערבון מוגבל, אמנם הפלאפון לא להיט מטורף חסר חסרונות, אבל לי נשמע שהבחור בעיקר רוצה להצדיק את המשך השימוש ב-6280 הפלסטיקי והנוראי שלו, הוא עוד "מעיז" לדבר על איכות מצלמה...

פורסם
  • מחבר

סבבה. אבל המצלמה פחות מעניינת אותי אלא יותר היומן באמת. נורא חשוב לי.

אתה אומר לא לדאוג?

פורסם

לי יש אותו והוא טלפון מעולה אין איתו תקלות או משהו כזה הוא נוח יש לו רמקולים מאוד מאוד חזקים אתה גם יכול להתקין בו כול מיני תוכנות ומישחקים וגם סרטים וגם יש בערכה 8 ג'יגה בקיצור אחלה של פלאפון

פורסם
  • מחבר

סבבה

שכנעת אותי

ממליץ לקנות מחנות ספציפית?

פורסם

מכשיר נחמד מאוד ועוד לא יקר במיוחד,

מסך מגע איכותי, רמת קשיחות ומחזיק בתנאים ממש קיצוניים (הסרטון שרכבים דורסים את האמא שלו והוא עדיין עובד כרגיל כולל המסך מגע)

נראה חמוד, אמנם כי המסך שלו טיפה צר לדעתי אבל כנראה בגלל שהתרגלתי למסך יותר גדול ואולי זה רק אני.

המכשיר נועד לרוב בשביל מוזיקה לכן בזה הוא לא ממש נופל...איכות טובה.

לדעתי מכשיר סבבה לגמרי, יצא לי לשחק בו מעט אצל הדודה שלי, היא בעצמה משתשמת בכל הדברים האלו במיוחד במוזיקה...ומתה עליו.

אל תתיחס לביקורות של זאפ, אנשים שם נוטים להיות מפגרים וטיפשים בצורה איומיה (שבנוסף מגיבים שם)

פורסם
  • מחבר

חנות ספציפית?

פורסם

אני קניתי את שלי מאורנג' וכשאתה קונה אותו גם תיקנה לו מגן מסך ומגן מסיליקון

פורסם

אני גם חושב על לקנות את המכשיר הזה ואני גם משתמש הרבה מאוד בלוח שנה... באמת יש את כל הבעיות האלה?

שאלה: האם זאת בעיה של הטלפון או באג? בכל מקרה זה נשמע לי בעיה שהרבה אנשים יתלוננו עליה אז הסיכויים הם שנוקיה תוציא עדכון שמאפשר את כל הדברים האלה (שההוא למעלה אמר שאי אפשר)... לא???

פורסם

יש עדכוני ROM שונים שעוזרים מאוד למכשירים מסוג הזה..אצלי למשל זה ממש האיץ אותו, הרבה יותר קליל כרגע. (מכשיר אחר לא הנוקייה).

וממה שאני יודע יש גם לנוקיה הזה עדכונים לסימביאן שלו שבטוח עושה עבודה טובה יותר...ככה שאם יש באגים כנראה בגלל שזה מהמכשיר שמגיע עם ROM של אורנג' / סלקום כי הם ידועים בצורה הכבדה שלהם...ב

פורסם

מה שהיה כתוב בזאפ מדובר בבולשיט אחד ארוך ולא ענייני.

לרוב "הבעיות" יש פתרונות. לי יש מכשיר כזה ואני ממש מרוצה ממנו.

בהתחשב בזה שהוא ממש זול לעומת אייפון אז אין בכלל מה להתלבט (במידה ותקציב הוא אכן שיקול)

קח דוגמא לדברים שאפשר לעשות על הטלפון, ולא רק מוסיקה, GPS ותמונות:

http://blog.tapuz.co.il/schpitz

פורסם

מכשיר נחמד לגמרי יצא לי לשחק איתו מעט...

אגב התוכנות האלו כולן יש אותן גם ב WM...

אגב סתם משהו נחמד שהתקנתי על ה HD, במקום ה TF3D..ממשק אחר ומעולה.

http://www.youtube.com/watch?v=6cKBpPKBhxA

זה רק חלק מהממשקים הקיימים, יש עוד המון...וגם לעוד הרבה מכשירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים